Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Noooo i wrócił on.... Teraz to się zacznie...
-
- Kontakt:
Popieram ten powrót.... 

- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I po co zaś mącisz,jak przinajminij sportowo dobrze idzie,jak niy pomogosz, to przinajmnij nie siej zamętu, Chopcy się starają,ale nie naprawisz w miesiąc tego co zajebanio przez dziesięciolecia.W sprawie punktów tyż mom inne info,momy bardzo dobre relacje i kontakty z p.Kulą że Śl.związku,kontaktowali się tyż dziennikarze,i jest b.prawdopodobny zwrot punktów.Jest ino jedyn problem,czy poza Siemianowskim komuś zależy na punktach,bo wysoko pozycja,i możliwy awans niy wszystkim może pasować (AKCJONARIUSZE,łysy glacok z UM)Bez urazy,pozdro.somebody_correct pisze: ↑8 lis 2019, o 10:12Jestes..robbo2k pisze: ↑8 lis 2019, o 09:22Funkcjonowanie "dwóch" tworów obok siebie wcale nie jest złym pomysłem. Nowy twór mógłby przejąc pewne formy działania klubu i byłby pozbawiony ryzyka windykacji głownie mam na myśli ochronę majątku i ludzi. Pierwsze co się rzuca w oczy to Akademia powinna opuścić spółkę jako "stowarzyszenie/fundacja" lub dołączyć do UKS, dodatkowo to samo mogłoby spotkać wybranych pracowników. W świetle przepisów licencyjnych jedynymi pracownikami którzy musza istnieć w podmiocie licencjonowanym to kierownik bezpieczeństwa, lekarz i fizjoterapeuta oraz trenerzy i piłkarze.
Co do dwóch punktów to ich odzyskanie jest wątpliwe. Przypominam iz kara została nałożona za niewypełnienie kryteriów licencyjnych na dzień przyznania licencji. Spłata zaległości NIC w tej sytuacji nie zmieniła. Jak zapłacisz rachunek po 3 miesiącach, to też liczycie iż karne odsetki wam anuluja?
Za tydzień raport kwartalny zobaczymy co tam Wela po sobie zostawił.![]()
-
- Kontakt:
Macisz????? Ludzie dorosnijcie. Widac Wasze oczekiwania to niezla passa na 4 poziomie rozgrywek. Czytajcie ze zrozumieniem, bo kolega prawi z sensem.
PozdRo
PozdRo
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bergman.. Gosciu nie maci. To ze sie z Tobanie zgadza nie znaczy ze zle prawi. Podejrzewam ze jest malo ludzi tu ogarnietych jak on. Zarzuc Ty jakims sensownym pomyslem.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
Kto nie daje ten z policji hej!
-
- Kontakt:
Zgadzam się, robbo2k wnosi duzo do dyskusji, facet wie co i gdzie w trawie piszczy. Jak pisałem wcześniej każdy już pochłonął się falą zwycięstw (na 4 poziome rozrgrywkowym) i myśli ze SA jest uratowane.
Klupnoc sie, najwięksi akcjonariusze mieli w du*** mecz sezonu i co myślicie, ze dadzą kolejne miliony na dlugi? Pytanie retoryczne...
Klupnoc sie, najwięksi akcjonariusze mieli w du*** mecz sezonu i co myślicie, ze dadzą kolejne miliony na dlugi? Pytanie retoryczne...
-
- Kontakt:
Sorry mialo byc na 4 poziome rozrywkowym...South pisze: ↑8 lis 2019, o 21:43Zgadzam się, robbo2k wnosi duzo do dyskusji, facet wie co i gdzie w trawie piszczy. Jak pisałem wcześniej każdy już pochłonął się falą zwycięstw (na 4 poziome rozrgrywkowym) i myśli ze SA jest uratowane.

-
Jo popiyrom Bergmona!
A Robbo2k, trza tyż czytać, bo niy roz Łonygo szkryfalni łostudzo niypoprawny entuzjazm.
Bergmon, mie dolicz do tych 2 pkt, jo w nie wierza!
Wszystkoch pedzioł Siemionowi i wiym, że Łon pilnuje tematu.
Begmon, nasz niypoprawny entuzjazm we liczniyku i surowo krytyka Robbo2k we mianowniyku i wynik bydzie dobry do Ruchu!
pyRsk!
A Robbo2k, trza tyż czytać, bo niy roz Łonygo szkryfalni łostudzo niypoprawny entuzjazm.
Begmon, nasz niypoprawny entuzjazm we liczniyku i surowo krytyka Robbo2k we mianowniyku i wynik bydzie dobry do Ruchu!

pyRsk!
-
- Kontakt:
Pisz po polsku, jo Cię prosza.Wela pisze: ↑8 lis 2019, o 21:51Jo popiyrom Bergmona!
pyRsk!
Ps. Używasz polskich znaków w gwarze, napisz do Miodka Cię pokieruje...
-
South,
Niy mom programu do szkryflanio we ślonski godce, bestoż wyłazi miszung.
Miodka suchom cołkie życie
South, mogę, pisząc do Ciebie, używać czystej polszczyzny. Będziesz zadowolony?
Myślę, że prof. Miodek zaliczyłby mi poprawność pisowni
A tak poważnie South... Nie ma poważniejszych problemów? Budżet Ruchu na 2020, obchody 100 lecia, nowy stadion?
A niy to jak Waszczuk szkryflo i robi miszung ślonskiy godki i polskich znaków...
pyRsk!
Niy mom programu do szkryflanio we ślonski godce, bestoż wyłazi miszung.
Miodka suchom cołkie życie

South, mogę, pisząc do Ciebie, używać czystej polszczyzny. Będziesz zadowolony?

Myślę, że prof. Miodek zaliczyłby mi poprawność pisowni

A tak poważnie South... Nie ma poważniejszych problemów? Budżet Ruchu na 2020, obchody 100 lecia, nowy stadion?
A niy to jak Waszczuk szkryflo i robi miszung ślonskiy godki i polskich znaków...

pyRsk!
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak tam inwestorzy panie Wela bo już blisko 15-wiemy coś już wiecej?
-
- Kontakt:
Wela jak w kabarecie.
Dwoch sie wadzi i prosza Pastora o rozstrzygniecie sporu.
Pierwszemu pastor przyznaje racje. Drugiemu nastepnie tez.
Obaj wkurzeni podbijaja do Pastora, ze przeciez obaj nie moga miec racji.
Pastor na to "macie racje".
Dwoch sie wadzi i prosza Pastora o rozstrzygniecie sporu.
Pierwszemu pastor przyznaje racje. Drugiemu nastepnie tez.
Obaj wkurzeni podbijaja do Pastora, ze przeciez obaj nie moga miec racji.
Pastor na to "macie racje".
-
Arango-mokre,arango-mokre pisze: ↑9 lis 2019, o 04:13Jak tam inwestorzy panie Wela bo już blisko 15-wiemy coś już wiecej?
Myślę, że na dniach termin zostanie zamknięty.
Akcjonariusze określili cały tydzień na miejscu do dyspozycji. Inwestor wskaże dokładny dzień. Czekamy na potwierdzenie.
pyRsk!
-
Zibi170,
Lubia bery i bojki

A jo Ci opowiym inkszo...
Do króla przyszły dwie kobiety z niemowlakiem. Obie zażarcie kłóciły się i walczyły o to dziecko, utrzymując, że każda jest Matką. Padało mnóstwo argumentów, ale nie można było rozstrzygnąć sporu jednoznacznie...
Król widząc, że żadna nie ustąpi, nakazał dziecko przeciąć na pół i każdej oddać pół dziecka, żeby podzielić je sprawiedliwie...
Wtedy jedna z tych kobiet upadła na kolana i zaczęła błagać króla, żeby nie zabijał dziecka, to ona zrzeknie się praw matki, żeby tylko dziecko żyło. Druga kobieta stała bez słowa...
Ostatecznie król zmienił decyzję i dziecko oddał tej kobiecie, która walczyła o jego życie, bo skoro nie chciała jego krzywdy, to musiała je kochać, a jak wiadomo marki kochają swoje dzieci...
Tak też jest i w naszej sytuacji Zibi...
Nie jest jednoznaczna. Stąd popierając entuzjazm Bergmona, słucham także uważnie krytyki Robbo2k, bo kto wie z której strony przyjdzie najlepsza koncepcja na uratowanie Ruchu...
Tak jo to widza Zibi.
pyRsk!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:

kopiujmy od najlepszych