Modernizacja stadionu
- sgR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
A jak Kotala może niby utemperowac radnego z innej partii ? Radny ma mandat spoleczny i nic prezydentowi do tego.
-
- Kontakt:
Ciekawe ile kasy z miasta poszło w gulik przez puste obietnice wyborcze. Tzn chciałbym wiedzieć ile miasto w sumie dało na wszystkie etapy tej szopki ( Koncepcja, projekt budowlany, wykonawczy, wszystkie poprawki przeróbki, do tego posiedzenia, zebrania, wyjazdy, uzgodnienia, inżynier kontraktu (2 mln) itp.)
TYLKO RUCH !!!!
-
- Kontakt:
Skoro tyle kasy poszło w błoto na te w/w elementy, mimo żadnych chęci budowy stadionu, przeczekiwania i ciągłego szukania problemów, to czy można to spokojnie podciągnąć pod defraudację miejskich pieniędzy albo inne paragrafy?
-
- Kontakt:
Bardzo możliwe że kotala zrobił to wszystko celowo żeby nie przekroczyć tam jakiegoś progu finansowego i żeby nikt nie mógł pociągnąć go do odpowiedzialności za to wszystko.
-
gringo21 pisze: ↑22 sty 2020, o 13:20Ciekawe ile kasy z miasta poszło w gulik przez puste obietnice wyborcze. Tzn chciałbym wiedzieć ile miasto w sumie dało na wszystkie etapy tej szopki ( Koncepcja, projekt budowlany, wykonawczy, wszystkie poprawki przeróbki, do tego posiedzenia, zebrania, wyjazdy, uzgodnienia, inżynier kontraktu (2 mln) itp.)
Wszystko po to, by na koniec stwierdzić, że miasta nie stać na stadion

-
- Kontakt:
Kotala bezpośrednio nie ale szef tego radnego już tak

-
- Kontakt:
W grze w szachy Chorzów to czołówka krajowa. W te "szachy".
Z tego co czytam na Świonach chcą referendum. Niby to ktoś apolityczny, ale ja tam wyczuwam ducha Dawidka.
Z tego co czytam na Świonach chcą referendum. Niby to ktoś apolityczny, ale ja tam wyczuwam ducha Dawidka.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
W najbliższych dniach zapytam o to. Najpóźniej podczas sesji w przyszły czwartek. Dam znać.
-
- Kontakt:
oczywiście że tak, całe środowisko które było "beneficjentem" rządów Dawidka wyje i jęczy jak na marszach KODu, coraz więcej Świętochłowickich urzędników zauważa jednak pozytywne zmiany, racjonalnie wydawaną kasę, ludzie też to widzą.
-
- Kontakt:
Mam prośbę do Was, kibiców. Dajcie już proszę spokój z tymi opiniami o koalicji PO-PiS w Chorzowie, jakimiś układami itd. PiS jest w Chorzowie opozycją, jedyną reprezentowaną w organach samorządu. Nie wiem ilu kibiców głosowało na A. Kotalę, ale sami twierdzicie, że dzięki Wam wygrywał kolejne wybory. Mnie pozostaje jedynie w to wierzyć. Działajcie. Nie będziecie sami.
-
- Kontakt:
błagam panie Grzegorzu, takie rzeczy to można sobie wciskać pelikanom na przedwyborczych spotkaniach z działkowiczami, przecież my też mamy znajomych w urzędach, wśrod radnych, dyrektorow wszelkich placówek publicznych itd.. nie trzeba być szerlokiem holmsem żeby widzieć jak ładnie nie wchodzicie sobie w drogę . wasza sprawa ale przez kibiców będziecie traktowani jednakowo.Gregus pisze: ↑23 sty 2020, o 18:44Mam prośbę do Was, kibiców. Dajcie już proszę spokój z tymi opiniami o koalicji PO-PiS w Chorzowie, jakimiś układami itd. PiS jest w Chorzowie opozycją, jedyną reprezentowaną w organach samorządu. Nie wiem ilu kibiców głosowało na A. Kotalę, ale sami twierdzicie, że dzięki Wam wygrywał kolejne wybory. Mnie pozostaje jedynie w to wierzyć. Działajcie. Nie będziecie sami.
-
scouser pisze: ↑23 sty 2020, o 18:55błagam panie Grzegorzu, takie rzeczy to można sobie wciskać pelikanom na przedwyborczych spotkaniach z działkowiczami, przecież my też mamy znajomych w urzędach, wśrod radnych, dyrektorow wszelkich placówek publicznych itd.. nie trzeba być szerlokiem holmsem żeby widzieć jak ładnie nie wchodzicie sobie w drogę . wasza sprawa ale przez kibiców będziecie traktowani jednakowo.Gregus pisze: ↑23 sty 2020, o 18:44Mam prośbę do Was, kibiców. Dajcie już proszę spokój z tymi opiniami o koalicji PO-PiS w Chorzowie, jakimiś układami itd. PiS jest w Chorzowie opozycją, jedyną reprezentowaną w organach samorządu. Nie wiem ilu kibiców głosowało na A. Kotalę, ale sami twierdzicie, że dzięki Wam wygrywał kolejne wybory. Mnie pozostaje jedynie w to wierzyć. Działajcie. Nie będziecie sami.
"My nie ruszamy waszych, wy nie ruszacie naszych"

-
- Kontakt:
Opozycja?
Chyba w kolejce po hot doga w kebabie przy um.

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Radny,Ty niy wciskej tu kitòw Klika,i banda złodzieji,co z pieniędzmi na projekty,inżyniera kontraktu,itd.Niy ma opozycji,wszyscy jesteście winni tego co się dzieje w Corzowie,na Ruchu itd.Pieniądze zmarnowane,a wy nic niy robicie,bo Won dobrze w tym układzie,balangi u Gorczowskiego i pysk zawarty.I niy pierdziel kto na kogo głosowoł .Do roboty nieudaczniki!