NG1920 pisze: ↑1 cze 2022, o 16:13O ile w pierwszym meczu gryzł trawę, bo biegał, to w drugim gryzł trawę, bo grał na czas leżąc. Z jednej strony wydaje się walczak, ale z drugiej to ktoś go na prawdę obserwował od początku sezonu i jest w stanie wypowiedzieć się więcej?
[/quot
Radunia zdobyła 60 bramek, Lizakowski strzelił dwie i zaliczył 4 asysty. Wiem, że ma 20 lat, nie oglądałem innych spotkań Radunii, ale dla mnie to kandydatura bez sensu. Walczyć to ma każdy przez 90 minut i tego powinniśmy wymagać od każdego, nie może to być argument za tym czy ktoś się nadaje czy nie do Ruchu.
Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Szczerze to mnie jakoś Pląskowski nie ekscytuje, ale to samo bylo ze Szczepanem i okazał sie strzalem w 10. Nie ma co czytać opinii kibiców innego klubu, tak dla przykładu jak przychodził do nas Szywacz to kibice Korony pisali o nim w samych najgorszych słowach, ze babole, ze chu*owy i wgl nadaje sie na 4 lige. I byl prawdopodobnie naszym najrówniej grającym obrońca, więc nie ma co na to patrzec, a jak juz to potraktować jako ciekawostke.
Jestem ino ciekawy czy przychodzi on jako zmiennik Szczepana, czy np zmieniamy ustawienie i gramy dwojka z przodu? Albo chcemy go próbować na cofnietym napastniku w miejscu Fosy/Ecika? Napewno jest to bardzo ciekawe, ale i tak czekam najbardziej na transfer do środka pola.
Co do Lizakowskiego, to nie jest tak ze gral tylko dobrze przeciwko nam i tyle, bo liczby na poziomie 2 goli i 4 asyst to jest fajnt dorobek grając na wahadle, i to wcale nie grajac w Stali albo Chojniczance
Jestem ino ciekawy czy przychodzi on jako zmiennik Szczepana, czy np zmieniamy ustawienie i gramy dwojka z przodu? Albo chcemy go próbować na cofnietym napastniku w miejscu Fosy/Ecika? Napewno jest to bardzo ciekawe, ale i tak czekam najbardziej na transfer do środka pola.
Co do Lizakowskiego, to nie jest tak ze gral tylko dobrze przeciwko nam i tyle, bo liczby na poziomie 2 goli i 4 asyst to jest fajnt dorobek grając na wahadle, i to wcale nie grajac w Stali albo Chojniczance
-
- Kontakt:
Ciekawe jest komu podziękujemy z obecnego składu oraz dodatkowo co zrobimy z Stępniem oraz Chilińskim.
-
- Kontakt:
Notorycznie marnowol sytuacje a jest 3 nojlepszym strzelcem.Harry1990 pisze: ↑1 cze 2022, o 15:57To u nas Szczepan, też marnował sytuację na potęgę, aż chcieli go wy***ać.orzechruch pisze:Chojnice nie chciały z nim przedłużyć kontraktu, kibice sami mówili, że dobrze że odchodzi bo notorycznie marnował sytuacje.
https://mkschojniczanka.pl/a/artur-plas ... ojniczanki
Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jedyn z nojlepszych strzelców ligi i zaś komuś niy pasuje.Może niy chcioł grać już na wiosce i chwała mu zato.Zoboczymy na boisku co pokoże
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ibrahimović za stary, Messi jest za niski i miał długie włosy, a Ronaldo nie pasuje do taktyki 

-
- Kontakt:
Wymagający znawcy piłki z Chojnic w ilości sztuk trzy pewnie oczekiwali ok. 30 bramek od napastnika w tej lidze.pedro-sbl pisze: ↑1 cze 2022, o 16:39Notorycznie marnowol sytuacje a jest 3 nojlepszym strzelcem.Harry1990 pisze: ↑1 cze 2022, o 15:57To u nas Szczepan, też marnował sytuację na potęgę, aż chcieli go wy***ać.orzechruch pisze:Chojnice nie chciały z nim przedłużyć kontraktu, kibice sami mówili, że dobrze że odchodzi bo notorycznie marnował sytuacje.
Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wiem skad te opinie o tym Pląskowskim od kibiców Chojniczanki bo poczytałem w necie i na tt to oni za wiele nie piszą, a na facebooku to też szału nie ma i poza jednym gościem co pisal w komentarzu, ze marnuje wiele sytuacji, nie radzi sobie 1 na 1 to ze ma ....zero odbioru
no tak napastnik jest od odbiorów.
Poza tym raczej nie rozumieją tej decyzji o rozwiązaniu z nim kontraktu.
Jak na nasze ograniczenia finansowe to mysle, że całkiem dobrym transferem sie moze okazac. Dziennikarze czy ludzie ze srodowiska raczej pisza ze dobry transfer dla nas.

Poza tym raczej nie rozumieją tej decyzji o rozwiązaniu z nim kontraktu.
Jak na nasze ograniczenia finansowe to mysle, że całkiem dobrym transferem sie moze okazac. Dziennikarze czy ludzie ze srodowiska raczej pisza ze dobry transfer dla nas.
-
Nie byłoby marudzenia. Ale też weźcie na wstrzymanie bo to, że go z Chojnic wy***ali to fakt a wy dorabiacie jakieś ideologie, że chłopak sam chciał odejść. Nie, nie chciał jest artykuł z 23 maja (czyli jeszcze przed tym jak Ruch awansował) gdzie Chojnice dziękują mu za grę i każą szukać nowego klubu.
To chyba zupełnie normalne, że w takiej sytuacji zaczynasz się zastanawiać o co tu chodzi skoro chłop im tyle bramek nastrzelał. No chyba, że każdy z was tutaj oglądał mecze Chojnic od dechy do dechy i może powiedzieć, tak to za***isty piłkarz jest ale raczej w to wątpie.
Ostatnio zmieniony 1 cze 2022, o 17:03 przez orzechruch, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Pląskowski to wg mnie bardzo dobry transfer. Tak coś czułem jak go widziałem na trybunie na obu barażach. Nic się nie dzieje bez przyczyny (to tak a propos Moneta..) Będziemy mieli z niego dużo radochy ino języki połamiemy rycząc jego nazwisko po każdym torze... 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
@orzechruch to ty weź na wstrzymanie. Szukasz dziury w całym. Zagra to będziemy widzieć co prezentuje sobą. Przychodzi jak9 wolny zawodnik. Ty myślisz, że nasi "wywiadu środowiskowego" nie potrafią zrobić?
-
Ale nikt nie mówi, że jest na bank ch***wy i się nie sprawdzi. forum chyba jest ogólnie do wyrażania opinii i wątpliwości prawda? No i takie wątpliwości przy nim się pojawiły, jak wypali będzie fajna niespodzianka, jak nie to będziemy wiedzieli, że Chojnice miały racje. I o tym tu pisze. Jak temat jest o Monecie gdzie sportowo nikt nie ma wątpliwości co do jego przydatności to forumowi malkotenci mogą opowiadac, że im się nie podoba bo kiedyś z nami spadł, a w przypadku piłkarza o którym niewiele wiemy już tak mówić nie można, bo jest podpisany?
-
- Kontakt:
jo nie wiem, awans i od razu wysyp zielonych narzekających a to na oprawy, a to na transfery. ja je***
-
chłopie, nie pisz tu tak, bo Cie zjedzą. tu ino można się klepać po plecach i lizać po wiadomo czymorzechruch pisze: ↑1 cze 2022, o 15:53Chojnice nie chciały z nim przedłużyć kontraktu, kibice sami mówili, że dobrze że odchodzi bo notorycznie marnował sytuacje.
P.S. nawet nie tyle nie chciały z nim przedłużyć co go rozwiązali i dali mu wolną rękę w poszukiwaniu klubu
więc skończcie robić afery, skoro Chojnice sami rozwiązują kontrakt ze swoim najlepszym strzelcem to chyba normalne, że rodzą się pytania czemu to zrobili prawda?

Porównywanie Pląskowskiego ze Szczepanem? lekka abstrakcja, taka sama jak pisanie o Messich itd. Gość strzelił 1! słowem jednego gola, 9 lat temu w 1 lidze a znawcy kopanej piszą o jakiś bombach transferowych, hehe. Żeby nie było, ja mu życzę jak najlepiej i żeby nakurwiał jak w 2 i 3 lidze, ale nie oczekujmy Bóg wie czego, ze Stępniem też tak było.
Sadlok? fajny synek, z potężnym doświadczeniem na 1 ligę, ale te zerwane więzadła, pewnie długa pauza... Szkoda, że Sobiech nie chce jeszcze wrócić. Dobrze, niech się kręci karuzela.