makben pisze: ↑29 paź 2019, o 21:20
scaneRboy pisze: ↑29 paź 2019, o 11:36
przypuszczam, że już kolega się nie pojawi. Prawidłowa odpowiedź jest taka, że potrąca się z należnego wynagrodzenia. Jeśli jest problem z rozliczeniem 22 tysięcy, to rodzi się pytanie, ile Wela w Ruchu zarobił, że nie ma z czego rozliczyć tych pieniędzy...
...cóż, albo nic jak nam tutaj Wela napisał, albo bardzo niewiele. Jeszcze w dniu jego odwołania rozpakowywano nowe komputery do systemu sprzedaży, między innymi dzięki którym udało się zrobić taką frekwencję na derbach (sprzedać tak dużą ilość biletów w jednym dniu).
Jeśli nazywa się ludzi POPULISTAMI, to jak nazwać "robienie afery" za 22 tysiące?
Jestem, jestem. Widze, ze nie warto miec wlasnego zdania. IP spbie sprawdzajdzie (ktos cos pisal o stalinowskich metodach?). Dalsza dyskusja nie ma sensu wiec... czekam do 15 listopada jak Wela zapowiedziales. Pozniej potwierdzi sie moje opinia. A po 15 listopada, jak sie moje slowa potwierdza, kazdy kto mnie oskarzyl niech wplaci Simonowi 100 zl na dzieciaki

WELA dzialaj!!!
Ty Makben nie masz własnego zdania. Jesteś marionetką w rękach klamcy i oszusta i tutaj zostałeś przysłany, żeby mącić!
Twoje wypowiedzi z daleka zalatują propagandą zaczerpniętą z wytycznych Twojego szefa polityka kłamcy!
Sprawdzanie Twojego IP i ustalenie czy piszesz z miasta, to tylko ustalenie, czy działasz na zlecenie, jak szereg innych troli opłacanych przez kłamcę, żeby robili mu poparcie w mediach społecznościowych...
Tak Makben, chłonę informacje ze środowiska jak gąbka. Do tego byłem szkolony i już mam spory zasób wiedzy. Wystarczą poszlaki, żeby dotrzeć do źródła, a te już mam...
Powoli, powoli pochylimy się nas wszystkim i nad całą historią kłamstw misia koali, od początku aż do końca - bo to za jego kadencji NAJBARDZIEJ UTYTUŁOWANY KLUB W POLSCE przeżywa najgorsze lata w swojej historii i tego mu nie podaruję!
Stworzyliście mafię i doicie nie tylko Ruch, mydląc oczy pożyczkami albo morderczą umową na promocję, gdzie Ruch wypruwa flaki, żeby to realizować, a Wy gracie ludziom na nosie!
Remontujecie rynek, ładujecie kasę w urząd, żeby wygodnie mafii było, a ludzi macie w du***!
Doicie Klub i doicie Chorzów i Chorzowian, ale już pali się ta lampka końca tego draństwa i cwaniactwa!!!
Kibice pokazali Wam czerwone światło, a Szymon pokazał przepaść pomiędzy KŁAMCĄ a Nim.
Oglądałem w życiu mnóstwo debat naukowych, gospodarczych, politycznych i różnych, gdzie wyniki były raz po jednej a raz po drugiej stronie, ale w tej publicznej debacie 5 IX na scenie na rynku - pierwszy raz w życiu widziałem jak jeden rozmówca sponiewierał przeciwnika argumentami i liczbami!
Tak, miejski konfidencie, SPONIEWIERAŁ - to dobre słowo, bo Szymon Michałek wiedzą, argumentami, liczbami sponiewierał urzędujacego prezydenta, który z powodu obnażenia swoich braków i kłamstw, krzyczał, atakował Szymona, Kibiców i był czerwony jak rak, bo chłop wygarnął mu szereg kłamstw!
I nie operuj datami w sprawie inwestora, bo ten inwestor to także koniec Waszych miejskich szwindli na Ruchu!!!
A nawet jeśli coś się spieprzy w tej sprawie, to kiedy ujawnię kim jest inwestor, to ludzie zobaczą, że to profesjonaliści.
Wam kłamcy wara od Ruchu!
TO TRZEBA ZAPISAĆ W HISTORII, ŻEBY KOLEJNE POKOLENIA KIBICÓW RUCHU NA ZAWSZE ZAPAMIĘTALI, ŻE TO ZA KADENCJI KŁAMCY ANDRZEJA KOTALI KLUB NR 1 W POLSCE SIĘGNĄŁ DNA!
Teraz Was krew zalewa, bo w 3 miesiące ludzie znów uwierzyli, że Ruch odbije się od dna!!! Wali się Wasz plan na upadek Ruchu i może kolejne kombinacje i kolejne markety na tej ŚWIĘTEJ DLA KIBICÓW ZIEMI!!!
Nie jesteście Kibicami Ruchu i nigdy nie byliście!!!
Każdy mądry prezydent Chorzowa zacząłby od ratowania NAJWIĘKSZEJ MARKI TEGO MIASTA!
A teraz prawda wychodzi na jaw, gdzie macie Ruch!
Czas odkryć powiązania rodzinne i nepotyzm, pomiędzy miastem, spółkami miejskimi i innymi podmiotami, które są w układzie...
Będzie ciekawie i głośno o Chorzowie w całej Polsce!!! Ale Ruchu bando cwaniaków i dorobkiewiczow na publicznych pieniądzach NIE POŁOŻYCIE!!!
Choćbym miał resztę życia spędzić na Cichej 6, to zmobilizuję Kibiców Niebieskich do konstruktywnej walki z tym dziadostwem i cwaniactwem!
REFERENDUM to już kwestia czasu!
I Ruch i Chorzów zasługują na ludzi oddanych i Miastu i tej IKONIE Polskiej i Śląskiej Pilki Nożnej!
Na liście grabarzy pozostaniecie na szereg kolejnych pokoleń! Czas dopisać tam kolejne nazwiska!!!
Szanuję ludzi, wręcz tak jak Stanisław Ligoń, nasz Karlik z Kocyndra KOCHAM LUDZI!
Mam jednak drugą naturę... Brzydzę się cwaniakami, którzy doją zwykłych ludzi, a najgorsze ich odmiany, to politycy, którzy zamiast służyć ludziom, to żerują na Ich naiwności, czy niewiedzy...
NIE OBRAŻAM LUDZI, bo to nie mój styl, ale kłamców nazywam kłamcami, konfidentów kłamcami, a Twoja rola tutaj to wypisz wymaluj rola dla konfidenta!
Mationetki na czyjejś smyczy, które służą kłamcom dla kasy, są takimi samymi szkodnikami, jak ci na górze...
Kłamstwo ma krótkie nogi, tak jak i Wasza kariera w Chorzowie dobiega końca!
Szymon Michałek byłby nie o jedno niebo, ale o wiele lepszym prezydentem niż Miś KŁAMCA Koala!
Czas pokazać całej Polsce, co zrobiliście z tym Klubem!
DO ZOBACZENIA miejski wysłanniku!