Artykul z glownej - Mosór i Śrutwa koncza kariere?
-
- Kontakt:
Artykul z glownej - Mosór i Śrutwa koncza kariere?
› Po minionej wiośnie trudno wyobrazić sobie atak drużyny Ruchu bez jej najlepszego strzelca, Mariusza Śrutwy, oraz linię defensywy bez Piotra Mosóra, "trzymającego tyły" przez całą rundę. Obaj piłkarze byli ważni dla zespołu nie tylko ze względu na walory piłkarskie - w szatni cieszą się autorytetem a doświadczeniem mogą służyć młodszym kolegom z drużyny. Niestety zarówno "Moskit" jak i "Mario" poważnie zastanawiają się nad zakończeniem piłkarskiej kariery.
Proponuje przeczytac, bez komentarza.
Proponuje przeczytac, bez komentarza.
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Artykul z glownej - Mosór i Śrutwa koncza kariere?
A ja sobie mogę wyobrazić, czego najlepszym przykładem był mecz z Pogonią. Może zabraknąć jego doświadczenia, ale powiedzmy sobie szczerze że Mario na szpicy to nienajlepsze rozwiązanie, może jako ofensywny pomocnik, ale granie i ustawianie druzyny na Maria konczy się od kilku sezonów tym samym. Był najlepszym strzelcem w minionym sezonie, ale jego samotne gole ani razu nie dały druzynie 3 pkt, w dwóch przypadkach strzelał w zwycięskich meczach ale te bramki nie decydowały o zwycięstwie tylko były dopełnieniem dzieła. Nie obwiniam go oczywiście za remisy i porazki bo do tego przyczyniła się również gra innych fromacji, ale ustawianie drużyny na Maria to zła droga, w ten sposób nie zbudujemy druzyny.stan01 pisze:› Po minionej wiośnie trudno wyobrazić sobie atak drużyny Ruchu bez jej najlepszego strzelca, Mariusza Śrutwy....
Znacznie lepsze dla Ruchu będzie gdy swe doświadczenie i przywiązanie do klubu bedzie Mario realizował jako działacz a nie zawodnik i decyzją o zwieszeniu butów na kołku zdobędzie napewno moje uznanie, chociaż wielu tym gestem bedzie zawiedzionych.
-
- Kontakt:
WojtekO czemu sranie w banie? Ech , pewnie znowu wiesz coś więcej niż reszta
. Ale póki co to wydaje sie , że oni nie żartują. Choć pewnie chodzi o to żeby wy***ać rogale z klubu. I bardzo dobrze chopcy, wreszcie ktoś sie postawił na maxa, bo juz sie zaczeło rozmywanie tematu, a to Reporter, a to Ispat, a to spólka, a to niby rogala odchodzi ale jednak zostanie w zarządzie. Ni hu**, rogala wypad, a na Cichą mozesz przyjść w sobote na mecz jak kupisz bilet.
Jestem z wami chopcy, tak trzymać.
PS. Pan Chrzanowski. Myśle, że trzeba iść tym tropem

Jestem z wami chopcy, tak trzymać.
PS. Pan Chrzanowski. Myśle, że trzeba iść tym tropem
- 19r20
- Kontakt:
Gerhat znowu swoje
nie żebyś miał jakiś uraz do niego ale ZAWSZE jak tylko możesz chcesz mu dokopać i udowodnić że z niech kołek nie piłkarz a że zawsze strzela najwięcej bramek i asystuje to gówno
Mosór oczywiście też się nie nadaje bo to złodziej, pijak i legionista.....
brak mi słów
nie żebyś miał jakiś uraz do niego ale ZAWSZE jak tylko możesz chcesz mu dokopać i udowodnić że z niech kołek nie piłkarz a że zawsze strzela najwięcej bramek i asystuje to gówno
Mosór oczywiście też się nie nadaje bo to złodziej, pijak i legionista.....
brak mi słów
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19r20 - lepiej jest mieć swoje zdanie niz wogóle, albo czyjeś. Nie sądzę abym komukolwiek dokopywał czy obrażał w moim poście, przeczytaj uważnie. Tak jak twoje zdanie o Mosórze, bo ja napewno tak nie napisałem.
Stan napisał że sobie tego nie wyobraża a ja pisałem że sobie wyobrażam i nie mam do niego pretensji że ma inne zdanie i sądzę że stan również nie ma do mnie, chociaż napewno z moimi poglądami się nie zgadza.
Stan napisał że sobie tego nie wyobraża a ja pisałem że sobie wyobrażam i nie mam do niego pretensji że ma inne zdanie i sądzę że stan również nie ma do mnie, chociaż napewno z moimi poglądami się nie zgadza.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: