Jutro mogą być jakieś informacje...
Oby dobre...
Jestem z nimi w stałym kontakcie.
Dam znać, jak tylko będę coś wiedział.
pyRsk!
Jutro mogą być jakieś informacje...
Święta były. Pewne nic się nie działo.
Więcej tutaj.Z piłki wycofał się po zawale serca w 1987 roku.
- Prowadziłem wtedy Ruch Chorzów. Graliśmy u siebie z Lechią Gdańsk baraż o utrzymanie w ekstraklasie. Dzień wcześniej miałem zawał, jakbym coś przeczuwał - opowiada Machciński. - W tamtym meczu Janusz Jojko strzelił najsłynniejszego samobója w historii polskiej piłki, Ruch spadł.
- Jak widzę Jojkę, odwracam się w drugą stronę. Ręce mi się trzęsły. Żona powiedziała, że woli mieć mnie w domu niż za oknem. A sąsiadujemy z cmentarzem - opowiadał. Po kilkunastu latach jeszcze wracał do klubów z niższych lig, ale już bez powodzenia.
Hmm Trocha by to naszych problemów rozwiązało ... Ale on nigdy nie był nasz więc ni ma się czym podniecać .
Bardziej mi chodzi o to, że gdyby Niezgoda był w Ruchu, Widzewie, czy Sląsku Wrocław, w takiej formie jak teraz to za tyle by nie poszedł napewno
Tak samo Lipski, ponoć w Lechii ostatnio tragedia, opinie chodzą w środowisku, że pierwszy do wylotu przy nadarzającej się okazji, zero progresu, zatrzymał się chłop na tych mistrzostwach U21 w Polsce w 2017 roku i stoi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], zico1920 i 60 gości