Z tego co zauważyłem, często jest tak, że za nim ogłoszą nowego sponsora/partnera logo widnieje już na stronie.19Ruch20R pisze:Od kiedy Max Burgers jest naszym sponsorem?
Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka
Z tego co zauważyłem, często jest tak, że za nim ogłoszą nowego sponsora/partnera logo widnieje już na stronie.19Ruch20R pisze:Od kiedy Max Burgers jest naszym sponsorem?
adikam pisze: ↑25 lis 2021, o 18:33Hej,
Słuchajcie jest pomysł, jak dobrze wszyscy wiemy opinia jest istotna proponuję zrobić akcję jak tylko pojawi się nowy sponsor albo partner biznesowy dajcie pozytywną opinie w internecie na goolge będzie to fajne wsparcie dla lokalnych firm które są z Ruchem
Wpisujecie nazwę Firmy w internecie i klikacie dodaj opinie dobrze się odwdzięczyć małymi cegiełkami![]()
nie górnik nie jest w żaden w sposób wspaniały, pokazuję tylko, że nawet w teorii "duże firmy" gówno nam dają i zamiast skupiać się na markach lepiej na liczbach bo okaże się , że chorzowska pizzeria daje nam więcej niż super ku*** krajowy bukmacher, a według łbów jak Ty już mamy miliony.
no bez jaj. sugerujesz, ze dajemy im takie wypozycjonowanie za sama nazwe, a nie za pieniadze ktore placa?1920tauzen pisze: ↑12 gru 2021, o 00:21nie górnik nie jest w żaden w sposób wspaniały, pokazuję tylko, że nawet w teorii "duże firmy" gówno nam dają i zamiast skupiać się na markach lepiej na liczbach bo okaże się , że chorzowska pizzeria daje nam więcej niż super ku*** krajowy bukmacher, a według łbów jak Ty już mamy miliony.
Ta historia pokazuje, że dla poważnych sponsorów póki co jesteśmy żadną marką, czemu? To już pytanie do naszego marketingu bo na pewno na to miejsce nie zasługujemy mimo 2 ligi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 31 gości