Faworyci rozgrywek II ligi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
TomSky
Kontakt:

Faworyci rozgrywek II ligi

#1 Post autor: TomSky » 30 lip 2004, o 00:07

Jeśli wszystko pójdzie dobrze, drugoligowe rozgrywki zostaną zdominowane przez kluby z naszego regionu. Aspiracji nie ukrywają silne Zagłębie i Szczakowianka, ale największym faworytem jest jednak Podbeskidzie. Wiele wskazuje na to, że po raz pierwszy w historii Bielsko-Biała będzie cieszyć się z ekstraklasy!
cały artkuł na:
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2204070.html

kluby z naszego regionu?? najbardziej to przegieli z tym zagłąbiem ale niech im bedzie....

ja mam nadzieje ze w tabeli najwieksza niespodzianka na + bedzie postawa Ruchu...

A tak poza tym to sezon zapowiada sie ciekawie... Faworyci to wg mnie Bełchatów - choć to taki klub, który zawsze jest faworytem a i tak nic im nie wychodzi, Korona Kielce - może powtórzyć sie Cracovia z tego sezonu - czyli gówno grali a awansowali... Sciekowa - powinni byc mocni choć mogą mieć słabszą druzyne niż rok temu, Podbeskidzie - sam nie wiem, trener Żurek.... to mówi samo za siebie, zagłąbie chyba jednak nie bedzie grało nic ciekawego, nie wiadomo co z Widzewem

Mam nadzieje ze przy odrobinie normalności w klubie i my włączymy sie do walki o czołowie lokaty. Myśle że miejsce 5-6 po jesieni z niewielka strata do lidera jest w naszym zasiegu.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#2 Post autor: Schlesien » 30 lip 2004, o 03:38

Dla mnie faworyt jest tylko jeden - Ruch Chorzów! Bedac kibicem tego klubu nie moge myslec inaczej... 8)

kurczak1920

#3 Post autor: kurczak1920 » 30 lip 2004, o 06:16

według mnie nie ma jakiegoś wielkiego faworyta rozgrywek, myślę, że powinni się liczyć Bełchatów, Podbeskidzie, ŁKS, Widzew, Ruch, może Polkowice, łatwiej wskazać kandydatów do spadku wydaje się, że Świt i Mława.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#4 Post autor: Scypion » 30 lip 2004, o 06:33

Tylko Ruch o pozostale miejsca niech sie bije kto chce...a tak zupelnie powaznie to mam nadzieje ze juz po kilku kolejkach bedzie u nas widoczna poprawa na boisku ... i pojawimy sie obok sciekow belchatowa w gronie kandydatow do awansu

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: Slawko » 30 lip 2004, o 09:20

A mnie sie wydaje ze wszystkich moga zaskoczyc gorole zza Brynicy... 8)
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

volek
Kontakt:

#6 Post autor: volek » 30 lip 2004, o 09:38

A mnie sie wydaje,awansowac może Podbeskidzie.W Bielsku już od kilku lat budują dobrą drużyne i jest dobry klimat dla pilki.Jeżeli nic nie popsują to mogą być wysoko.Wierze jednak,że do walki o 1 ligę wlaczy sie też nasz Ruch,w końcu dwa lata egzotyki i grania z jakimiś wyczesami to już za dużo.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#7 Post autor: radzion » 30 lip 2004, o 09:41

moim zdaneim :

jak co roku glownym faworytem do awansu jest belchatow ........i jak co roku ...nie wejda :D

dla mnie numer jeden (patzrac realistycznie a nie ptymistycznie) kandydat do awansu to Bielsko , bardo dobre zakupy jak an 2 lige (Kompala, Sibik, Fornalik, Pater, Dubicki, i jeszcze ktos)
2 kandydata takiego pewnego w sumie nie mam , jest kilka zespolow co mzoe powalczyc min: Zaglebie S. , Korona, niewiadoma to łódzkie zespoły i Górnik Polkowice, roznie mzoie byc tez z nami i szczakowianka, do tego jest jeszcze Piast i Jaga,

w tym roku znwou 2 liga jest bardzo wyrownana i ciekzo wskazac faworyta

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#8 Post autor: 19r20 » 30 lip 2004, o 09:58

Dubicki uciejł z Bielska na Cypr! nie dziwie mu się bo byłem tam w zeszłym roku.... haha

dla mnie faworytem jest tylko nasz Chorzowski Ruch
inni niech się biją o drugie miejsce i spadek
ch** im w dupę

tylko Ruch!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#9 Post autor: KOCHŁOWICE » 30 lip 2004, o 11:14

No myśla że dobry skład mo Podbeskidzie ale Ruch też powalczy o czołowe miejsca :D .Wszędzie pisze że ŁKS powalczy o ekstraklasa o moim zdaniem gówno prawda,jak bedą w srodku tabeli to bedzie dobrze.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Mam trzech faworytów do awansu!!

#10 Post autor: HKSADIK » 30 lip 2004, o 14:03

Moimi faworytami do awansu są:z pierwszego miejsca Korona Kielce,z drugiego miejsca GKS Bełchatów,a z 3 miejsca awansuje drużyna,która w sezonie 2004/2005 pokazywała najpiękniejszy futbol,czyli RUCH Chorzów :D Może z tym futbolem najpiekniejszym to przeadziłem,ale i tak wiem,że NIEBIESCY awansują w tym sezonie!!!

Nexus
Kontakt:

#11 Post autor: Nexus » 30 lip 2004, o 14:29

Jesli znowu nie bedzie nas przesladowac fala remisow ,to mysle ze powalczymy o czołowke.
A co do reszty ,to wydaje mi sie ze w tym roku stawka jest jeszcze bardziej wyrownana i do ostatniej kolejki beda sie wazyc losy awansu.

Tak wiec :
Ruch
Widzew
Podbeskidzie
Korona
To moje typy do walki o awans 8)

Nanik
Kontakt:

#12 Post autor: Nanik » 30 lip 2004, o 15:58

Faforytow moze byc wielu a awansuje nasz
RUCH CHORZOW :!: :!: :lol:

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: Wilus » 30 lip 2004, o 17:42

Widze, ze marzycieli w Chorzowie mamy sporo :)))

Ja typuje do awansu na pewno Belchatow - solidna ekipa, ktora IMO tylko pechowi zawdziecza, ze nie weszla w zeszlym roku. Teraz wzmocnieni beda bardzo grozni
Liczyc sie powinny Scyzory z Kielc. Nie wiem na co ich stac pilkarsko, ale maja kase i poukladane w klubie, wiec jest to duzy atut

Niewiadome : Widzew, Sosnowiec, Bielsko, choc IMO jak sie robi transfery typu Fornalik to raczej nie mysli sie o awansie :))))

Co do Ruchu, hmmm mysle, ze spokojny srodek tabeli.

Wilus

SODA

#14 Post autor: SODA » 30 lip 2004, o 18:04

do zimy 5,6 miejsce...a po na awans RUCH !!!!!!!!!

:flaga:

ruby z kaliny

#15 Post autor: ruby z kaliny » 30 lip 2004, o 19:07

jak bydom grali jak z pogoniom czy lksem a nowy prezes bydzie placiol w terminie to mysla ze z awansu sie bydymy cieszyc w tym sezonie

ODPOWIEDZ