tak. takiego polotu jaki prezentowalismy w sierpniu.fanatyczny1920 pisze: ↑3 paź 2020, o 22:54Ty chcesz pomysłu i polotu w 3 lidze ? De facto 4 lidze w Polsce ? Gdzie ekstraklasowa Legia przegrywa z Azerbejdżanem ? Jest 4;0 są 3 punkty ! Jadymy dalij Auuuu!grzechub pisze: ↑3 paź 2020, o 22:27Każdy ma swoje zdanie. Dla mnie gramy słabo, bez pomysłu i polotu. W zeszłym sezonie super się patrzyło na mecz z Polonią, Śląskiem II, czy choćby z Rekordem. W tym sezonie nawet mecze z wysokim zwycięstwem mnie męczą. Miejmy nadzieję że uciekniemy z tej ligi i wtedy dopiero będzie weryfikacja.
ta druzyna pod wodza tego samego sztabu pokazala, ze mozna. przerastala ta lige o 2 klasy. dawala nadzieje na to, ze w 2 lige tez bysmy grali o awans.
we wrzesniu stalo sie cos zlego. we wrzesniu czlapiemy, wygrywamy slaboscia przeciwnikow. wygrywamy tym, ze profesjonalisci graja z amatorami (chyba, ze ktos polamatorow sensownie ustawi - Zmigrod), po prostu lepsi pilkarze wygrywaja z gorszymi. wygladamy jednak jak przypadkowa zbieranina, ktora wygrywa indywidualnymi umiejetnosciami a nie jako druzyna.
daleko mi do marudy. czesto tutaj bronilem druzyny po porazkach. staram sie jednak szerzej patrzec na mecze niz tylko na wynik.
strzal w 40 min odbilby sie 5cm bardziej w prawo, po prowadzeniu do przerwy Nysa zamurowalaby sie jeszcze bardziej i juz by byly inne nastroje na forum.