Ruch Chorzów - Radunia Stężyca, sobota, 23.04.22, 18:20
-
Re: Ruch Chorzów - Radunia Stężyca, sobota, 23.04.22, 18:20
W barażach na 90% będziemy rozstawieni w pierwszym meczu, tak właściwie to nie wiem czy chcemy być rozstawieni i grać u siebie w 2, bo zdecydowanie lepiej gramy na wyjazdach 

-
- Kontakt:
Generalnie to tako naszo a moze i ogolnie polsko specjalnosc - Jak cos roz z lepszymi poszlo fajnie, to z teoretycznie gorszymi pojdzie z automatu.heli pisze:Nie wiem jak może być aż taka różnica w stylu gry tydzień po tygodniu. Pod koniec wiadomo, że przeciwnik przerywał akcje i zbijał czas jak mógł, ale my kilka razy nawet nie potrafili dobrze podać by zawodnik mógł z pierwszej wrzucić choćby na afere. Oby to nie był początek serii.
Ino ze problem w tym, ze tak idzie myslec i tak sie dzieje, jak juz na starcie jest roznica klas zB. Real gegen Gwarek Ornontowice, ale tukej ni huhu. Tukej samo nie wlazlo, a jak sie im w miara czasu zaczly szlapy platac, to jo juz wiedziol, ze dobrze niy bydzie…
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja bym jeszcze nie mówił ze baraże są pewne! Wystarczy porażka i remis Chojnic przy naszych zwycięstwach i mamy to.
Oczywiście trzeba liczyć się z tym ze to się nie uda i mieć baraże z tylu głowy.
Wciąż jest 5 meczów i przy 5 wygranych mamy 71 pkt. Biorąc pod uwagę te ligę i nasza grę wszystko może się zdarzyć. I może dobrze ze ten kubeł zimnej wody spadł nam na głowę już teraz a nie później.
Oczywiście trzeba liczyć się z tym ze to się nie uda i mieć baraże z tylu głowy.
Wciąż jest 5 meczów i przy 5 wygranych mamy 71 pkt. Biorąc pod uwagę te ligę i nasza grę wszystko może się zdarzyć. I może dobrze ze ten kubeł zimnej wody spadł nam na głowę już teraz a nie później.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Brawo dla Widzewa za tak liczne wsparcie.
Lepiej jeszcze zdupcyc ze 2 szpile i grać obydwa baraże na wyjezdzie :,-)
Takie szpile też się muszą zdążyć. Nie wychodziło nic, gościu przebrany za sedziego też dodał swoje i Stężyca ma największy sukces w historii.
Lepiej jeszcze zdupcyc ze 2 szpile i grać obydwa baraże na wyjezdzie :,-)
Takie szpile też się muszą zdążyć. Nie wychodziło nic, gościu przebrany za sedziego też dodał swoje i Stężyca ma największy sukces w historii.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie no nie ma co się czarować i opowiadać bajek. Trzeba się skupić na utrzymaniu 3 miejsca i sztab musi pracować nad zagadkami czemu nasi tak słabo przy SFG się ustawiają i odpuszczają i jakim cudem największymi katami w tej lidze są drużyny zdecydowanie słabsze od nas bo to z takimi drużynami(jeśli zajmiemy 3 miejsce) będziemy grać.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A kto decyduje o taktyce, zmianach i kto powinien reagować na sytuację na boisku ??? Kilka wygranych nie zmieni mojego zdania o Skrobaczu. Potrzebujemy trenera, oby już po barażach.grzechub pisze: ↑23 kwie 2022, o 20:56Zagraliśmy słabo, ale mecz przegraliśmy taktycznie. Bynajmniej nie winię Skrobacza, po prostu trener Stężycy ułożył prosty, ale skuteczny plan, w którym pomogli mu "sędziowie". Piłkarze Raduni mieli po prostu wybijać, udawać, leżeć i prowadzić szarpana grę, coś wpadnie, to wygramy i tak się niestety stało.
Nie wiem skąd wzięli tego sędziego, ale w najlepszym wypadku z dupy. Ostatnie takie sędziowanie było ligę niżej w kilku meczach, Kochanek przy tym ciulu to international level.
Mam nadzieję, że ten mecz to wypadek przy pracy, a nie powtórka z zeszłej rundy, bo wtedy od Raduni zaczął się kryzys (wygraliśmy tam na dużym fuksie, mimo jednego gracza więcej).
P.S.
W barażach będą emocje![]()
-
Here we go again...., kibice Ruchu są niereformowalni. Szanse na wygranie przez Ruch 5 meczów z rzędu, zakładając jednocześnie, że Chojnice w tym czasie stracą punkty w 2 z 5 meczów są mniejsze niż 2%kroy pisze: ↑23 kwie 2022, o 21:06Ja bym jeszcze nie mówił ze baraże są pewne! Wystarczy porażka i remis Chojnic przy naszych zwycięstwach i mamy to.

-
- Kontakt:
ku*** wygrać na boisku lidera i potem od***rdolic takie coś jak dzisiaj.. jakaś farsa , dzisiaj wszyscy dali dupy oprócz Szczepana. Brak dopingu też się przyczynił do tego "widowiska"
-
- Kontakt:
Jeszcze a propos sedziego. Juz z mordy taki granatem od pluga oderwany. A takie to jak trefiom do cywilizacji, chocby takiej porypanej jak naszo, to potym odwalajom fikolki
-
Widzę, że tu wszyscy jadą sędziego. WIęc tak 90% kartek dla nas słusznych (Janoszka, Fosa, Kasolik). Zdecydowanie nie powinno być bramki dla Raduni bo nie powinno być rożnego, może do tego jakaś dodatkowa kartka dla piłkarza Raduni za wymuszenie karnego, ale ogólnie jakby na to nie patrzeć to jakoś mocno nas nie skrzywdził. Co najwyżej skończylibyśmy ten mecz z remisem.
-
- Kontakt:
Chopie…Kubiak pisze:Widzę, że tu wszyscy jadą sędziego. WIęc tak 90% kartek dla nas słusznych (Janoszka, Fosa, Kasolik). Zdecydowanie nie powinno być bramki dla Raduni bo nie powinno być rożnego, może do tego jakaś dodatkowa kartka dla piłkarza Raduni za wymuszenie karnego, ale ogólnie jakby na to nie patrzeć to jakoś mocno nas nie skrzywdził. Co najwyżej skończylibyśmy ten mecz z remisem.
-
No ale serio konkretne zarzuty. Fosa ewidentne żółtko, Janoszka również, Kasolik wjazd z impetem oczywista kartka, można się zastanawiać nad Wójtowiczem czy powinna być kartka ale faul oczywisty. Tak jak powiedziałem nie powinno być bramki Raduni (czego nikt nie zauważył na stadionie), do tego żółta za próbę wymuszenia karnego dla napastnika Raduni. Nie wiem za co dostali kartki Skrobacz i Woś ale jak sądzę za komentarze.RP73 pisze: ↑23 kwie 2022, o 21:23Chopie…Kubiak pisze:Widzę, że tu wszyscy jadą sędziego. WIęc tak 90% kartek dla nas słusznych (Janoszka, Fosa, Kasolik). Zdecydowanie nie powinno być bramki dla Raduni bo nie powinno być rożnego, może do tego jakaś dodatkowa kartka dla piłkarza Raduni za wymuszenie karnego, ale ogólnie jakby na to nie patrzeć to jakoś mocno nas nie skrzywdził. Co najwyżej skończylibyśmy ten mecz z remisem.
Fakty są takie, że sędzie był ch***wy ale reasumując to nie jest tak, że nas pozbawił zwycięstwa.
-
- Kontakt:
Niy chcą być adwokatem Skrobacza, ale akurat dzisiaj dobrze reagowoł. Zdjął Foszmanczyka, który grol fest słabo i mioł żółto kartka i Markovica, który grol jeszcze gorzij. Wpuścił drugiego napastnika (Stępień w tej 75min musioł to strzelić) i z braku laku Wyroby do środka. Niestety zmiennicy nic niy wnieśli do gry.chropaczow pisze: ↑23 kwie 2022, o 21:10A kto decyduje o taktyce, zmianach i kto powinien reagować na sytuację na boisku ??? Kilka wygranych nie zmieni mojego zdania o Skrobaczu. Potrzebujemy trenera, oby już po barażach.grzechub pisze: ↑23 kwie 2022, o 20:56Zagraliśmy słabo, ale mecz przegraliśmy taktycznie. Bynajmniej nie winię Skrobacza, po prostu trener Stężycy ułożył prosty, ale skuteczny plan, w którym pomogli mu "sędziowie". Piłkarze Raduni mieli po prostu wybijać, udawać, leżeć i prowadzić szarpana grę, coś wpadnie, to wygramy i tak się niestety stało.
Nie wiem skąd wzięli tego sędziego, ale w najlepszym wypadku z dupy. Ostatnie takie sędziowanie było ligę niżej w kilku meczach, Kochanek przy tym ciulu to international level.
Mam nadzieję, że ten mecz to wypadek przy pracy, a nie powtórka z zeszłej rundy, bo wtedy od Raduni zaczął się kryzys (wygraliśmy tam na dużym fuksie, mimo jednego gracza więcej).
P.S.
W barażach będą emocje![]()
Jedyne do czego bych sie mógł dopieprzyc, to Żuk, który był dzisiaj dramatyczny, a grol do końca.
Każdy mo prawo do swojej opinii i według mnie, kiedy jak kiedy, ale dziś Skrobacz reagowoł poprawnie. Moja opinia na temat porażki mosz powyżej.
- Radvan138
- Kontakt:
Nie warto. To rurek, maro itp. Przeciez jego posty wygladaja identycznieRP73 pisze: ↑23 kwie 2022, o 21:23Chopie…Kubiak pisze:Widzę, że tu wszyscy jadą sędziego. WIęc tak 90% kartek dla nas słusznych (Janoszka, Fosa, Kasolik). Zdecydowanie nie powinno być bramki dla Raduni bo nie powinno być rożnego, może do tego jakaś dodatkowa kartka dla piłkarza Raduni za wymuszenie karnego, ale ogólnie jakby na to nie patrzeć to jakoś mocno nas nie skrzywdził. Co najwyżej skończylibyśmy ten mecz z remisem.
-
- Kontakt:
Ten gość nie panował nad meczem. Dla niego ta liga jest za wysoka. Trudno oceniać sytuację kartkowe... W ogóle nie powinno do nich dojść.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.