Każdy płaci podatek od nieruchomości - niektórzy bezpośrednio, niektórzy w czynszu za mieszkanie. Nie każdy o tym wie

Każdy płaci podatek od nieruchomości - niektórzy bezpośrednio, niektórzy w czynszu za mieszkanie. Nie każdy o tym wie
LEMON-CHORZOW pisze: ↑10 gru 2019, o 16:13https://dziennikzachodni.pl/katowice-za ... 2-14641719 kotala jak to jest ,,inni kredyt dostajom a my nie
A gdzie sa ci ktorym jawnie pluje sie w pysk?1 manifestacja na kadencje jedna wizyta pod pewnym domem to troche malo jak na fest zbulwersowanych ciagle oklamywanych i zawiedzionych brakiem budowy stadionu kibicow.Pewnie kasa z miasta na dalsza dzialalnosc Ruchu jest uzalezniona od braku oficjalnego, medialnego cisniecia na jego pseudoprezydenta?czytaj brak protestow.gerhat pisze: ↑10 gru 2019, o 18:32Kolejne oszustwo Kotali że nie da się zaciągnąć taniego kredytu na stadion w międzynarodowych instytucjach finansowych. Katowice potrafią zaciągnąć na stadion. Ponadto kumple partyjni oszusta z Gdańska, Warszawy czy Łodzi tez potrafią tam finansować inwestycje.
https://www.gov.pl/web/finanse/bank-roz ... -finansowe
Oszust jawnie pluje nam w pysk.
Gdzie jest opozycja w tym mieście?
jasne, trzeba więc wprowadzic do rady miasta kilka osob
Nie chcemy upolityczniać kwestii stadionu. A. Kotala od razu wykorzystałby to, że dla nas stadion to tylko pretekst do walki politycznej itd. Stadion wynika z potrzeby, a ją najlepiej prezentują kibice i drużyna, która wygrywa. W kwestii działań informacyjnych środowisko kibiców radzi sobie doskonale. A my, jako zdecydowana mniejszość w radzie miasta, niewiele możemy. O żadnej koalicji z PO nie ma oczywiście mowy. Jesteśmy opozycją. W omawianej sprawie obserwujemy co się dzieje i czekamy na rozwój sytuacji. Ale pamiętajcie, jesteśmy w mieście!scouser pisze: ↑11 gru 2019, o 19:36![]()
opozycji jest wygodnie tak jak jest teraz, po cichutku, swoje sobie ogarną a odpowiedzialności żadnej, liczyłem że PiS trochę się włączy w spór z sekretarzem komitetu centralnego ale ni ch***, siedzą pod miotłą, szkoda. byłbym nawet gotów stan obecny nazwać cichą koalicją
musimy pilnować w nowym roku bilansu wpływów do budżetu miasta, jak się to będzie miało do zapowiedzi o zmniejszonych przychodach, sam jestem tego bardzo ciekaw bo jak narazie wyją tylko prezydenci rodem z POKO, proponuję też akcję plakatową z oświadczeniami majątkowymi głównych sekretarzy i kołodzieja, o nim nikt nie wspomina o to taka cicha menda. wiem że takie oświadczenia są dostępne na stronach miasta ale ludzie tam nie sięgają, co innego czarno na białym na plakacie dupnymi cyframi wypisane miliony sekretarza, zaboli ludzi zapewniam. nie wiem jakie to oga być koszty ale szybka zrzuta i kasa się nazbiera.
Dobrze że upubliczniłeś to że jesteście chociaż tu na forum, przez tyle lat raczej trudno było to w innym miejscu zauważyć. W tak żenująco rządzonym mieście z potencjałem, być tak widocznym i z takimi "sukcesami" wyborczymi, politycy opozycji powinni przyjąć nazwę "Gańba" Chorzów. Jeśli chodzi o wyniki PIS w całym kraju w ostatnich latach to chyba radni Chorzowa uznawani są w centrali za największą zakałę tej partii.Gregus pisze: ↑12 gru 2019, o 11:25Nie chcemy upolityczniać kwestii stadionu. A. Kotala od razu wykorzystałby to, że dla nas stadion to tylko pretekst do walki politycznej itd. Stadion wynika z potrzeby, a ją najlepiej prezentują kibice i drużyna, która wygrywa. W kwestii działań informacyjnych środowisko kibiców radzi sobie doskonale. A my, jako zdecydowana mniejszość w radzie miasta, niewiele możemy. O żadnej koalicji z PO nie ma oczywiście mowy. Jesteśmy opozycją. W omawianej sprawie obserwujemy co się dzieje i czekamy na rozwój sytuacji. Ale pamiętajcie, jesteśmy w mieście!scouser pisze: ↑11 gru 2019, o 19:36![]()
opozycji jest wygodnie tak jak jest teraz, po cichutku, swoje sobie ogarną a odpowiedzialności żadnej, liczyłem że PiS trochę się włączy w spór z sekretarzem komitetu centralnego ale ni ch***, siedzą pod miotłą, szkoda. byłbym nawet gotów stan obecny nazwać cichą koalicją
musimy pilnować w nowym roku bilansu wpływów do budżetu miasta, jak się to będzie miało do zapowiedzi o zmniejszonych przychodach, sam jestem tego bardzo ciekaw bo jak narazie wyją tylko prezydenci rodem z POKO, proponuję też akcję plakatową z oświadczeniami majątkowymi głównych sekretarzy i kołodzieja, o nim nikt nie wspomina o to taka cicha menda. wiem że takie oświadczenia są dostępne na stronach miasta ale ludzie tam nie sięgają, co innego czarno na białym na plakacie dupnymi cyframi wypisane miliony sekretarza, zaboli ludzi zapewniam. nie wiem jakie to oga być koszty ale szybka zrzuta i kasa się nazbiera.![]()
Nie będę się odnosił do obraźliwych sformułowań jak "zakała" itd. Chorzów to obok Gliwic wyborczo najtrudniejsze miasto na Śląsku dla prawicy. M. in. względy historyczne o tym decydują. Uwierz mi, na wynik wyborczy ugrupowań w poszczególnych miastach praktycznie w żadnym stopniu nie decyduje pracy radnych. Co innego decyduje. Nasi radni normalnie pracują. Proszę zobaczyć naszą aktywność na sesjach, ilość zgłaszanych interpelacji, dostępność dla mieszkańców na portalach społecznościowych.wojt pisze: ↑12 gru 2019, o 13:25Dobrze że upubliczniłeś to że jesteście chociaż tu na forum, przez tyle lat raczej trudno było to w innym miejscu zauważyć. W tak żenująco rządzonym mieście z potencjałem, być tak widocznym i z takimi "sukcesami" wyborczymi, politycy opozycji powinni przyjąć nazwę "Gańba" Chorzów. Jeśli chodzi o wyniki PIS w całym kraju w ostatnich latach to chyba radni Chorzowa uznawani są w centrali za największą zakałę tej partii.Gregus pisze: ↑12 gru 2019, o 11:25Nie chcemy upolityczniać kwestii stadionu. A. Kotala od razu wykorzystałby to, że dla nas stadion to tylko pretekst do walki politycznej itd. Stadion wynika z potrzeby, a ją najlepiej prezentują kibice i drużyna, która wygrywa. W kwestii działań informacyjnych środowisko kibiców radzi sobie doskonale. A my, jako zdecydowana mniejszość w radzie miasta, niewiele możemy. O żadnej koalicji z PO nie ma oczywiście mowy. Jesteśmy opozycją. W omawianej sprawie obserwujemy co się dzieje i czekamy na rozwój sytuacji. Ale pamiętajcie, jesteśmy w mieście!scouser pisze: ↑11 gru 2019, o 19:36![]()
musimy pilnować w nowym roku bilansu wpływów do budżetu miasta, jak się to będzie miało do zapowiedzi o zmniejszonych przychodach, sam jestem tego bardzo ciekaw bo jak narazie wyją tylko prezydenci rodem z POKO, proponuję też akcję plakatową z oświadczeniami majątkowymi głównych sekretarzy i kołodzieja, o nim nikt nie wspomina o to taka cicha menda. wiem że takie oświadczenia są dostępne na stronach miasta ale ludzie tam nie sięgają, co innego czarno na białym na plakacie dupnymi cyframi wypisane miliony sekretarza, zaboli ludzi zapewniam. nie wiem jakie to oga być koszty ale szybka zrzuta i kasa się nazbiera.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Adam1983, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], HullCityFC i 38 gości