sezon 05/06

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#61 Post autor: spyru » 29 cze 2005, o 14:37

Nie ma jeszcze żadnych wiadomości bo trening zaczął sie o 10 wiec jeszcze napewno trenują :lol:

arcio
Kontakt:

#62 Post autor: arcio » 29 cze 2005, o 15:03

może trwa jeszcze seria rzutów karnych o pepsi

ehh
nigdy nie jest za późno

kolend

#63 Post autor: kolend » 29 cze 2005, o 15:23

arcio pisze:może trwa jeszcze seria rzutów karnych o pepsi

ehh
w przegladzie sportowym pisze ze mialo byc 2 mlodych napastnikow z IV ligi z poloni laziska chyba

juan21

#64 Post autor: juan21 » 29 cze 2005, o 15:45

Mom dzisiejszy Przegląd Koltunowski

I przy ruchu jest tak :

Przymiarki
Przychodzą: Grzyb, Woś(Odra), Michał i Marcin Jędrowscy ( Polonia Łaziska), Lech( KSG)

Odchodzą: Edi , Sibik, Kuczma, Adamski(szukają klubu), Unierzyski ( Finish Parkiet).

Ale to tylko PS

ENDZA
Kontakt:

#65 Post autor: ENDZA » 29 cze 2005, o 15:56

Łukasz Zaremba (Legia Warszawa), Grzegorz Żmuda (Odra Opole), Marcin Osiecki (MKS Mława), Grzegorz Nowak (Iskra Pszczyna), Mateusz Markiewicz (wychowanek), Damian Galeja (Ruch Radzionków), Sebastian Foszmańczyk (Rozbark Bytom), Piotr Plewnia (Widzew Łódź), Marcin Tyman (Zabrze), Marcin Jędrowski (Polonia Łaziska).

Skład „granatowych”:
Piotr Domaniecki (Legia Warszawa), Tomasz Balul (Chorzów), Łukasz Pastewka (Warszawa), Piotr Wacławczyk (Andaluzja Piekary Śl.), Piotr Murzyn (Górnik Zabrze), Piotr Petarz (Warszawa), Łukasz Hejnowski (Libiąż), Daniel Dylewski (Legia Warszawa), Michał Jędrowski (Polonia Łaziska), Konrad Koźmiński (Zagłębie Sosnowiec).
TO nasze wzmocnienia.........

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: heli » 29 cze 2005, o 16:20

tego Grzyba i Wosia to sei już hcyba mogemy darować, co pół roku przymierzani i jak zwykle nic z tego nie ma. Zresztą Grzyb chyba jak przyjdzie to już na piłkarsko emerytura, ale niestety nie jest jedyny co dopiero sie na nim poznali inni, a nie u nos.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

prezes22

#67 Post autor: prezes22 » 29 cze 2005, o 16:46

super talnety wyrobek dobrze wypatrzyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!
abo jo je glu[i abo...............

np. Murzyn jakby byl dobry to by chyba w gorniku grol???????????

abo ci z legi???? to jest skandal

abo galeja raz juz byl w ruchu i mu sie nie udalo panowie nie robcie cyrku z Ruchu:) a pozatym mieli byc to zawodnicy z słaska a tu znowu trop warszawski:) zapewne pa........ ich sporowadzil,wydaje mi sie ze trzeba my jako kibice ruchu glosno przyjsc na trening i powedziec co nam sie nie podoba a nie caly czas robia nas w balona i w dodatku mowia ze bedzie sponsor a my ślinimy sie na kazdy artykul o sponsorze a oni sie smieja z nas a co to za prezes ps Sliwisnki ktiory w waznym momencie dla byc abo nie byc klubu jedzie na urlop,wczasy do mnie to jest jeen wielkie............................

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#68 Post autor: 19r20 » 29 cze 2005, o 16:53

ch** w dupę tym wzmocnieniom
po***ani działacze, po***any piłkarze, po***any sponsor który nie widzi co się dzieje

ŻYGAĆ SIĘ CHCE
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Luke

#69 Post autor: Luke » 29 cze 2005, o 17:08

19r20 pisze:ch** w dupę tym wzmocnieniom
po***ani działacze, po***any piłkarze, po***any sponsor który nie widzi co się dzieje

ŻYGAĆ SIĘ CHCE
Święte slowa :!: :!: ku***,jak jo przecytoł te nazwiska to pomyślałem że to ku*** casting do nowego "Idola" lub po***anego "Baru" z Polsatu a nie do drużyny Ruchu która chce(a chce wogóle :?: :!: Mają już jakieś plany sprecyzowane co do nowego sezonu :?: :!: )walczyć w nowym sezonie o I liga!Coś czuja że te nowe "wzmocnienia" będą równie ch***we co ostatnie! :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#70 Post autor: Patton » 29 cze 2005, o 17:38

Co to ku*** ma byc?? Gorole Raus!!! Ja pi***ole - nic ino sie na***ac :cry:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

rumcajs_79
Kontakt:

#71 Post autor: rumcajs_79 » 29 cze 2005, o 17:46

jak tak dalej bedzie ruch wzmacnial sie i nadal bydom z zarzondzie gorole i zientek zostanie prezesm to hu* mnie szczeli a nie wejdziemy do 1 ligi zarzond ma byc niebieski i slaski a nie ku*** gorole!jedyny optymistyczny akcent to wyrobek menadzer tylko co on zrobi jak kasy niema!patton ma racje nic tylko sie na***rdolic chlodziutkim piwkiem
Ostatnio zmieniony 29 cze 2005, o 18:04 przez rumcajs_79, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#72 Post autor: Patton » 29 cze 2005, o 17:57

Zietek Nigdy Nie Bedziesz Niebieski!!!!! Bier tych niedojebow z cwks i wypierdalej do Wawki!!! Raus!!!!! :twisted: :twisted:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#73 Post autor: jajo » 29 cze 2005, o 18:45

a ja mam torche inne zdanie. NIe odrzucam całej idei tych castingów, bo moze akurat znajdzie sie 1 czy 2 chłopaków - talentów, którzy powalczą dla Ruchu. Moze i oni beda z Warszawy czy jeszcze nie wiadomo skąd. Dla mnie najwazniejsze sa umiejetnosci i ambicja... Tylko taki casting powinnien byc tylko uzpełnieniem kadry o mlodych, perspektywicznych, a oprocz tego powinno zbudowac sie druzyne w oparciu o pilkarzy, których umiejetnosci nie musimy sprawdzac w castingu
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

juan21

#74 Post autor: juan21 » 29 cze 2005, o 19:24

Horror na cichej trwa... :x :evil:

juan21

#75 Post autor: juan21 » 29 cze 2005, o 19:31

W sumie jajo mo racja... Jak juz to mają byc uzupełnienia składu ale nie szukanie wzmocnien. Chociaz Wisle Krakow sie udało np. Jakub Błaszczykowski, którego sprowadzono z czwartoligowego KS Częstochowa. No ale to trza miec pieronowe szczescie. Jo ino nie wiem po co tyn Galeja :? On juz byl tyle razy tu probowany i nic. No nic trza czekac no to TOP SECRET zebranie , zoboczymy co wymyslą :roll: . Mom nadzieja ze to nie bedzie kajs 29 lipca :? Bo czasu jest wyjątkowo mało...

ODPOWIEDZ