Nie wierzę w chęci awansu Ślęzy, przeglądałem sobie ich ostatnie sezony i zawsze gdzieś tam się kręcą wokół czuba, ale jakoś ostatecznie nie awansują. Najbliżej mieli parę lat temu, jak awansowały Polkowice, o awans grał też wtedy Gwarek. Będą trzymać się w czubie, ale co jakiś czas będą mecze jak z Pniówkiem. Patrzeć na Polonię i powtarzam to kolejny raz, podejść na poważnie do Goczałkowic, tym klubem można powiedzieć, że zarządza sobie Piszczek, a kasy to on jak na polskie, trzecioligowe warunki akurat ma. Do tego za rok jak skończy grać w BVB, chce pokopać w Goczałkowicach, więc pewnie by wolał w II lidze niż IIIOstapowicz pisze: ↑14 paź 2020, o 17:14Ten Żak z Polonii to jest jakiś po***rdolony, 4 gole w 17 minut. Niech go biorą zimą z jakiejś wyższej ligi
Deprecjonowałem Ślęzę patrząc na mecz z nami (wówczas frajerska porażka po strzale z dystansu), i sprawdziło się. Porażka w środku tygodnia z Pniówkiem nieco ich ostudzi.
Niestety, tak to może wyglądać. Banda dalej się bawi w "ratowanie" świata. Jeszcze może być tak, że Chorzów wpadnie do czerwonej strefy.MaRio1920R pisze: ↑14 paź 2020, o 19:41Obym się mylił, ale mam przeczucie, że jutro całkowicie zamkną stadiony dla kibiców
RNK95 pisze: ↑14 paź 2020, o 18:30Nie wierzę w chęci awansu Ślęzy, przeglądałem sobie ich ostatnie sezony i zawsze gdzieś tam się kręcą wokół czuba, ale jakoś ostatecznie nie awansują. Najbliżej mieli parę lat temu, jak awansowały Polkowice, o awans grał też wtedy Gwarek. Będą trzymać się w czubie, ale co jakiś czas będą mecze jak z Pniówkiem. Patrzeć na Polonię i powtarzam to kolejny raz, podejść na poważnie do Goczałkowic, tym klubem można powiedzieć, że zarządza sobie Piszczek, a kasy to on jak na polskie, trzecioligowe warunki akurat ma. Do tego za rok jak skończy grać w BVB, chce pokopać w Goczałkowicach, więc pewnie by wolał w II lidze niż IIIOstapowicz pisze: ↑14 paź 2020, o 17:14Ten Żak z Polonii to jest jakiś po***rdolony, 4 gole w 17 minut. Niech go biorą zimą z jakiejś wyższej ligi
Deprecjonowałem Ślęzę patrząc na mecz z nami (wówczas frajerska porażka po strzale z dystansu), i sprawdziło się. Porażka w środku tygodnia z Pniówkiem nieco ich ostudzi.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], jajo, krzysiek... i 75 gości