Mokry 1-0

Na tej stronie jest wiecej wirusow niz na kiblu na stacji benzynowej
a po kiego wala on sie w ogole znalazl w tym miejscu? gosc z pilka zmierza na linie koncowa, nie stwarza zadnego zagrozenia. te sie zaczelo od jego wyjscia. ryzyko karnego i loba. nawet jak sedzia sie pomylil (przydadza sie powotrki, wydawalo sie ze czysto, ale jest tez cos takiego jak impet) to dal argumenty takim zbednym wyjsciem.
Weź daj spokój, ja wiem, bo już nam tutaj nie raz to napisałeś, że w Twoim świecie Lech to był solidny bramkarz, a Bielecki to ogólnie ma w ch** farta, no ale trzeba mieć jakieś w tym pi***oleniu granice, chłop broni karnego, którego nie powinno być a ty znowu szukasz mu dziury w całym. Chłop ciągle gra z inną 3 obrońców, nie ma żadnych automatyzmów bo trener z naszej obrony robi sobie poligon doświadczalny, a ten mu jeszcze sra, że stara się wychodzić do każdej piłki. Przy takiej obronie nic dziwnego, że wychodzi, jak chłopaki są elektryczni jak potarty sweter i robią sobie piruety i kółeczka w naszym polu karnym.jajo pisze: ↑5 mar 2022, o 12:52a po kiego wala on sie w ogole znalazl w tym miejscu? gosc z pilka zmierza na linie koncowa, nie stwarza zadnego zagrozenia. te sie zaczelo od jego wyjscia. ryzyko karnego i loba. nawet jak sedzia sie pomylil (przydadza sie powotrki, wydawalo sie ze czysto, ale jest tez cos takiego jak impet) to dal argumenty takim zbednym wyjsciem.
strazak piroman. po raz 2 z Garbarnia.
jakis rykoszet z kilku metrow, lecac w strone choragiewki, nastrzelony, przypadkowy to nie jest karny.
sedzia jest dupiaty, bo gwizdze Garbarnii kazde przewrocenie, a fulu na Mokrym np nie dal. Nasi ale musza trzymac nerwy na wodzy, bo Fosa to mogl za to odkopniecie dostac od razu druga zolta.
zastanawia mnie tez czyu nie powinno byc czerownej. przepis o podowjnym karaniu mowi o atakach na pilke, w przypadku faulu na Szczepanie ta byla dosc daleko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], nołnejm i 84 gości