Co z tym Ruchem?
- Aveni1920
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Wesołych świąt wszystkim.. fajną tradycję mają Niemcy , śpiewanie kolęd na stadionach. Myślę że u nas na cichej można by takie coś za rok zorganizować
Łowcy cy9anów
-
- Kontakt:
W sprawie Ecika. To nie ten temat. Po drugie napisano tu zbyt duża ilość bzdur.
Kazdy by chciał, ale to jeszcze nie ten etap. Publikowane posty wprowadzały czytających w błąd i źle służyły sprawie.
Kazdy by chciał, ale to jeszcze nie ten etap. Publikowane posty wprowadzały czytających w błąd i źle służyły sprawie.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Klub poinformował również, że Daniel Feruga pozostanie zawodnikiem Bytovii w rundzie wiosennej.

-
- Kontakt:
Wydaje się, że temat Belgów jak był tak się skończył.
-
- Kontakt:
mój post oparłem o to co napisał sam Wela 7 dni temu. więc mam podstawy żeby wyrazić taką opinię
Re: Byli gracze
#6243 Post autor: Wela » 23 gru 2019 22:36
arango-mokre pisze: ↑23 gru 2019 22:34
A Kiedy Belgia po raz drugi zawita?
Jutro mogą być jakieś informacje...
Oby dobre...
Jestem z nimi w stałym kontakcie.
Dam znać, jak tylko będę coś wiedział.
pyRsk!
-
Niebiescy,
Nie mam na koniec roku dobrych wiadomości...
Belgowie przesłali informację do Klubu, że na tym etapie odstępują od dalszych działań i negocjacji.
Dokładnej treści nie znam...
Tylko tyle mogę na chwilę obecną powiedzieć.
Mam nadzieję, że to nie jest koniec tego tematu.
Mam też nadzieję, że każdy kto potrafi poskładać 2+2, sam wyciągnie wnioski.
Liczę na to, że jeszcze w styczniu pojawią się nowe infofmacje.
Ja tego kierunku nie odpuszczam.
W PRZEDEDNIU ZAKOŃCZENIA STAREGO ROKU,
ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU,
ŻEBY TEN HISTORYCZNY 2020 NOWY ROK BYŁ DLA RUCHU I DLA NAS WSZYSTKICH ROKIEM ODRODZENIA, ROZWOJU I SUKCESÓW SPORTOWYCH, EKONOMICZNYCH I BUDOWLANYCH, A I TAKŻE WYBORCZYCH

pyRsk!
Nie mam na koniec roku dobrych wiadomości...
Belgowie przesłali informację do Klubu, że na tym etapie odstępują od dalszych działań i negocjacji.
Dokładnej treści nie znam...
Tylko tyle mogę na chwilę obecną powiedzieć.
Mam nadzieję, że to nie jest koniec tego tematu.
Mam też nadzieję, że każdy kto potrafi poskładać 2+2, sam wyciągnie wnioski.
Liczę na to, że jeszcze w styczniu pojawią się nowe infofmacje.
Ja tego kierunku nie odpuszczam.
W PRZEDEDNIU ZAKOŃCZENIA STAREGO ROKU,
ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU,
ŻEBY TEN HISTORYCZNY 2020 NOWY ROK BYŁ DLA RUCHU I DLA NAS WSZYSTKICH ROKIEM ODRODZENIA, ROZWOJU I SUKCESÓW SPORTOWYCH, EKONOMICZNYCH I BUDOWLANYCH, A I TAKŻE WYBORCZYCH

pyRsk!
-
- Kontakt:
Wie ktoś coś więcej na temat tego Krzysztofa Łyczkowskiego - nowego członka rady nadzorczej?
-
Dołączam się do pytania. Nie może być tak, że do rady dołącza nowy członek a klub nawet nie raczy podać podstawowych informacji o nim.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na pewno jest pasjonatem myślistwa i strzelectwa
https://www.imsig.pl/szukaj/osoba,KRZYS ... fea88f9b69
w spółce POLSKIE STOWARZYSZENIE KOLEKCJONERÓW BRONI gdzie jest prezesem w komisji jest też Kurczyk w komisji rewizyjnej (zresztą rocznikowo jest dokładnie tak jak on).
Działa też przy strzelnicy w Siemianowicach i kilku innych tego typu działalnosciach,
Widać, że dalej militarne kręgi, może Wela go zna i napisałby coś wiecej
w spółce POLSKIE STOWARZYSZENIE KOLEKCJONERÓW BRONI gdzie jest prezesem w komisji jest też Kurczyk w komisji rewizyjnej (zresztą rocznikowo jest dokładnie tak jak on).
Działa też przy strzelnicy w Siemianowicach i kilku innych tego typu działalnosciach,
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
Heli, nie znam człowieka. Nie kojarzę go. Na tej strzelnicy nie było mi dane szkolić się.heli pisze: ↑30 gru 2019, o 19:08Na pewno jest pasjonatem myślistwa i strzelectwa
Jednak dobrze kombinujesz... 2+2=4
Myślę, że za kulisami wiadomo co i jak. Mamy Siemiona i Marcina w RN.
pyRsk!
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
info od kogoś 
Hej,Ecik jest chętny żeby wrocic ale najpierw musi rozwiązać umowę ze Stala Mielec. Robią mu problemy a wiadomo ze nie chce zostawiać kasy która mu się należy. Mam nadzieje ze szybko się dogadają. Problem w tym ze jak już pójdzie info ze rozwiązał może dostać jakieś ciekawe propozycje ale wiem ze jedna bardzo dobra już odrzucił i woli Ruch wiec szanse sa
A Mario dogaduje nowa umowę tak żeby klub był bardziej zabezpieczony na wypadek gdyby ktoś się zgłosił. Na ta chwile Mario nigdzie nie odchodzi

Hej,Ecik jest chętny żeby wrocic ale najpierw musi rozwiązać umowę ze Stala Mielec. Robią mu problemy a wiadomo ze nie chce zostawiać kasy która mu się należy. Mam nadzieje ze szybko się dogadają. Problem w tym ze jak już pójdzie info ze rozwiązał może dostać jakieś ciekawe propozycje ale wiem ze jedna bardzo dobra już odrzucił i woli Ruch wiec szanse sa

A Mario dogaduje nowa umowę tak żeby klub był bardziej zabezpieczony na wypadek gdyby ktoś się zgłosił. Na ta chwile Mario nigdzie nie odchodzi

od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
-
- Kontakt:
Z tego co piszesz to dwa bardzo dobre infa. Oby się potwierdziły.
- Radvan138
- Kontakt:
Malymi krokami q normalnosci mam nadzieje.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A stal juz za Nowaka zapłaciła?KOSTA pisze: ↑4 sty 2020, o 17:41info od kogoś
A Mario dogaduje nowa umowę tak żeby klub był bardziej zabezpieczony na wypadek gdyby ktoś się zgłosił. Na ta chwile Mario nigdzie nie odchodzi![]()
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wiem ze ze stala Nowak mo kontrakt do 2021r. a teraz chca go zabole...a czy nom zaplacili?chyba ja
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte