Modernizacja stadionu
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: Modernizacja stadionu
Macie racje, ale ja to wszystko wiem. Zmierzam tylko do tego, że samym pisaniem na facebooku nic sie nie zmieni. I jezeli juz powiedzialo sie a to trzeba powiedziec b. Jestesmy kilka kadencji do tylu za cyganami. Ci maja swoich radnych, ktorzy dbają o finansowanie swego zenujacego klubiku, a ze pewnie sa istotni dla wiekszosci w radzie to ich glos jest silniejszy niz wskazywałaby liczba radnych. U nas za to dominuje postawa nie da sie. No to skoro sie nie da i są chorzowianie wrodzy Ruchowi to naprawdę nie ma o czym gadać.
- MiG29
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niebieski 98 ma racje. W wyborach w 2018 roku radny z najmniejszą liczbą głosów zebrał ich przeszło 500. Ale prawdą jest, że trzeba w każdym okręgu wystawić mocny skład kandydatów. Jeden mocny kandydat i reszta, która też zbierze jakieś głosy, ponieważ tylko wtedy można wprowadzić tego mocnego kandydata z okręgu. Pytanie - czy jest szansa na to, by z każdego okręgu znaleźć takie osoby.
-
- Kontakt:
Rozmawiam z niektórymi radnymi i to jest po prostu towarzystwo wzajemnej adoracji. Mają swój świat, obecni nie widzą konieczności budowy stadionu Ruchu i o to nie powalczą. Nie czują parcia, bawią się, toczą co najwyżej rozgrywki między sobą. Przykład radnego Big Brothera. Nie wiem co on w tej radzie robi.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Pasożytuję na układzie w jaki zamieniło sie to miasto. Jak reszta...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pamiętaj, ślubowałeś KS Ruch.
-
Ja pie.. le, wybory idom. :zabawa:
-
- Kontakt:
[Po spadku do 3. Ligi był moment krytyczny kiedy od Ruchu zaczęli odwracać się nawet kibice, którzy przez chwilę bojkotowali jego mecze. Kto wtedy z klubem pozostał? Miasto!

Pożyczka 12 mln, stadion ok. 100 milionów. Z kogo on idiotę chce zrobić?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
Szkoda czasu na czytanie tego, za jego kadencji już nic w sprawie stadionu się nie ruszy nawet o jeden krok do przodu. Trzeba się skupić na tym, by w przyszłych wyborach nie wygrał jemu podobny, albo jak wczoraj czytałem na TT, jakiś gość, który jest kibicem szczew, bo to już by był gwóźdź do trumny. Wystawić kogoś swojego lub spośród realnych kandydatów uciapranych już w politykę, wybrać i głosować na takiego, co nie kłamie jak mówi dzień dobry.
- krzysiu20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pytanie brzmi czy jest ktoś już z uciapranych w politykę który chce ten stadion wybudować naprawdę a nie tylko obiecać w kampanii wyborczej żeby zdobyć głosy,bo jak wystawimy swojego kogoś to jakoś myślę że niestety nie uda mu sie wygrać.RNK95 pisze: ↑13 lut 2021, o 08:26Szkoda czasu na czytanie tego, za jego kadencji już nic w sprawie stadionu się nie ruszy nawet o jeden krok do przodu. Trzeba się skupić na tym, by w przyszłych wyborach nie wygrał jemu podobny, albo jak wczoraj czytałem na TT, jakiś gość, który jest kibicem szczew, bo to już by był gwóźdź do trumny. Wystawić kogoś swojego lub spośród realnych kandydatów uciapranych już w politykę, wybrać i głosować na takiego, co nie kłamie jak mówi dzień dobry.
-
- Kontakt:
Delikatnie mówiąc... niesmacznie się zrobiło.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- krzysiu20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
spróbować trzeba -lebrów radnych my wyciepli .
Teroz tez domy rada
Teroz tez domy rada
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Moim zdaniem powinniśmy zrobić akcje, żeby kibice z ościennych miast masowo przemeldowali się na okres wyborów do Chorzowa. Przecież ten stadion to nasza przyszłość, musimy zrobić co w naszej mocy. Najlepsze jest to, nasze prawo mówi, że pod jednym adresem może być zameldowana nieograniczona liczba osób.
Pamiętaj, ślubowałeś KS Ruch.
-
- Kontakt:
https://sport.interia.pl/pilka-nozna/ne ... Id,5055653
Jazda z Fantomasem
Jazda z Fantomasem
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
- atleticomadryt
- Kontakt:
Obiema rekoma sie pod tym podpisuje, a wtedy zaden oszust wyborczy nie bedzie sie pchal swobodnie na stolek.Uważam,że w Polsce powinna funkcjonować instytucja,która rozliczałaby polityków i samorządowców z obietnic wyborczych i karała za te niezrealizowane.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"