Ruch Chorzów - Motor Lublin, niedziela, 29.05.22, 17:00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Motor Lublin, niedziela, 29.05.22, 17:00
Segregacja na trybunę krytą karnety górna rezerwacja dolna raus widać że Ruch się już odrodził
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na trybunę dolną nadal można kupić bilety. Na trybunę górną jak ktoś się boi, że mu przepadnie a był dotychczasowym karnetowiczem niech mi napisze wiadomość prywatną z danymi i wyłożę za niego i rozliczymy się w dniu meczu by mógł odebrać na spokojnie a nie musiał jechać : )
-
- Kontakt:
ale sie cieszę, że dożyłem czasów, że ludzie boją się, że nie pójdą na mecz bo im braknie biletu. nie wierzyłem w takie coś...Kotala pobudka NOWY STADION na wczoraj potrzebny.!!
za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie minęło 12 godzin od zakończenia poprzedniego meczu, a już sprzedało się około 1/4 dostępnych biletów. W takim tempie to do wieczora tych biletów już nie będzie.
Edycja: zmieniam zdanie. Z taką szybkością to do 16.00 już tych biletów nie będzie.
Edycja: zmieniam zdanie. Z taką szybkością to do 16.00 już tych biletów nie będzie.
takie tam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak najbardziej zachęcam do szybkiego zakupu, ale spokojnie wiadomo, że w pierwszej kolejności kupują ci co zwykle i w pewnym momencie się to nasyca.
Aczkolwiek mam nadzieję, że na finał weekend to jednak nadkomplet będzie.
Kibicowsko mam nadzieję, że znów główny nacisk będzie na doping w tym meczu, na oprawy przyjdzie czas, ale to głównie doping niesie najbardziej piłkarzy.
My dogrywka, oni jednak mecz w trudniejszych warunkach, później i podróż. Widać było z Wigrami, że głownie nastawili się na defensywa, kontry i stałe fragmenty, a że mecz im się ułożył to wypaliło.
Nie ma co myśleć, że dotychczasowe nasze oba mecze z Motorem były ze zdecydowaną naszą przewagą, bo to wszystko co było w lidze czy w półfinale baraży nie ma już kompletnie znaczenia. Liczy się tylko to jak zagramy w tym jedynym meczu przed nami.
Oby z Bogiem i po zwycięstwo.
Aczkolwiek mam nadzieję, że na finał weekend to jednak nadkomplet będzie.
Kibicowsko mam nadzieję, że znów główny nacisk będzie na doping w tym meczu, na oprawy przyjdzie czas, ale to głównie doping niesie najbardziej piłkarzy.
My dogrywka, oni jednak mecz w trudniejszych warunkach, później i podróż. Widać było z Wigrami, że głownie nastawili się na defensywa, kontry i stałe fragmenty, a że mecz im się ułożył to wypaliło.
Nie ma co myśleć, że dotychczasowe nasze oba mecze z Motorem były ze zdecydowaną naszą przewagą, bo to wszystko co było w lidze czy w półfinale baraży nie ma już kompletnie znaczenia. Liczy się tylko to jak zagramy w tym jedynym meczu przed nami.
Oby z Bogiem i po zwycięstwo.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Trzeba wygrać i uciekać z tej ligi bo kibicowsko i marketingowo zapowiada się w przyszłym sezonie że ewinner 2 liga będzie mega nudna w porównaniu do 1 ligi to bez porównania. Szybki gol ustawił motorowi spotkanie taki mecz w niedzielę im się nie powtórzy.
Batory Fans
- Czemps
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
historiaruchu.pl
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wynik Motoru wczoraj chyba lepszy od gry, napewno Wigry nie zasłużyły na takie lanie. Zobaczymy jak poradzą sobie z naszą obroną, najlepszą na wiosnę w lidze. Wyjazd do Suwałk, powrót do Lublina, wyjazd do Chorzowa, wszystko na przestrzeni kilku dni. Mniej czasu na regenerację od nas może wyrównać szanse mimo rozegranej przez nas dogrywki.
Komplet na trybunach być może już dzisiaj będziemy mogli ogłosić. Pytanie czy przełączymy stadion w tryb z gumy i nie spotkamy się w niedzielę w nadkomplecie
Co do oprawy meczowej życzyłbym sobie aby było tak jak wczoraj - 100% mocy w doping, to jest zbyt ważny mecz żeby wyłączyć młyn z poważnego dopingu na 30min przez rozciąganie sektorówek itp. Nie do mnie należy decyzja, ufam że obojętnie co zadecydują ultrasi okaże się słuszne, ja bym jednak ewentualną oprawę zachował na pierwszy mecz domowy u siebie w 1 lidze
, a cała parę w niedzielę puścił w doping, bo wczoraj było widać doskonale jak wsparcie z trybun może ponieść w takim meczu.
Nie wiem czy nie przesadzam, ale to będzie chyba najważniejszy mecz od czasów ostatnich spotkań w Ekstraklasie kiedy była jeszcze szansa na utrzymanie. Jeżeli chodzi o zainteresowanie biletami to można je porównać chyba tylko do meczu z Widzewem w II lidze czy WDŚ.
Komplet na trybunach być może już dzisiaj będziemy mogli ogłosić. Pytanie czy przełączymy stadion w tryb z gumy i nie spotkamy się w niedzielę w nadkomplecie

Co do oprawy meczowej życzyłbym sobie aby było tak jak wczoraj - 100% mocy w doping, to jest zbyt ważny mecz żeby wyłączyć młyn z poważnego dopingu na 30min przez rozciąganie sektorówek itp. Nie do mnie należy decyzja, ufam że obojętnie co zadecydują ultrasi okaże się słuszne, ja bym jednak ewentualną oprawę zachował na pierwszy mecz domowy u siebie w 1 lidze

Nie wiem czy nie przesadzam, ale to będzie chyba najważniejszy mecz od czasów ostatnich spotkań w Ekstraklasie kiedy była jeszcze szansa na utrzymanie. Jeżeli chodzi o zainteresowanie biletami to można je porównać chyba tylko do meczu z Widzewem w II lidze czy WDŚ.
- jakimamnick?
- Kontakt:
Oczywiście że była informacja od spikera i to 2 razy. Następne sianie dezinformacji będzie karane banemWolnyLogin pisze: ↑25 maja 2022, o 23:50Wszystkie punkty sprzedażowe/informacyjne w teorii były czynne do 20:00. Mecz skończył się kilka minut po tej godzinie... Żadnej informacji od spikera...
Podobno u nas już jest wszystko transparentnie

KARNETY NA TRYBUNĘ MAJĄ REZERWACJE DO 18:00 - CZYTAJCIE KOMUNIKATY KLUBU

-
- Kontakt:
Oprawa oprawą, czasem odpowiedni akcent na trybunach wzmaga doping jeszcze bardziej (nie mówię już o 'skrajnej' sytuacji jak zgaszone światło na derbach, doping miazga i 3 bramkiniebieski98 pisze: ↑26 maja 2022, o 08:38Co do oprawy meczowej życzyłbym sobie aby było tak jak wczoraj - 100% mocy w doping, to jest zbyt ważny mecz żeby wyłączyć młyn z poważnego dopingu na 30min przez rozciąganie sektorówek itp.

Także jeszcze raz Panowie- w niedzielę RUCH JEST NAJWAŻNIEJSZY!
- jaRo 1920
- Kontakt:
Z Ecikiem wszystko dobrze? Bo dość mocno utykał 

- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Saganowski chyba spodziewał się meczu z Radunią u siebie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Teraz niech Fizjoteam z Czaplą na czele, niech mają piłkarzy w swojej opiece, by w niedzielnym meczu byli w pełni sił.
Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.