sezon 05/06

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#31 Post autor: Lutz » 9 cze 2005, o 20:52

paul1920 pisze:Ja mysle, że jeśli spadniemy do 3 ligi po 1 sezonie z niej wyjdziemy (oczywiście jak nie przegramy baraż).
A jeśli zostalibyśmy w 2 lidze to myśle, że bedziemy sie jeszcze długo męczycz o awans do 1 ligi.

pozdRawiam
Ja pi***ole tyś je jaki nawiedzony psia jucha cy co ??

Stary kibic

#32 Post autor: Stary kibic » 9 cze 2005, o 21:33

Lutz moze ten karlus mo jakis dar? Chcialbym oby jon miol recht.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: Goscioo » 9 cze 2005, o 21:33

paul1920 pisze:Ja mysle, że jeśli spadniemy do 3 ligi po 1 sezonie z niej wyjdziemy (oczywiście jak nie przegramy baraż).
A jeśli zostalibyśmy w 2 lidze to myśle, że bedziemy sie jeszcze długo męczycz o awans do 1 ligi.

pozdRawiam
a wiela razy zes byl na szpilu w tym sezonie ?

Athes

nowy sezon !

#34 Post autor: Athes » 26 cze 2005, o 00:20

ja wierze że Ruch się utzryma a może nawet powalczy o awans , moim mażeniem jest aby Widzew i Ruch razem awnsował w 2006 do I ligi, było by naprawde za***iście, zapraszam wszystkich którzy tylko mogą przyjechać i nie bedą wygrzewać w tym czasie tyłków na wczasach na mecz Widzew -Ruch 30/07/2005 ,niech bedzie was nawet 1000 osób to po meczu wszyscy walniemy na miasto i wtedy Łks bedzie srał po gaciach!Pozdrowienia dla Piekar Śl. zwłaszcza dla Agi!!!!!!! :lol:

Gorny Slask.

#35 Post autor: Gorny Slask. » 27 cze 2005, o 17:16

Teraz to kazdy sie wypowiada ze piłakrzom oklep sie nalezy ....... ale jak PF reagowali (wjazd do szatni) to na forum psy były na nich wieszane.....

PF jacy byli tacy byli ale porzadek był ( w miare) nie było olewania kibiców przez piłkarzyków...
Czyżby tęsknota za Panem ..........
PozdRawiam

nie wiem dlaczego piszesz o Nas w czasie przeszłym?

Co do Twojej wypowiedzi Eagle
"Rozwionzania silowe to sie w Chinach sprawdzajom... bohaterskie pfff"

Masz racje bohaterskie PF.

Eagle

#36 Post autor: Eagle » 27 cze 2005, o 17:53

Górny Śląsk. pisze:Teraz to kazdy sie wypowiada ze piłakrzom oklep sie nalezy ....... ale jak PF reagowali (wjazd do szatni) to na forum psy były na nich wieszane.....
Akcja byla rychlo wczas, jak juz bylo po ptokach :wink:
Górny Śląsk. pisze: Co do Twojej wypowiedzi Eagle
"Rozwionzania silowe to sie w Chinach sprawdzajom... bohaterskie pfff"

Masz racje bohaterskie PF.
pomink im wystow... za moich czasow nie bolo PF i tyz sie jakos krynciolo te kibicowanie... ale to niy tymat na wspominki :wink:

Gorny Slask.

#37 Post autor: Gorny Slask. » 27 cze 2005, o 18:06

eagl cz jak Ci tam chyba nie zrozumiales mojej wypowiedzi a raczej krotkiego komentarza (tylko czytam niektore wypociny zazwyczaj ich nie komentuje bo nie warto).

Gość

#38 Post autor: Gość » 27 cze 2005, o 18:41

PF BYLI SA I BEDA I NIKT I NIC TEGO NIEZMIENI BO CHOCBY CALA EKIPA POSZLA SIEDZIEC TO NA ICH MIEJSCE I TAK ZNAJDA SIE MLODZI I NASTEPNI KTORZY BEDA COS ROBIC Z TYM ZE WY TEGO NIEWIDZICIE ! WSZYSCY NAZEKALI ZE PF NIE SA POTRZEBNI NA STADIONIE OD JAKIEGOS ROKU PSYCHO FANI SIE NIEUDZIELAJA NA STADIONIE I WIDAC JAK TO WYGLADA MLYN RAZ NA 5 MECZY SIE ZBIERA DOPING RAZ NA 15 MINUT , WYJAZDOW NIEMA NIC NIEMA -A ROZWIAZANIA SILOWE JAKIE BY NIEBYLY ZAWSZE SA SKUTECZNE- !

a ci ktorzy wymyslili sobie ''pojednanie dla papieza'' i inne podobne akcje to dalej sobie zyjcie swoim swiatem

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: spyru » 27 cze 2005, o 19:04

Ch to że ludzie nie chodzą i że młyn sie zbiera ,jak napisałeś, raz na 5 meczy to nie jest Wasza zasługa, anie też Wy tego nie zmenicie. Bo ludzie mają dość robienia ich w wała przez piłkarzyów. A z tym dopingiem "co 15 minut" to lekka przesada.
pozdRo

arcio
Kontakt:

#40 Post autor: arcio » 27 cze 2005, o 20:21

dziś zebranie
ciekawe co uradzą :D
nigdy nie jest za późno

19Gumis20
Kontakt:

#41 Post autor: 19Gumis20 » 27 cze 2005, o 22:19

Ch pisze:PF BYLI SA I BEDA I NIKT I NIC TEGO NIEZMIENI BO CHOCBY CALA EKIPA POSZLA SIEDZIEC TO NA ICH MIEJSCE I TAK ZNAJDA SIE MLODZI I NASTEPNI KTORZY BEDA COS ROBIC Z TYM ZE WY TEGO NIEWIDZICIE ! WSZYSCY NAZEKALI ZE PF NIE SA POTRZEBNI NA STADIONIE OD JAKIEGOS ROKU PSYCHO FANI SIE NIEUDZIELAJA NA STADIONIE I WIDAC JAK TO WYGLADA MLYN RAZ NA 5 MECZY SIE ZBIERA DOPING RAZ NA 15 MINUT , WYJAZDOW NIEMA NIC NIEMA -A ROZWIAZANIA SILOWE JAKIE BY NIEBYLY ZAWSZE SA SKUTECZNE- !

a ci ktorzy wymyslili sobie ''pojednanie dla papieza'' i inne podobne akcje to dalej sobie zyjcie swoim swiatem
Ch prosza Cie i co przyjdziesz i nos postraszysz to bydymy spiewac ??!! niy ma komu !!!! ku*** nie rozumisz tego , a jak by byla dalyj ekpia na stadionia to do tego mlyna by nik nie szel jakby miol ldostac wdupcona za to ze nie spiewo za tych patalachow.
Mozna byc wieRnym ale ku*** klubowi ale nie grajkom co nos q ciula laduja
Ps dorosnij a potem ciulej epitetami
ehhhhhhh
[img]http://img34.imageshack.us/img34/6540/fanalaziska7cp.gif[/img]
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"

kadetx

#42 Post autor: kadetx » 28 cze 2005, o 07:17

To jest chore czy klimek jest ślepy czy co?????????? bo jo juz nie wiem??? czy nastepno mafia w zarzadzie
Pewne decyzje zostały już podjęte - chcę, żeby trenerem drużyny pozostał Darek Fornalak.
Nastepny dowód na jakieś omamy Pana Klimka
Mariusz Śrutwa prezesem? Nic bardziej mylnego! Może za kilku lat. Na razie świetnie sprawdza się na boisku, a tych funkcji pogodzić się nie da
Świetnie sprawdza sie na boisku :lol: :lol: to palnoł zarabiscie jak on w oczach Klimka gro wspaniale to nie dziwia sie ze reszta zespołu jest tako jako jest :lol: :lol:
a ta spawa to juz co roku jest budżet otwarty:lol: :lol:
Cały czas nie jest zamknięty budżet klubu - szukamy pieniędzy, gdzie się da. To potrwa przez cały sierpień, może jeszcze zahaczy o wrzesień.
to juz sie nadaje do śmiechu warte juz widza jak bedzie wygladac sezon 05/06 do wrzesnia kasa zbierac a kiedy zawodników pokupuja jakis no chyba ze zas z 4 lig jakis amatorów byle umia bala kopnac i za friko przyjda i jak to potem godajom w wywiadzie ze jest zaszczycony ze moze biegac z erka na piersi( a potem i tak hu** gro). Powiem szczerze jak czytając tyn artukuł robi mi sie nie dobrze i aż nie chce rozpoczecia nowego sezonu bo momy 3 liga. Do tego chce Fornalaka dalej na trenera nie wiem czy sie śmioć :lol: czy płakać :cry: :cry: bo to idzie ku koncowi:(

arcio
Kontakt:

#43 Post autor: arcio » 28 cze 2005, o 08:12

chciałem się tylko ustosunkować to dwóch zdań:
Zdaniem Mariusza Klimka, głównego udziałowca spółki SSA Ruch:

... chcę, żeby trenerem drużyny pozostał Darek Fornalak.

... Mariusz Śrutwa ... na razie świetnie sprawdza się na boisku
to potwierdza że Klimek może i ma dobre chęci ale kompletnie nie zna się na fusbalu :(
ciekawe kto mu to wszysto wmawia ... ;) 8)
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#44 Post autor: 19r20 » 28 cze 2005, o 09:08

bez zmian czyli kolejny rok marazmu i rozpadu

byle wygrali pierwsze 5 meczy!

to już jest żałosne

a mam pytanie do zarządu: Kiedy się zacznie/skończy remont sektora gości?

przecież to jest teraz najważniejsze!!!!!!!!!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

COBRA

#45 Post autor: COBRA » 28 cze 2005, o 09:11

Dokladnie co z SEKTOREM DLA PRZYJEZDNYCH??? bo to juz nudne sie robi.Ja wiem ze dlanich wygodniej niewpuszczac przyjezdnych,ale jak mam isc na derby z Gieksa bez kibicow Gieksy to wola siedziec w doma.

ODPOWIEDZ