Wyglada to na otwartą wojnę
Co z tym Ruchem?
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Widocznie naszemu klubu nie potrzebne nawet te 1.8mln skoro nikt się nie zjawił.
Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Kontakt:
Ja pie*dole. Czy znowu zaczynamy wszystko od poczatku? Wiadomo ze kotala kotalą ch*j i tyle powiedziane ale zeby dac taki pretekst lysemu i nie przyjść na tak ważną sesje? Tyle było dobrze i znowu człowieka ch*j strzela bo znowu przed oczami ma się omen spie*dolenia wysiłku wszystkich zaangażowanych w klub...
- Radvan138
- Kontakt:
Jak to sie godo, „nie gryzie sie reki ktora cie karmi”. Kotala jaki jest kazdy widzi, ale iscie na noze z jedynym podmiotem nie liczac nas ktory daje realna kase nie moze byc dobre. Robienie na zlosc nikomu nie pomoze, a moze ino nom zaszkodzic. Ale to ze dzis prezes nie pojawil sie na sesji to tez troche zart
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W takim układzie wygląda na to, że bez pożyczek się nie obejdzie?
Osobiście mam też mieszane uczucia wobec tej nieobecności prezesa na sesji. Z jednej strony sesja bardzo ważna dla klubu, ale z drugiej - co Rada Miasta jeszcze chciała usłyszeć odnośnie kondycji klubu? Miasto ma swoich przedstawicieli w Radzie Nadzorczej, tak czy nie?
Osobiście mam też mieszane uczucia wobec tej nieobecności prezesa na sesji. Z jednej strony sesja bardzo ważna dla klubu, ale z drugiej - co Rada Miasta jeszcze chciała usłyszeć odnośnie kondycji klubu? Miasto ma swoich przedstawicieli w Radzie Nadzorczej, tak czy nie?
-
- Kontakt:
Pewnie jak by się pojawił to byśmy dostali 

- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Abstrahując od opinii o Kotali która dla każdego jest jasna, wyglada na to ze Urząd hzaszachował Ruch i odbiór publiczny tego zdarzenie nie będzie działał na korzyść Ruchu.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w tym klubie nigdy nie będzie normalnie
- Czemps
- Kontakt:
Ludzie uspokójcie się bo jak czytam co piszecie czasami to wstyd. Dajcie chwile czasu będzie wyjaśnienie dzisiejszej sytuacji. Nie dajcie się manipulować łysej kur***

-
- Kontakt:
Pyt. do przedstawiciela kibiców w RN - jaki był powód nieobecności Prezesa lub innych osób z klubu na dzisiejszej sesji RM?
Najpierw ta informacja a dopiero potem teorie spiskowe...
Najpierw ta informacja a dopiero potem teorie spiskowe...
-
- Kontakt:
Zasadniczo to tutaj niema nawet czego komentować.
My kibice poszliśmy na wojne z kotela, pikaty pod jego domem, transparenty, wizytu pod urzędem itp...
łysy zdecydował że bierny na to nie będzie i teraz zamiast 4mln daje ochłapy ( 1.8mln ) i jeszcze pięknie szpilkuje gdy tylko może ( jak dziś ), a info leci w świat.
Ogólnie on będzie w Chorzowie min. do połowy 2023r więc czekają nas bardzo ciężkie czasy i przede wszystkim klubu.
Co teraz Ultrasi planują zrobić ? znów jakiś protest pod urzędem na którym zjawi się 300 osób i łysy z okna będzie się z nich śmiał ? Powiedzmy sobie szczerze nawet wyborach ciężko będzie go obalić.
My kibice poszliśmy na wojne z kotela, pikaty pod jego domem, transparenty, wizytu pod urzędem itp...
łysy zdecydował że bierny na to nie będzie i teraz zamiast 4mln daje ochłapy ( 1.8mln ) i jeszcze pięknie szpilkuje gdy tylko może ( jak dziś ), a info leci w świat.
Ogólnie on będzie w Chorzowie min. do połowy 2023r więc czekają nas bardzo ciężkie czasy i przede wszystkim klubu.
Co teraz Ultrasi planują zrobić ? znów jakiś protest pod urzędem na którym zjawi się 300 osób i łysy z okna będzie się z nich śmiał ? Powiedzmy sobie szczerze nawet wyborach ciężko będzie go obalić.
Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zrób coś ty. Zaproponuj, zaangażuj. Zamiast biadolić od kilku miesięcy
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
smagorowicz, paterman a teraz kotala. Grabarze Ruchu. Wszyscy nas dymają i ciągną w dół. Ja nie wiem, że nie ma paragrafu na tych ciuli.
Mam nadzieję, że los im odpłaci jakoś za to pomiatanie Ruchem, czym szybciej tym lepiej.
Trzeba będzie przyspieszyć wydawanie tomów historii Ruchu, żeby mogli się za swojego życia jeszcze załapać na ostatnie stronnice Legendy bez końca...ech...
Mam nadzieję, że los im odpłaci jakoś za to pomiatanie Ruchem, czym szybciej tym lepiej.
Trzeba będzie przyspieszyć wydawanie tomów historii Ruchu, żeby mogli się za swojego życia jeszcze załapać na ostatnie stronnice Legendy bez końca...ech...
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tylko, ze te wyjaśnienia niestety nie wiele pomogą.
Ja nie mówię ze winny jest Ruch tylko ze to nie jest dobre dla spółki gdy akcjonariusz i prezes są w otwartym, publicznym konflikcie.
Jakiekolwiek będzie wyjaśnienie tej sprawy to jest ono złe dla Ruchu
-
- Kontakt:
Pytanie czy można odwołać kotale ze stanowiska prezydenta 10% dorosłych mieszkańców Chorzowa musi się podpisać potem referendum może pójść tą drogą? Referendum jest ważne, jeżeli do urn poszło co najmniej 3/5 głosujących spośród tych, którzy uczestniczyli w wyborach, w których wybierano wójta. Wójt zostanie odwołany, gdy spośród ważnych głosów więcej będzie za odwołaniem niż przeciw.
Batory Fans