Klimek to historia, nic dwa razy się nie zdarza, po za tym to cwaniak i hosztapler sprzedał Ruch Smagorowi.... Jak się skończyło wiemy. Z mojej strony zdecydowane nie dla Klimka w Ruchu

Klimek to historia, nic dwa razy się nie zdarza, po za tym to cwaniak i hosztapler sprzedał Ruch Smagorowi.... Jak się skończyło wiemy. Z mojej strony zdecydowane nie dla Klimka w Ruchu
i w ogole to niczego nie bedzienrsl-halemba pisze: ↑22 cze 2021, o 16:57Jaraliście się możliwością zatrudniania Surmy w roli trenera, nie wypaliło.. wrzucacie propozycje Skowronka, Smyły, Tarasiewicza itp... powtarzam wam że żaden "TRENER" który ma jakiekolwiek normalne cv nie przyjdzie na takich warunkach przez które pozbyto się Berety.
Przyjdzie pewnie Pietrzak albo Grzybek i z hukiem wrócimy tam skąd dziś przychodzimy.
To nie on młody był ten koleś.
Moneta też nie będzie naszym zawodnikiem z powodu kasy, mamy mieć 2 skrzydłowych najlepszych z 3 ligi za kasę która chciał Monet.tynbydziedobry pisze: ↑21 cze 2021, o 12:51Był jedynie rezerwowym i prawie zerowy wkład, jedna bramka w tym sezonie. Co najwyżej mogą się o niego ubiegać dolne drużyny 1 ligi.NiebieskiSLU pisze: ↑21 cze 2021, o 12:42Wiadomo czy są jakiekolwiek szanse na Monete w Ruchu?
Odłazi z Tychów, ale nie wiem czy II liga to nie za niskie progi dla niego![]()
Kolejne Mamisy?mrokol08 pisze: ↑22 cze 2021, o 22:31Moneta też nie będzie naszym zawodnikiem z powodu kasy, mamy mieć 2 skrzydłowych najlepszych z 3 ligi za kasę która chciał Monet.tynbydziedobry pisze: ↑21 cze 2021, o 12:51Był jedynie rezerwowym i prawie zerowy wkład, jedna bramka w tym sezonie. Co najwyżej mogą się o niego ubiegać dolne drużyny 1 ligi.NiebieskiSLU pisze: ↑21 cze 2021, o 12:42Wiadomo czy są jakiekolwiek szanse na Monete w Ruchu?
Odłazi z Tychów, ale nie wiem czy II liga to nie za niskie progi dla niego![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: arcio, Google Adsense [Bot], Mavo1920 i 51 gości