Sezon 2021/2022
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2021/2022
W mojej ocenie najbliższe 2 kolejki zdecydują czy ich dogonimy. Teraz mają wyjazd na zawsze niewygodne Siedlce no i Motor jak i tutaj nie zgubią punktów to trzeba się pogodzić z tym że ugramy max 3 miejsce...
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
Nawet jak tam je pogubią, to potem mają mecze z Sokołem Ostróda i walkower za Bełchatów. Żeby ich dogonić musielibyśmy wygrywać wszystko do końca, co jak nawet nasz trener powiedział jest niemożliwe.Rafał19R20 pisze: ↑3 kwie 2022, o 00:16W mojej ocenie najbliższe 2 kolejki zdecydują czy ich dogonimy. Teraz mają wyjazd na zawsze niewygodne Siedlce no i Motor jak i tutaj nie zgubią punktów to trzeba się pogodzić z tym że ugramy max 3 miejsce...
Lepiej pogodzić się z barażami, zdobyć jeszcze kilka punktów a potem przygotowywać się do tych meczów bo takie gonienie na siłę może się skończyć tym, że na baraże będziemy zdziesiątkowani i wykończeni.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
W mojej ocenie dzis sprawa sie rozstrzygnie.Rafał19R20 pisze: ↑3 kwie 2022, o 00:16W mojej ocenie najbliższe 2 kolejki zdecydują czy ich dogonimy. Teraz mają wyjazd na zawsze niewygodne Siedlce no i Motor jak i tutaj nie zgubią punktów to trzeba się pogodzić z tym że ugramy max 3 miejsce...
-
- Kontakt:
Ja nie wiem jak wy to liczycie ale z matematyką to ma mało wspólnego. Nie mówię że to będzie spacerek zakończony pewnym sukcesem ale piłka nożna nie takie sytuacje widziała. Nawet w tej II lidze drużyny się pruły na ostatnich meczach tracąc dorobek całego roku.
Szanse jeszcze są, trzeba grać i liczyć na potknięcie do ostatniego szpilu
Z każdym meczem będziemy mądrzejsi, przystępując do meczu z Rzeszowem będzie można powoli robić jakieś podsumowania ale jeszcze nie teraz. Ta kolejka przynajmniej na papierze wygląda na decydującą zarówno dla nas jak i dla nich.
Więcej wiary bez względu czy będzie 2 czy 3 plac
Szanse jeszcze są, trzeba grać i liczyć na potknięcie do ostatniego szpilu

Z każdym meczem będziemy mądrzejsi, przystępując do meczu z Rzeszowem będzie można powoli robić jakieś podsumowania ale jeszcze nie teraz. Ta kolejka przynajmniej na papierze wygląda na decydującą zarówno dla nas jak i dla nich.
Więcej wiary bez względu czy będzie 2 czy 3 plac

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak można było dopuścić do takiej sytuacji? Mieliśmy chyba z 7 punktów przewagi nad trzecią Chojniczanką... Teraz bawimy się w matematyków.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z ciekawości to w którą stronę sprawa się rozstrzygnęła?Scypion pisze: ↑3 kwie 2022, o 13:22W mojej ocenie dzis sprawa sie rozstrzygnie.Rafał19R20 pisze: ↑3 kwie 2022, o 00:16W mojej ocenie najbliższe 2 kolejki zdecydują czy ich dogonimy. Teraz mają wyjazd na zawsze niewygodne Siedlce no i Motor jak i tutaj nie zgubią punktów to trzeba się pogodzić z tym że ugramy max 3 miejsce...

- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeszcze żyjemy, plan minimum wykonany. Teraz potrzebujemy serii zwycięstw, a i tak szanse minimalne ale do puki piłka w grze.....
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
Panowie ale patrzcie na to realnie, Chojnice skończą z minimum 57 punktami, to znaczy, że potrzebujemy minimum 3 meczów zęby ich dojść do obecnego stanu, do końca sezonu zostało 8 meczów. Nasze szanse na bezpośredni awans to jakieś 2%.
- Radvan138
- Kontakt:
jaki wzor zes uzyl do wyliczenia ze to jest 2% jest 8 szpili do konca, do zdobycia jest 24 pkt. na tym sie skupiomy a nie jakies farmazony ze jest 2% szansymaro1920 pisze: ↑3 kwie 2022, o 17:17Panowie ale patrzcie na to realnie, Chojnice skończą z minimum 57 punktami, to znaczy, że potrzebujemy minimum 3 meczów zęby ich dojść do obecnego stanu, do końca sezonu zostało 8 meczów. Nasze szanse na bezpośredni awans to jakieś 2%.
-
Na tym, że możemy zdobyć 24 punkty, a mamy 7 punktów straty. Chyba nikt nie jest tak głupi żeby wierzyć, że będziemy wygrywać wszystko do końca a Chojnice wszystko przegrywać.Radvan138 pisze: ↑3 kwie 2022, o 17:51jaki wzor zes uzyl do wyliczenia ze to jest 2% jest 8 szpili do konca, do zdobycia jest 24 pkt. na tym sie skupiomy a nie jakies farmazony ze jest 2% szansymaro1920 pisze: ↑3 kwie 2022, o 17:17Panowie ale patrzcie na to realnie, Chojnice skończą z minimum 57 punktami, to znaczy, że potrzebujemy minimum 3 meczów zęby ich dojść do obecnego stanu, do końca sezonu zostało 8 meczów. Nasze szanse na bezpośredni awans to jakieś 2%.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakie 7 pkt straty? Mamy 4 pkt straty. Nie obchodzi mnie ich walkower z Belchatowem. Maksymalna zdobycz na koniec sezonu dla Chojnic to 78 pkt, dla nas 74. To sa CZTERY punkty a nie 7.
Szanse sa niewielkie bo trzeba liczyc na dwie wiecej wpadki Chojnic od nas ale nie wynosza one 2%
Z siedmiu gier jaki im zostal tylko Geodzisk wyglada lipnie z cala reszta sa w stanie zgubic punkty.
Patrzmy na siebie i wywierajmy presje. Moze sie uda
Szanse sa niewielkie bo trzeba liczyc na dwie wiecej wpadki Chojnic od nas ale nie wynosza one 2%
Z siedmiu gier jaki im zostal tylko Geodzisk wyglada lipnie z cala reszta sa w stanie zgubic punkty.
Patrzmy na siebie i wywierajmy presje. Moze sie uda
-
- Kontakt:
Na palcach jednej ręki można policzyć Twoje optymistyczne posty i takie, które przywracają wiarę w zespół. Owszem szanse są już mocno ograniczone, ale chciałbym, żebyś na końcu sezonu nas tu musiał wszystkich przeprosić za defetyzm.
I po raz kolejny naciągasz mocno pod tezę. Do zdobycia są 24 punkty. Nie musimy wygrać wszystkiego, a Chojniczanka przegrać wszystkiego. Mamy 7 punktów straty i jeden mecz więcej do rozegrania. Jeśli założymy, że mecz z Sokołem jest do wygrania to mamy 4 punkty straty. Czyli Chojniczanka jeden mecz przegra, jeden zremisuje przy naszych dwóch zwycięstwach i już za 3 kolejki moglibyśmy ich przeskoczyć. To nie jest niemożliwe.
Pozostałe nasze mecze z 'gorą tabeli': Stal Rzeszów, Olimpia Elbląg i Radunia
Pozostałe mecze Chojniczanki: Motor Lublin, Lech II, Olimpia Elbląg, Garbarnia
Wcale nie mamy jakoś trudniejszego terminarza, a wpadki mogą przydarzyć się po obu stronach.
Dla nas najważniejsze będzie robić swoje i oby forma była rosnąca. Jeśli nie uda się wskoczyć wyżej to liczmy na to, że w baraże wpadniemy w wysokiej formie i siłą rozpędu wpadniemy do 1 ligi.
I po raz kolejny naciągasz mocno pod tezę. Do zdobycia są 24 punkty. Nie musimy wygrać wszystkiego, a Chojniczanka przegrać wszystkiego. Mamy 7 punktów straty i jeden mecz więcej do rozegrania. Jeśli założymy, że mecz z Sokołem jest do wygrania to mamy 4 punkty straty. Czyli Chojniczanka jeden mecz przegra, jeden zremisuje przy naszych dwóch zwycięstwach i już za 3 kolejki moglibyśmy ich przeskoczyć. To nie jest niemożliwe.
Wcale nie mamy jakoś trudniejszego terminarza, a wpadki mogą przydarzyć się po obu stronach.
Dla nas najważniejsze będzie robić swoje i oby forma była rosnąca. Jeśli nie uda się wskoczyć wyżej to liczmy na to, że w baraże wpadniemy w wysokiej formie i siłą rozpędu wpadniemy do 1 ligi.
-
Optymistyczne posty masz chociażby po dzisiejszym meczu.NG1920 pisze: ↑3 kwie 2022, o 18:26Na palcach jednej ręki można policzyć Twoje optymistyczne posty i takie, które przywracają wiarę w zespół. Owszem szanse są już mocno ograniczone, ale chciałbym, żebyś na końcu sezonu nas tu musiał wszystkich przeprosić za defetyzm.
NIe sieje defetyzmu tylko realizm, wy sobie liczycie tylko kilka kolejek do przodu i wam wychodzi, że 2 kolejki pójdą po naszej myśli i dochodzimy na 1 punkt. No tak dochodzimy, tylko potem jest jeszcze 6 meczów i ani my nie utrzymamy formy ciągłego wygrywania, ani Chojnice nie będą miały ciągle porażek. Więc nawet jak ich dojdziemy to znowu się zrobi różnica.
Mamy do zdobycia 24 punkty i mamy 7 punktów straty. Jeśli zaliczymy naprawdę świetną końcówkę i wygramy 6 meczów i jeden mecz zremisujemy i jeden przegramy to Chojnice w tym samym czasie wystarczy, że wygrają 4 z 7 pozostałych im meczów.To są fakty.
Dzisiaj nasza jedyna szansa na bezpośredni awans wynika z nadziei, że Chojnice totalnie zawalą końcówkę i zaczną wszystko przegrywać, inaczej nawet naszą dobrą grą nie jesteśmy w stanie awansować.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przed Suwałkami uwazałem terminarz za trudniejszy, teraz mysle ze sie wyrownalo.
ja licze jeszce na Kalisz. sa w gazie. do barazy maja 6 pktow. licze, ze w ostatniej kolejce beda grali z Chojnicami o swoj baraz.
ja licze jeszce na Kalisz. sa w gazie. do barazy maja 6 pktow. licze, ze w ostatniej kolejce beda grali z Chojnicami o swoj baraz.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakie 7 pkt....
chyba inne tabele oglądamy , po dzisiejszym meczu mamy dalej 4 pkt straty , czyli np. 2 remisy Chojnic i nasze 2 zwycięstwa dochodzimy ich na tyle samo pkt, będąc wyżej z uwagi na lepszy bilans meczy bezpośrednich trzeba to też brać pod uwagę...
To że mają 3 pkt za Bełchatów nie oznacza że powiększają przewagę bo to nie jest mecz zaległy tylko My w tym czasie po prostu możemy wygrać na boisku i nie powiększyć straty..
chyba inne tabele oglądamy , po dzisiejszym meczu mamy dalej 4 pkt straty , czyli np. 2 remisy Chojnic i nasze 2 zwycięstwa dochodzimy ich na tyle samo pkt, będąc wyżej z uwagi na lepszy bilans meczy bezpośrednich trzeba to też brać pod uwagę...
To że mają 3 pkt za Bełchatów nie oznacza że powiększają przewagę bo to nie jest mecz zaległy tylko My w tym czasie po prostu możemy wygrać na boisku i nie powiększyć straty..