Co z tym Ruchem?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Kur... milicjant menager, ja chyba śnię.
Mam nadzieje że nie z rekomendacji kibiców.
Mam nadzieje że nie z rekomendacji kibiców.
-
- Kontakt:
musieli za tą opcją głosować akcjonariusze. Ciężko to ogarnąć, przecież to ich pieniądze!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wie ktoś co mogą te dwa nazwiska wnieść do RN ?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://weszlo.com/2013/05/08/hit-firma- ... a-polonii/
ja pi***ole, skad Bik tych ludzi bierze, dramat. Tym "posrednikiem" byl oczywiscie Menzler.
ja pi***ole, skad Bik tych ludzi bierze, dramat. Tym "posrednikiem" byl oczywiscie Menzler.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zaczynają się stare "dobre" czasy przypominać z członkami RN z Bydgoszczy 

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Niby ten Stokłosa jest przedstawicielem kibiców!!!! Bo wszechmocna rada nadzorcza nie zgodziła się na Szymona!!!!
I'm not anti system!!!!
This system is anti me !!!!!!!!!!!
Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2
Pierwszy raz na Cichej 6
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mogę się wypowiedzieć za jedno nazwisko - Marcin Stokłosa - to nasz człowiek w RN i podpisuje się pod nim dwoma rękami!!!
Co ma wnieść nasz człowiek? Ma być blisko klubu, przez swoja funkcję ma kontrolę nad Zarządem, decyzjami rady i wgląd do dokumentacji czyli to czego oczekiwaliśmy. Marcin ma pełne wsparcie środowiska kibicowskiego, które deklaruje swoją pomoc i wszyscy z Was też powinni go wspierać jako naszego przedstawiciela. Marcin tworzy projekt ''Sportowy Chorzów'' jak ktoś nie wie jak wygląda wypowiada się w ostatnich kulisach z murawy koordynując akcję ''Wszyscy gramy na Ruchu'' dla dzieci ze wszystkich szkółek piłkarskich z Chorzowa i jest też inicjatorem tego pomysłu. Dodatkowo Marcin ma co najmniej dwie cechy, których brakuje pozostałym członkom RN :
1 - jest aktywnym kibicem Ruchu Chorzów i siedzi z nami po tej samej stronie trybun
2 - doskonale zna środowisko piłkarskie, orientuje się w zarobkach i kontraktach piłkarzy na różnych poziomach rozgrywek, oraz ma wizję i plan funkcjonowania klubu zaczynając od Akademi Piłkarskiej , aż do drużyn seniorskich.
Marcin był obecny na spotkaniach z akcjonariuszami, reprezentował kibiców na ostatniej gali z inwestorami, to dzięki jego kontaktom możliwe było rozegranie sparingu przed sezonem w miejsce tego który nam wypadł ze Stala Rzeszów, oraz polecił kilku piłkarzy, którzy dzisiaj stanowią o sile naszego zespołu.
także #muremZaMarcinem
Co ma wnieść nasz człowiek? Ma być blisko klubu, przez swoja funkcję ma kontrolę nad Zarządem, decyzjami rady i wgląd do dokumentacji czyli to czego oczekiwaliśmy. Marcin ma pełne wsparcie środowiska kibicowskiego, które deklaruje swoją pomoc i wszyscy z Was też powinni go wspierać jako naszego przedstawiciela. Marcin tworzy projekt ''Sportowy Chorzów'' jak ktoś nie wie jak wygląda wypowiada się w ostatnich kulisach z murawy koordynując akcję ''Wszyscy gramy na Ruchu'' dla dzieci ze wszystkich szkółek piłkarskich z Chorzowa i jest też inicjatorem tego pomysłu. Dodatkowo Marcin ma co najmniej dwie cechy, których brakuje pozostałym członkom RN :
1 - jest aktywnym kibicem Ruchu Chorzów i siedzi z nami po tej samej stronie trybun
2 - doskonale zna środowisko piłkarskie, orientuje się w zarobkach i kontraktach piłkarzy na różnych poziomach rozgrywek, oraz ma wizję i plan funkcjonowania klubu zaczynając od Akademi Piłkarskiej , aż do drużyn seniorskich.
Marcin był obecny na spotkaniach z akcjonariuszami, reprezentował kibiców na ostatniej gali z inwestorami, to dzięki jego kontaktom możliwe było rozegranie sparingu przed sezonem w miejsce tego który nam wypadł ze Stala Rzeszów, oraz polecił kilku piłkarzy, którzy dzisiaj stanowią o sile naszego zespołu.
także #muremZaMarcinem
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
-
- Kontakt:
I'm not anti system!!!!
Pierwszy raz na Cichej 6
Pierwszy raz na Cichej 6
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobra a ten milicjant ?
-
- Kontakt:
no to jest akurat proste. Simona i Wele łączą dwie rzeczy: demonstracja i szlaban na stanowiska w Ruchu.
Mnie to nie dziwi. Bojkot, czy jak kto woli protest ma status - ZAWIESZONY.
Jak możemy się przekonać, paleta możliwości działania jest bardzo szeroka, od demonstracji pod urzędem i mocnych słów, po merytoryczną i pełną zaangażowania współpracę. Dużo się w tym roku zmieniło!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Byliśmy na spotkaniu u Pana Bika - po spotkaniu przedstawil nam tego Pana - po 2 minutach rozmowy było wiadomo, że się nie nadaje, a kompletnie nie wiedzieliśmy kim on jest, opowiadał bajki jak Paterman, tylko facet bez prezencji i kompletnie oderwany od realiów.
Wczoraj tak samo jak każdy z Was dowiedzieliśmy się o jego personaliach i przeszłości oraz działalności w piłce i chyba, każdy jest na NIE.
Wczoraj tak samo jak każdy z Was dowiedzieliśmy się o jego personaliach i przeszłości oraz działalności w piłce i chyba, każdy jest na NIE.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na usta ciśnie się pytanie, co dalej?viRo_BJJ pisze: ↑22 lis 2019, o 08:19Byliśmy na spotkaniu u Pana Bika - po spotkaniu przedstawil nam tego Pana - po 2 minutach rozmowy było wiadomo, że się nie nadaje, a kompletnie nie wiedzieliśmy kim on jest, opowiadał bajki jak Paterman, tylko facet bez prezencji i kompletnie oderwany od realiów.

Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
I powiem Wam, że to jest poważny problem, okazuje się, że Bika potrafił zbajerować słodkim pierdzeniem Pat, a teraz znalazł się jeszcze lepszy typ znów to łyknął. Pat niczego go nie nauczył? Można się dwa razy pomylić w ten sam sposób?
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Skaner, a Ty myślisz, że Bik prowadząc takie biznesy jest aż tak naiwny, ze daje się zbajerować drugi raz? Ja w to nie wierzę...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
W ten sposób myślałem już za pierwszym razem.
Ja mam problem z pamięcią taki, że nie daje mi spokoju. Ukazała się jakiś czas temu informacja opisująca okoliczności ustąpienia Pata z funkcji prezesa Ruchu, nie jestem niestety w stanie sobie przypomnieć gdzie to czytałem. Otóż na radzie nadzorczej miała paść deklaracja, że Ruch nie będzie już okradany i w tym samym momencie Bik miał wymownie spojrzeć na Patermana. A Chrapek? Skąd on się wziął?
Dziwne to wszystko, Bik chyba nie ma zaufania do ludzi miasta (o powodach nie będę się rozpisywał), a jednocześnie jakoś nie ma chyba odpowiednich ludzi we własnym otoczeniu.