Co z tym Ruchem?
-
Re: Co z tym Ruchem?
Jakie karty morzna zglaszac ,chodzi ino o karty kredytowe jak MasteCard czy Visa , cz np.Karty platnicze , miyszkom w rajchu i jak podowom moj numer karty ze sparkassy to go niy przijmuje.???
- _BiADACZ_
- Kontakt:
wszelkie pytanie kierujcie do Tomka Ferensa albo na [email protected]
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
Rejestracja karty na stronie internetowej to też ważna sprawa, pracownicy klubu też powinni wspomóc tych, którzy kompletnie nie ogarniają tematu, szczególnie tych bardziej doświadczonych kibiców 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Trzeba po prostu jeden drugiemu przekazywać wśród kibiców, a także wśród po prostu znajomych co może im i jedno co się dzieje z Ruchem, ale jak ich to nic nie kosztuje to skuli naszego namawiania się to zainstalują. Więc truć dupa jak największej ilości osób. Jak będzie więcej osób to wiadomo, że łatwiej przekonać nowe podmioty do realizacji szczególnie, że są miejsca, które nie są w ogóle zagospodarowane i mogą się wyróżnić. Np. nie ma żadnej apteki, a przynajmniej nie widziałem.
Jo już pierwszy testowy zakup zrobił, ale póki co nic nie dodało, nie słyszołech czy tam było podane po jakim czasie się to aktualizuje?
Drugie co mnie zastanawia to ta kwota za ile jak każdy zrobi zakupy to zostanie uzbierana kwota na cel. Czy to jest kwota jaką każdy z % musi zrobić (czyli tzw. zwrotka) czy po prostu kwota zakupów. Czy na podstawie tego da się w jakiś sposób sprawdzić ilość użytkowników. Bo jeżeli to pierwsze czyli wartość zwrotki to wychodziłoby, że póki co jest ino 5000/118 czyli ok 42 osoby, a jak zaś przyjąć, że te 118 to po prostu kwota zakupów i przyjąć jakiś średni procent zwrotki np. 1,5% to wychodzi 5000/(1,5%*118) prawie 2800 osób co zaś się wydaje dużo.
Jo już pierwszy testowy zakup zrobił, ale póki co nic nie dodało, nie słyszołech czy tam było podane po jakim czasie się to aktualizuje?
Drugie co mnie zastanawia to ta kwota za ile jak każdy zrobi zakupy to zostanie uzbierana kwota na cel. Czy to jest kwota jaką każdy z % musi zrobić (czyli tzw. zwrotka) czy po prostu kwota zakupów. Czy na podstawie tego da się w jakiś sposób sprawdzić ilość użytkowników. Bo jeżeli to pierwsze czyli wartość zwrotki to wychodziłoby, że póki co jest ino 5000/118 czyli ok 42 osoby, a jak zaś przyjąć, że te 118 to po prostu kwota zakupów i przyjąć jakiś średni procent zwrotki np. 1,5% to wychodzi 5000/(1,5%*118) prawie 2800 osób co zaś się wydaje dużo.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dla mnie bomba, to ma ręce i nogi i aż się dziwię żaden klub w Polsce czegoś takiego jeszcze nie ma. Apka ściągnięta. Brawa i do duże dla pomysłodawców i realizatorów!!!
-
- Kontakt:
Jeśli dołączą Biedronka i Kaufland to klub może zebrać tysiące.
-
- Kontakt:
Pytanie, czy apka może działać bez fejsa?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak, ja zarejestrowałem się używając maila.
-
- Kontakt:
Brakuje największych i najpopularniejszych.
Ze stacji to tylko BP.
Z elektroniki to Ole Ole.
Może z czasem się to rozwinie.
Ze stacji to tylko BP.
Z elektroniki to Ole Ole.
Może z czasem się to rozwinie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Super sprawa!!! Najlepszy projekt w 100letniej historii klubu 

SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
jak to zrobić na androidzie?
-
- Kontakt:
Jesli mowimy o wiekszych sklepach to nad Tesco,ktore jest na 5 pozycji i mamy je w apce widnieje biedronka,lidl i Kaufland. Moim zdaniem najwiecej pieniedzy przynosilyby Żabki, ktore teraz kazdy ma na dzielnicy ( oczywiscie zalezy od %). Z czasem zobaczymy jak daleko zajdziemy. Brawo za inicjatywe dla wszystkich zaangazowanych

Janów grał przed wami, więc kogo nazywacie zdrajcami ??
- sgR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Powiedzcie mi jak dodam numer karty/kart i będę przeprowadzał standardowe transakcje jak do tej pory bez użycia aplikacji we wskazanych miejscach to klub zarobi ?
-
- Kontakt:
Kaj widzisz ta Biedra, Lidl i Kaufland. Jo mom ino TescoOCHOJEC pisze: ↑17 gru 2019, o 22:06Jesli mowimy o wiekszych sklepach to nad Tesco,ktore jest na 5 pozycji i mamy je w apce widnieje biedronka,lidl i Kaufland. Moim zdaniem najwiecej pieniedzy przynosilyby Żabki, ktore teraz kazdy ma na dzielnicy ( oczywiscie zalezy od %). Z czasem zobaczymy jak daleko zajdziemy. Brawo za inicjatywe dla wszystkich zaangazowanych![]()
-
- Kontakt:
Wymieniłem te,które są popularniejsze ale ich nie mamy.marek79 pisze: ↑17 gru 2019, o 22:35Kaj widzisz ta Biedra, Lidl i Kaufland. Jo mom ino TescoOCHOJEC pisze: ↑17 gru 2019, o 22:06Jesli mowimy o wiekszych sklepach to nad Tesco,ktore jest na 5 pozycji i mamy je w apce widnieje biedronka,lidl i Kaufland. Moim zdaniem najwiecej pieniedzy przynosilyby Żabki, ktore teraz kazdy ma na dzielnicy ( oczywiscie zalezy od %). Z czasem zobaczymy jak daleko zajdziemy. Brawo za inicjatywe dla wszystkich zaangazowanych![]()

Janów grał przed wami, więc kogo nazywacie zdrajcami ??