Co z tym Ruchem?
- mpapmp
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Nie ma tematu derbów Ruch - Polonia czy coś przeoczyłem...? 

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Przestałem już wierzyć w odzyskanie tych dwóch punktów.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Maciej Grygierczyk
@magrygier
W Śląskim ZPN usłyszałem, że komisja licencyjna na razie nie planuje żadnego posiedzenia (również w sprawie dwóch ujemnych punktów Ruchu).
@magrygier
W Śląskim ZPN usłyszałem, że komisja licencyjna na razie nie planuje żadnego posiedzenia (również w sprawie dwóch ujemnych punktów Ruchu).
-
Gipcu, wiara góry przenosi!
pyRsk!
pyRsk!
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Za dwa tygodnie majom być punkty i inwestorzy. Jak się jeszcze Rysiek z apkom dołoży, to PSG przy nos to bydom gołodupce. Wiary momy dużo, ino to nom pozostało.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- niebieski19962
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zrobiłś mi właśnie dzień

Ale tak jak Wela pisze na tej wieRze przetrwomy.
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->

-
Ja Niebieski 19962, idzie sie polachać, niykierzi nawyrobiajom, inksiy majom talynt łod bajtla do rozbawianio ludków i sam je fajni.niebieski19962 pisze: ↑23 paź 2019, o 07:58zrobiłś mi właśnie dzień
Ale tak jak Wela pisze na tej wieRze przetrwomy.
Yno jak jo sca, abo Ty, coby we Ruchu dobrze sie dzioło, to na somyj wierze yno przetrwomy.
Poczebujymy zgranio i działanio. Yno czynami wywalczymy zaś Wielki Ruch.
Prziykludzić inwestora, abo inkszy gelt, bo - znosz to? - "bez miedzi sie na rzici siedzi" ...
Terozki trza nom pełno mobilizacjo i informacjo do ludzi co sie sam rychtuje we Ruchu i we Chorzowie.
Podstawa momy... WIARA!
pyRsk!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Wela, a złożyliście w ogóle papiory skuli tych 2 pktów? JA/NIY?
-
-
- Kontakt:
Niestety ale jak na razie Siemion nie dał znać o niczym. Rozumiem, że poznaje jeszcze klub od środka.
-
- Kontakt:
daj mu spokój, to nie jest typ co będzie się lansował w mediach. Klub ma działać, drużyna grać i wygrywać, bilety sprzedawać, mecze odbywać, piwo i żarcie ma być dobrej jakości, dzieci w akademii uśmiechnięte, kible mają być czyste, sprzęt sportowy wyprany itd. gwarantuje, że za jego kadencji za pewien czas klub będzie zdolny do zarabiania na transferach, to jest prezes od NORMALNOŚCI! od rewolucji jesteśmy my i akcjonariusze.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
ScaneRboy, to po pierwsze. Dobrze to ująłeś, a po drugie... Rozmawiałem w sobotę z Siemionem. Dzieje się to, przez co sam przeszedłem i wiem o czym On mówi - wystarczy jedno zdanie...scaneRboy pisze: ↑23 paź 2019, o 10:26daj mu spokój, to nie jest typ co będzie się lansował w mediach. Klub ma działać, drużyna grać i wygrywać, bilety sprzedawać, mecze odbywać, piwo i żarcie ma być dobrej jakości, dzieci w akademii uśmiechnięte, kible mają być czyste, sprzęt sportowy wyprany itd. gwarantuje, że za jego kadencji za pewien czas klub będzie zdolny do zarabiania na transferach, to jest prezes od NORMALNOŚCI! od rewolucji jesteśmy my i akcjonariusze.
"Niy ma kiedy iść do hajźla"!
Tak to wygląda! Widziałem tę jednoosobową orkę i degrengoladę na przełomie 2018 / 2019 i dlatego przekonałem Zd. Bika do dwuosobowego zarządu.
Tylko co z tego, jeśli wciąż jest wakat, albo na prezesie, a teraz na wice i nadal ciągnie to jedna osoba. A dookoła szereg rzeczy zawodzi. Jak obsługa prawna, jak brak czasu na spotkania z potencjalnymi sponsorami.
Siemion musi dostać wsparcie i to także powinno być celem nas Kibiców, jeśli chcemy odbudowy Ruchu!
pyRsk!
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nasi znów zaspali. Dotyczy meczu na 100 lecie PB który chcą zagrać z nami na SŚ.
Terminarz III ligi układany był z uwzględnieniem tego meczu na Stadionie Śląskim. Od razu zgłosiliśmy taką inicjatywę.
Terminarz III ligi układany był z uwzględnieniem tego meczu na Stadionie Śląskim. Od razu zgłosiliśmy taką inicjatywę.