Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
- Lutz
- Kontakt:
Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
Klub na 4 poziomie rozgrywek, w kraju w kerym klubowy fussball to również czworto eurpejsko liga, z długami kole 9 mln ojro (?), ze stadionem z XVIII wieku, z garstkom kibiców, z dupiatymi akcjonariuszami, ze szkodnikami, w mieście kerymu prezydentuje oszust, itd... itp... etc....
Kero poważno i bogato firma zainwestuje w taki klub? Niy ma w Polszcze innych, lepi poukładanych z lepszom infrastrukturom klubów? Czamu akurat Ruch? Czamu np. niy Arka abo inksze cygony?
Wyboczcie, ale....
Kero poważno i bogato firma zainwestuje w taki klub? Niy ma w Polszcze innych, lepi poukładanych z lepszom infrastrukturom klubów? Czamu akurat Ruch? Czamu np. niy Arka abo inksze cygony?
Wyboczcie, ale....
-
Lutz, dobrze kombinujesz, yno te pytania już padły do inwestora... Czamu Ruch?Lutz pisze: ↑19 paź 2019, o 08:51Klub na 4 poziomie rozgrywek, w kraju w kerym klubowy fussball to również czworto eurpejsko liga, z długami kole 9 mln ojro (?), ze stadionem z XVIII wieku, z garstkom kibiców, z dupiatymi akcjonariuszami, ze szkodnikami, w mieście kerymu prezydentuje oszust, itd... itp... etc....
Wyboczcie, ale....
Pedzieli mi to, coch ścioł usłyszeć...
Ruch - durś klub nr 1 we Polsce.
III liga, ze cołkiym zadłużyniym - to nojmniyj, wiela trza wyłożyć, żeby kupić tako marka!
I na ty marce scom rozwijać akademio i zarobiać gelt.
Joch to godoł niy roz, że to sam je okazjo do szprytnego biznesmyna, a terozki ftoś to obadoł...
Yno, muszom mieć pakiet wiynkszościowy i bydom negocjacje wedle redukcji zadłużynio... Beztoż trza rzikać, coby to sam wylazło...
pyRsk!
Ostatnio zmieniony 19 paź 2019, o 09:27 przez Wela, łącznie zmieniany 2 razy.
-
TheEnd2, za kulisami Siemion wie, że jestem do Jego dyspozycji.TheEnd2 pisze: ↑19 paź 2019, o 08:42@Wela Niech to idzie w dobrym kierunku...
A mam pytanie czy można wspomóc Siemiona , jakąś osobą niekoniecznie w randze vice , ale pełnomocnika żeby chopowi pomóc?
Najlepiej jak to byłby Pan.... nie wiem czy miasto uznaje Pana za całkowicie niegodnego, czy mogliby to zaakceptować? lub inną osobę?
chociaż jedno jest pewne w tym temacie , że się panu chce walczyć!
Co do nzwa to przynajmniej 3/4 tygodnie na zmiany i wypracowanie kompromisu, jakiegokolwiek,
A na resztę pytań sam sobie odpowiedz, yno wejrzyj jak szeryf z miasta mnie traktuje...
Jak największe zagrożenie...
Tu muszą przyjść większe zmiany...
Dla mnie każdy, bez wyjątku, kto ratuje Ruch, jest dla mnie wielkim przyjacielem!
I vive versa... KAŻDY, kto niszczy Ruch jest dla mnie szkodnikiem i ŻYCIOWYM przeciwnikiem!
Siemion na pewno będzie potrzebował pomocy...
pyRsk!
-
- Kontakt:
Panie Waszczuk, pytanie czy Siemion jest w miarę wtajemniczony w sprawę inwestora?
-
- Kontakt:
Mam pytanie - wiem, że dużo pracujesz ale czy Ciebie można gdzieś spotkać (np. w czasie dyżuru WR), bo ludzie mają różne pomysły które nie nadają się na forum, bo wiadomo kto je czyta.
-
Gipcu, z Siemionem jestem w stałym kontakcie, ale o inwestorze wszyscy wiedzą tyle samo. To minimum i nic więcej póki co.
Muszę mieć 100 % pewności, że to się nie rozejdzie. Myślę, że każdy to zrozumie.
pyRsk!
-
Pekat, dzwoń, pogadamy - 882 433 842.
Prywatny mail: [email protected]
A z WR dostałem już nr konta do składek.
pyRsk!
- jaRo 1920
- Kontakt:
Wela masz jakieś aktualne informacje odnośnie ujemnych dwóch punktów, które rzekomo mogą być zwrócone?

-
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela jak masz taki dobry dryk do pozyskiwania inwestorów może pójdziesz za ciosem i zapoznasz się z projektem Chiliz. Jest to projekt krypto bazyjący na sporcie, narazie tylko raczkuje ale ma duży potencjał. Na pewno jakaś alternatywa dla biletów i gadżetów, a sam mówiłeś, że każdy grosz się przyda. Rozmowa z liderami projektu nic Cię nie bedzie kosztować a nóż może uda się coś zyskać. Opis projektu daję niżej.
Pamiętaj, ślubowałeś KS Ruch.
-
- Kontakt:
No i z Rysiem cza pogodać.
-
Gebeels, sprawdzam to, ale w tej sprawie już się coś dzieje.
Z jakim Rysiem, Marek 79?
Z jakim Rysiem, Marek 79?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela
Ryska nie znasz?
Ulubieniec forum przed Toba
Ryska nie znasz?

Ulubieniec forum przed Toba

SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
Rafal19R20,
jak się walczy o kogoś czy o coś, co kochamy, to każdy Rysiek może być sprzymierzeńcem, a każdy kłamca, krętacz i inny cwaniak, który chce doić Ruch, będzie zagrożeniem, szkodnikiem i wrogiem nr 1!
PS. Nie zamierzałem robić Ryśkowi konkurencji

pyRsk!
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela.. Teraz tak powaznie. A moze na Radnego? Mysle (nie jestech glosem kibicow) ze dzieki nam dalbys rade sie dostac pod warunkiem pelnego zaangazowania o stadion. Do tego jeszcze jacys chetni. I mysle ze daloby rady.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
Kto nie daje ten z policji hej!