Ja pi***ole tyś je jaki nawiedzony psia jucha cy co ??paul1920 pisze:Ja mysle, że jeśli spadniemy do 3 ligi po 1 sezonie z niej wyjdziemy (oczywiście jak nie przegramy baraż).
A jeśli zostalibyśmy w 2 lidze to myśle, że bedziemy sie jeszcze długo męczycz o awans do 1 ligi.
pozdRawiam
sezon 05/06
- Lutz
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nowy sezon !
ja wierze że Ruch się utzryma a może nawet powalczy o awans , moim mażeniem jest aby Widzew i Ruch razem awnsował w 2006 do I ligi, było by naprawde za***iście, zapraszam wszystkich którzy tylko mogą przyjechać i nie bedą wygrzewać w tym czasie tyłków na wczasach na mecz Widzew -Ruch 30/07/2005 ,niech bedzie was nawet 1000 osób to po meczu wszyscy walniemy na miasto i wtedy Łks bedzie srał po gaciach!Pozdrowienia dla Piekar Śl. zwłaszcza dla Agi!!!!!!! :lol:
Teraz to kazdy sie wypowiada ze piłakrzom oklep sie nalezy ....... ale jak PF reagowali (wjazd do szatni) to na forum psy były na nich wieszane.....
PF jacy byli tacy byli ale porzadek był ( w miare) nie było olewania kibiców przez piłkarzyków...
Czyżby tęsknota za Panem ..........
PozdRawiam
nie wiem dlaczego piszesz o Nas w czasie przeszłym?
Co do Twojej wypowiedzi Eagle
"Rozwionzania silowe to sie w Chinach sprawdzajom... bohaterskie pfff"
Masz racje bohaterskie PF.
PF jacy byli tacy byli ale porzadek był ( w miare) nie było olewania kibiców przez piłkarzyków...
Czyżby tęsknota za Panem ..........
PozdRawiam
nie wiem dlaczego piszesz o Nas w czasie przeszłym?
Co do Twojej wypowiedzi Eagle
Akcja byla rychlo wczas, jak juz bylo po ptokachGórny Śląsk. pisze:Teraz to kazdy sie wypowiada ze piłakrzom oklep sie nalezy ....... ale jak PF reagowali (wjazd do szatni) to na forum psy były na nich wieszane.....

pomink im wystow... za moich czasow nie bolo PF i tyz sie jakos krynciolo te kibicowanie... ale to niy tymat na wspominkiGórny Śląsk. pisze: Co do Twojej wypowiedzi Eagle

PF BYLI SA I BEDA I NIKT I NIC TEGO NIEZMIENI BO CHOCBY CALA EKIPA POSZLA SIEDZIEC TO NA ICH MIEJSCE I TAK ZNAJDA SIE MLODZI I NASTEPNI KTORZY BEDA COS ROBIC Z TYM ZE WY TEGO NIEWIDZICIE ! WSZYSCY NAZEKALI ZE PF NIE SA POTRZEBNI NA STADIONIE OD JAKIEGOS ROKU PSYCHO FANI SIE NIEUDZIELAJA NA STADIONIE I WIDAC JAK TO WYGLADA MLYN RAZ NA 5 MECZY SIE ZBIERA DOPING RAZ NA 15 MINUT , WYJAZDOW NIEMA NIC NIEMA -A ROZWIAZANIA SILOWE JAKIE BY NIEBYLY ZAWSZE SA SKUTECZNE- !
a ci ktorzy wymyslili sobie ''pojednanie dla papieza'' i inne podobne akcje to dalej sobie zyjcie swoim swiatem
a ci ktorzy wymyslili sobie ''pojednanie dla papieza'' i inne podobne akcje to dalej sobie zyjcie swoim swiatem
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ch prosza Cie i co przyjdziesz i nos postraszysz to bydymy spiewac ??!! niy ma komu !!!! ku*** nie rozumisz tego , a jak by byla dalyj ekpia na stadionia to do tego mlyna by nik nie szel jakby miol ldostac wdupcona za to ze nie spiewo za tych patalachow.Ch pisze:PF BYLI SA I BEDA I NIKT I NIC TEGO NIEZMIENI BO CHOCBY CALA EKIPA POSZLA SIEDZIEC TO NA ICH MIEJSCE I TAK ZNAJDA SIE MLODZI I NASTEPNI KTORZY BEDA COS ROBIC Z TYM ZE WY TEGO NIEWIDZICIE ! WSZYSCY NAZEKALI ZE PF NIE SA POTRZEBNI NA STADIONIE OD JAKIEGOS ROKU PSYCHO FANI SIE NIEUDZIELAJA NA STADIONIE I WIDAC JAK TO WYGLADA MLYN RAZ NA 5 MECZY SIE ZBIERA DOPING RAZ NA 15 MINUT , WYJAZDOW NIEMA NIC NIEMA -A ROZWIAZANIA SILOWE JAKIE BY NIEBYLY ZAWSZE SA SKUTECZNE- !
Mozna byc wieRnym ale ku*** klubowi ale nie grajkom co nos q ciula laduja
Ps dorosnij a potem ciulej epitetami
ehhhhhhh
[img]http://img34.imageshack.us/img34/6540/fanalaziska7cp.gif[/img]
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"
To jest chore czy klimek jest ślepy czy co?????????? bo jo juz nie wiem??? czy nastepno mafia w zarzadzie
a ta spawa to juz co roku jest budżet otwarty:lol: :lol:
bo to idzie ku koncowi:(
Nastepny dowód na jakieś omamy Pana KlimkaPewne decyzje zostały już podjęte - chcę, żeby trenerem drużyny pozostał Darek Fornalak.
Świetnie sprawdza sie na boisku :lol: :lol: to palnoł zarabiscie jak on w oczach Klimka gro wspaniale to nie dziwia sie ze reszta zespołu jest tako jako jest :lol: :lol:Mariusz Śrutwa prezesem? Nic bardziej mylnego! Może za kilku lat. Na razie świetnie sprawdza się na boisku, a tych funkcji pogodzić się nie da
a ta spawa to juz co roku jest budżet otwarty:lol: :lol:
to juz sie nadaje do śmiechu warte juz widza jak bedzie wygladac sezon 05/06 do wrzesnia kasa zbierac a kiedy zawodników pokupuja jakis no chyba ze zas z 4 lig jakis amatorów byle umia bala kopnac i za friko przyjda i jak to potem godajom w wywiadzie ze jest zaszczycony ze moze biegac z erka na piersi( a potem i tak hu** gro). Powiem szczerze jak czytając tyn artukuł robi mi sie nie dobrze i aż nie chce rozpoczecia nowego sezonu bo momy 3 liga. Do tego chce Fornalaka dalej na trenera nie wiem czy sie śmioć :lol: czy płakaćCały czas nie jest zamknięty budżet klubu - szukamy pieniędzy, gdzie się da. To potrwa przez cały sierpień, może jeszcze zahaczy o wrzesień.

-
- Kontakt:
chciałem się tylko ustosunkować to dwóch zdań:

ciekawe kto mu to wszysto wmawia ...
8)
to potwierdza że Klimek może i ma dobre chęci ale kompletnie nie zna się na fusbaluZdaniem Mariusza Klimka, głównego udziałowca spółki SSA Ruch:
... chcę, żeby trenerem drużyny pozostał Darek Fornalak.
... Mariusz Śrutwa ... na razie świetnie sprawdza się na boisku

ciekawe kto mu to wszysto wmawia ...

nigdy nie jest za późno
- 19r20
- Kontakt:
bez zmian czyli kolejny rok marazmu i rozpadu
byle wygrali pierwsze 5 meczy!
to już jest żałosne
a mam pytanie do zarządu: Kiedy się zacznie/skończy remont sektora gości?
przecież to jest teraz najważniejsze!!!!!!!!!!
byle wygrali pierwsze 5 meczy!
to już jest żałosne
a mam pytanie do zarządu: Kiedy się zacznie/skończy remont sektora gości?
przecież to jest teraz najważniejsze!!!!!!!!!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com