Spotkanie z pilkarzami Ruch-u
- vinc84
- Kontakt:
Spotkanie z pilkarzami Ruch-u
Dzisiaj o godz 15:00 w Carrefurze w Chorzowie (na AKS-ie) maja sie pojawic pilkarze Ruch-u
:roll:
GŮRNY ŚLŮNSK
Re: Spotkanie z pilkarzami Ruch-u
w ch*** ich mom .....moga przyjsc ale po to zeby im na***ac......vinc84 pisze:Dzisiaj o godz 15:00 w Carrefurze w Chorzowie (na AKS-ie) maja sie pojawic pilkarze Ruch-u
Jestem ciekaw co za kretyn wpadł na taki pomysł żeby zapraszać tych pseudograjków nas promocje swojego sklepu
:roll: :shock: A co to ma być za sklep że ich zapraszają?Jakiś sportowy???PS.Niech ktoś napisze o której ma być to spotkanie???

Ostatnio zmieniony 1 maja 2005, o 13:46 przez Luke, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Fami
- Kontakt:
byłem w carrefourze na zakupach ...... przed chwilą wróciłem było tam 4 noszych kopaczy min. Pepe , Franke i 2 pozostałych zapomniałem .... zainteresowanie nawet było trocha ludzi w koszulkach Ruchu ale w większości bajtle ......nasze gwiazdy rozdawały bale i autografy :roll:
wczorej tam był Clearex dzisiej Ruch ..... kto jutro ?
pozdRo
wczorej tam był Clearex dzisiej Ruch ..... kto jutro ?
pozdRo
- Anmael
- Kontakt:
Przed chwilom wrócilżech z Carrefouru. Byli tam Pepe, Kuczma, Balul, franke i molek (celowo tych dwóch pisza z malej litery). Podszedżech do nich i pedziolch im ze lepiyj zaczli by grac a nie udowac gwiazdy i ze wczoraj wydali my z chopcami 500 zeta zeby ich zoboczyc w Ostrowcu i może by sie ściepli na pokrycie kosztow i wiycie co? Oni nos majom kajs, my momy Ruch w sercu a oni w du***. Zero żenady czy zawstydzenia czy chocby poczucia winy (no może poza Ćwielongiem). Oni mi pedzieli że niy majom sobie nic do zarzucenia, wszystko jest git, a molek kery ch*** gro, bezczelnie mi pedziol że mom go niy straszyć a jak mi sie niy podobo to moga niy jeździć na szpile (mom na to świadkow)?!?!?! Przez lostatnie lata opuścilżech może w sumie ze pięć szpilow (licząc mecze u siebie i wyjazdy), a w sumie mom chyba wiyncyj wyjazdow niż molek zagrol szpilow w Ruchu i on mo mi czelność godać takie rzeczy? Zresztom co ciekawe najbardzij ciepali sie molek i franke, czyli te co do ku*** nędzy nic niy grajom... Wkurwilżech sie na maksa i niy przyposzczolżech że kiedyś uslysza tako godka od grojka, przeca on dol mi do zrozumiynia, że niy obchodzom ich kibice i jak nom sie niy podobo to momy wy***rdalać. Coś mi sie zdaje, że mimo że od 25 lot chodza na Ruch i jeżdża za nimi wszyndzie, to byda musiol przestać, bo skoro grojki tego chcom i kibice to do nich zwykle ci*** kerych idzie robić w ch*** wiela sie do i do tego jeszcze ich obrażajom publicznie to jo bardzo dziynkuja, ale mom tego dość. W tymacie o meczu z KSZO napisolżech jak nos potraktowali grojki wczoraj po szpilu i co pedziol Śrutwa to sie przeczytejcie...