Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
A kaj jest Robo2kk? Miesiac temu co drugi post byl jego. A teraz znikl?
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Obraził się za czasowego bana....HullCityFC pisze: ↑31 paź 2019, o 12:41A kaj jest Robo2kk? Miesiac temu co drugi post byl jego. A teraz znikl?
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
A za co dostał bana? Ponoć nie banuje się tu ludzi za poglądy 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma co sie dziwic, ze sie nie odzywa. Pewnie poswiecil wiele czasu na problem upadlosci.
Sytuacja zmienila sie diametralnie. Zobaczymy kto mial racje.
Sytuacja zmienila sie diametralnie. Zobaczymy kto mial racje.
-
- Kontakt:
Robo2kk lobbuje teraz na Twitterze w sprawie Polonii...Warszawa.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To może jest syndyk masy upadłościowej? 

- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A za co konkretnie byl ban? Udzielal sie dosc madrze tutaj.. Juz nie chce pomagac?!i co to ten AKS Zly z jego TT?
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
Kto nie daje ten z policji hej!
-
- Kontakt:
Odjebalo mu. Musiał CZASOWO odpocząć od forum. Bana miał kilka dni.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I se go som przedłużył bo sie obraził na nos

SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Raczej kolejna fałszywa miłość.
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Inwestor, sponsor, w kopercie za 2 tydnie , słyszymy to od lat - 3mam kciuki za Marcina w tym temacie, ale nie grzeje się na to, będzie super, nie będzie czyli nic sie nie zmienia , poczekamy kolejne 2 tygodnie. Co do plotek o kwocie Dokladnie 56 tyś, niewyjaśnione, ktoŕa tu Marcin przywolales, wyjasni temat i ukreci się sprawie łeb i jezeli bedzie to rozliczone to napewno potwierdzi to osoba znana od lat tutaj , cieszące się zaufaniem. Na ta chwilę temat istnieje i wierzę, że szybko zostanie zamknięty z pozytywnym skutkiem.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
-
BiRo_BJJ,viRo_BJJ pisze: ↑1 lis 2019, o 09:36Inwestor, sponsor, w kopercie za 2 tydnie , słyszymy to od lat - 3mam kciuki za Marcina w tym temacie, ale nie grzeje się na to, będzie super, nie będzie czyli nic sie nie zmienia , poczekamy kolejne 2 tygodnie. Co do plotek o kwocie Dokladnie 56 tyś, niewyjaśnione, ktoŕa tu Marcin przywolales, wyjasni temat i ukreci się sprawie łeb i jezeli bedzie to rozliczone to napewno potwierdzi to osoba znana od lat tutaj , cieszące się zaufaniem. Na ta chwilę temat istnieje i wierzę, że szybko zostanie zamknięty z pozytywnym skutkiem.
Inwestor to sprawa oczywista. Wyjdzie, wszyscy będziemy szczęśliwi. Nie wyjdzie, Waszczuk przyjmie na klatę.
A domniemane zaliczki, jak zapowiedziałem, wyjaśniam. Te 56 000 - które rozpowiadają ludzie z miasta już wyjaśniłem. Zapytałem dyrektora finansowego o to, bo jak się okazuje, Rada Nadzorcza, a ściśle jej członkowie z miasta bardzo interesują się moją osobą i całą mają pracą...
Otrzymałem informację, że łączna kwota wszystkich zaliczek, które były wydawane pracownikom na moje nazwisko plus te, które ja pobierałem, to właśnie te 56 000.
To całokształt mojej pracy w Ruchu.
Większość była rozliczania na bieżąco.
A te prawie 22 000, które zostało z dniem mojego zwolnienia, już jest wyjaśnione. Pracownicy dostarczyli już większość faktur, potwierdzili wypłaty zaliczek. Pozostało ok 12 000, które też już ustaliłem z ludźmi, więc po dostarczeniu ostatnich dokumentów temat będzie zamknięty definitywnie!
3 miesiące pracy na rzecz Ruchu bez pensji - to przyjmuję z pokorą, bo satysfakcję miałem tydzień temu, kiedy widziałem C6, jak za dobrych lat w Ekstraklasie! Ludzie znowu uwierzyli, że uratujemy Ruch i to mi wystarczy do szczęścia!
Jednak nie pozwolę cwaniakom i karierowiczom z miasta poniewierać moim dobrym imieniem. Wierzę głęboko, że Kibice widzą co tu się dzieje i kto i co tu kombinuje...
Ruchu trzeba pilnować - żeby jedne układy mie zastąpiły innych, starych - zawsze z tego samego powodu - dla własnych korzyści!
W przyszłości, żeby nie dopuścić do Ruchu kolejnych cwaniaków, musi zostać ustanowiony Kodeks Honorowy - który będzie gwarantować bezpieczeństwo Klubu! Zwał jak zwał - ale taki dokument musi gwarantować bezpieczeństwo Ruchu w przyszłości!
pyRsk!
- niebieski19962
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Marcin Waszczuk szacun! Zaskakujesz chłopie. Czuwaj nad tym wszystkim i miej rękę na pulsie!
Mam pytanie: czy prezes Bik działa coś w sprawie spotkania z Kotala? Czy jest w stanie wyłożyć porządniejszą kasę na Ruch? Czemu stoi biernie i po takich meczach gdzie pokazuje się że można zbudować w Chorzowie dawna potęge i wielki Ruch siedzi cicho? (mecz z Polonia) Jak sytuacja w klubie? Brakuje dalej podstawowych rzeczy czy organizacyjnie posunęło to się do przodu? Kiedy konkretnie sponsor przyjeżdza na rozmowy i czy myślisz że cos z tego będzie? Były konkrety? O jakich kwotach mówiliście? Czy Prezes Siemianowski, Bik, Kotala będą przy rozmowach?
Zwięzłe wyczerpujące odpowiedzi poproszę
Mam pytanie: czy prezes Bik działa coś w sprawie spotkania z Kotala? Czy jest w stanie wyłożyć porządniejszą kasę na Ruch? Czemu stoi biernie i po takich meczach gdzie pokazuje się że można zbudować w Chorzowie dawna potęge i wielki Ruch siedzi cicho? (mecz z Polonia) Jak sytuacja w klubie? Brakuje dalej podstawowych rzeczy czy organizacyjnie posunęło to się do przodu? Kiedy konkretnie sponsor przyjeżdza na rozmowy i czy myślisz że cos z tego będzie? Były konkrety? O jakich kwotach mówiliście? Czy Prezes Siemianowski, Bik, Kotala będą przy rozmowach?
Zwięzłe wyczerpujące odpowiedzi poproszę

Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->

-
Niebieski19962, trudno jest czuwać, kiedy dostęp do informacji mam ograniczony. Coraz bardziej jestem odsuwany od Klubu.niebieski19962 pisze: ↑1 lis 2019, o 13:17Marcin Waszczuk szacun! Zaskakujesz chłopie. Czuwaj nad tym wszystkim i miej rękę na pulsie!
Zwięzłe wyczerpujące odpowiedzi poproszę![]()
Po zwolnieniu mnie ustaliłem z Siemionem, że zostawia mi identyfikator i kartę wjazdową, żebym mógł pobyć, pogadać z ludźmi, z trenerami, z zawodnikami. Po derbach kazał mi to oddać, bo już Go cisną, żebym nie kręcił się w Ruchu...
Komuś, wiadomo komu, bardzo przeszkadza moja obecność w Ruchu! I myślę, że to dopiero początek...
Na Twoje pytania odnośnie zamiarów Zd. Bika nie jestem w stanie odpowiedzieć, bo po pierwsze, jak już wiele razy mówiłem, nie jestem jego człowiekiem, co potwierdził, zgadzając się na moje odwołanie, a podobno zadeklarował Kibicom, że nie przyłoży ręki do mojego odwołania, a jednak to zrobił, a po drugie, on traktuje mnie jak chwilową potrzebę. Bylem mu POTRZEBNY, to zostałem wiceprezesem, już nie jestem, to mnie skreślił.
Zatem, dlaczego Zd. Bik nie reaguje nie wiem. Co zamierza, też nie wiem, ale na te pytania powinni znać odpowiedź uczestnicy spotkań, którzy wywalczyli to porozumienie.
Wiro pisał, że jest w Klubie zaufany człowiek, czy to Simon, czy ktoś inny, to stamtąd musimy wziąć odpowiedzi na pozostałe pytania. Wiem, że na dzień dzisiejszy pracownicy mają 2 pensje zaległe, 10go będą znów 3, trenerzy Akademii już 4,a po 15tym będą mieli 5 zaległych. Zawodnicy mają po 20tym znow 1 zaległą.
Z 550 000 za wrzesień miasto tyle wypłaciło. 200 000 poszło podobno na Marka Wleciałowskiego. 89 000 zaległy ZUS /wrzesień/, innych płatności nie znam. Promocja na pewno zrobiła maksa za październik, więc jesli miasto nie będzie opieszałe, to ok 15 XI powinny być środki w Klubie. Siemion ma dobre relacje z miastem, więc powinny te środki być.
O sytuację w Klubie należy pytać ludzi i Siemiona. Siemion ma swój plan. Termin 30, zadeklarowany w porozumieniu, nie został dotrzymany, ale powodów nie znam. Znowu musieliby wypowiedzi udzielić albo uczestnicy negocjacji albo Siemion.
Co do inwestora. Po ich przylocie, pierwsze spotkania będą z prywatnymi akcjonariuszami, Z. Bikiem i A. Kurczykiem.
Z klubem, czyli Siemionem i z miastem na pewno się spotkają, to oczywiste, ale kiedy, tego nie wiem.
Tyle póki co. Oczywiście wiem znacznie więcej, ale to są już takie rzeczy, że sam rozumiesz, że nie mogę o nich mówić, dla dobra Ruchu.
pyRsk!
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panie Marcinie!
Na początku Pana pracy w Ruchu, byłem sceptycznie nastawiony. Dlaczego? Już odpowiadam. Dlatego, że nie jestem zwolennikiem akcji kiedy generał ma stać na czele klubu sportowego. Tak jak nie jestem zwolennikiem piosenkarzy, sportowców itp w polityce.
Dzisiaj powiem Panu jedno! Dziękuje! Stokrotne Dziękuje! I przepraszam!!
Szczególnie kiedy sami widzieliśmy niebieską rodzinę, Fornalaka, Wleciała, Warzychy i wielu wielu inyych.
Dla mnie to Pan, Simon z rodzinnego, i wiele wiele innych, co nie udzielają się ale robią wiele dla 14 krotnego mistrza Polski! Wy jesteście niebieską rodziną! Chylę czoła.
Pyrsk!!
Na początku Pana pracy w Ruchu, byłem sceptycznie nastawiony. Dlaczego? Już odpowiadam. Dlatego, że nie jestem zwolennikiem akcji kiedy generał ma stać na czele klubu sportowego. Tak jak nie jestem zwolennikiem piosenkarzy, sportowców itp w polityce.
Dzisiaj powiem Panu jedno! Dziękuje! Stokrotne Dziękuje! I przepraszam!!
Szczególnie kiedy sami widzieliśmy niebieską rodzinę, Fornalaka, Wleciała, Warzychy i wielu wielu inyych.
Dla mnie to Pan, Simon z rodzinnego, i wiele wiele innych, co nie udzielają się ale robią wiele dla 14 krotnego mistrza Polski! Wy jesteście niebieską rodziną! Chylę czoła.
Pyrsk!!