stadion nasz jak skansen....
stadion nasz jak skansen....
W Dzienniku czytam na temat naszego stadionu hmmm no cóz trybuna z pzrd wojny,wokoło beton,samsungowe straszydło,krzesełka na trybunie z tramwajów z lat chyba 70,dobrze ze cztery swiece sa przxynajmniej bo cos ze swiata jest.Wiem ze temat juz był wałkowany ale jak przykro sie robi,na sama mysl,ze zaliczja go do jednego z zabytków Slaska,jedynie murawe pochwalono ale to nie wszystko.Czy wiadomo cos na temat modernizacji naszego stadionu?????czy faktycznie druzyny przyjezdzajace do nas beda mogły zwiedzac skansen jeden w parku a drugi na Cichej???? 

- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chyba w 1999 pokazywali w c+ projekt naszego stadionu(wszedzie mialy byc krzeselka, sektory 4,5,6 mialy byc zadaszone i miala byc bieznia, wiem ze nie wszystkim sie podoba bieznia ale ja wole miec taki stadion z krzeselkami i zadaszony niz wogole) budowa miala sie zakonczyc w 2002r. no i kazdy widzi projetk byl a my mamy ino krzeselka(w dodatku nie na calym stadionie)... :oops: 

odnosnie stadionu
ostatnio bylem w klubie razem z WojtkiemO rozmawialismy z dzialaczmi
co do stadionu to lipa oczywiscie projekt , ze tak powiem umarl
ale jest pewna nadzieja w UE mam nadzieje , ze uda mi sie cos zalatwic
2 sprawa to taka, ze dostalismy 4tys krzeselek a moze inaczej kase na nie ale z zaznaczeniem , ze maja to byc krzeselka
dla mnie mija sie to z celem i widzialem , ze dla dzialaczy takze ale inaczej kasa calkiem przepadnie wiec maja byc one zamontoane na 1 , 10 , 9 , 8 i chyba 7
to narazie tyle
ostatnio bylem w klubie razem z WojtkiemO rozmawialismy z dzialaczmi
co do stadionu to lipa oczywiscie projekt , ze tak powiem umarl
ale jest pewna nadzieja w UE mam nadzieje , ze uda mi sie cos zalatwic
2 sprawa to taka, ze dostalismy 4tys krzeselek a moze inaczej kase na nie ale z zaznaczeniem , ze maja to byc krzeselka
dla mnie mija sie to z celem i widzialem , ze dla dzialaczy takze ale inaczej kasa calkiem przepadnie wiec maja byc one zamontoane na 1 , 10 , 9 , 8 i chyba 7
to narazie tyle
- Schlesien
- Kontakt:
tak jak wam mowie rozmawialismy z dzialaczami , i powiedzielismy im , ze to jest bez sensu oni to potwierdzili tez to rozumieja ale wtedy przepadnie ta kasa
powiedziano nam , ze jest przeznaczona tylko na krzeselka i na nic innego nie moga jej wykorzystac
a jak tego nie wykorzystaja to moga nastepnej nie dostac i kolo sie zamyka
pozdRo
powiedziano nam , ze jest przeznaczona tylko na krzeselka i na nic innego nie moga jej wykorzystac
a jak tego nie wykorzystaja to moga nastepnej nie dostac i kolo sie zamyka
pozdRo
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak by tak faktycznie zamontowali te krzeselka na tych sektorach to napewno porawilo by to w jakis sposob wizualnosc the stadio the cicha!!
ba zeby jeszcze ludzie na nich zasiadali to by juz bylo supro ale zeby tak sie stalo ruch musialby wrocic do 1 ligi a jak napewno sami wiecie to jak na dzien dzisiejszy jest najtrudniejsze do zrealizowania!!!!!!!
pozdrawiam
ba zeby jeszcze ludzie na nich zasiadali to by juz bylo supro ale zeby tak sie stalo ruch musialby wrocic do 1 ligi a jak napewno sami wiecie to jak na dzien dzisiejszy jest najtrudniejsze do zrealizowania!!!!!!!

pozdrawiam
tak wziasc bo przepadnie i co z tego te pieniadze nie znikna moga byc conajwyzej zle zainwestowane co i tak sie stanie w wypadku zamontowania kolejnych sidzisk na nieprzystosowanej do tego trybunie mam nadzieje ze te pieniadze zostana przerzucone w inne miejsce np stadion chorzowianki gdzie z glowa zaczeto od podstaw i nikt sie nie rzuca z motyka na slonce
czytam forum co dzien i z zalem musze stwierdzic ze stalo sie ono klubem dyskusyjnym grupki tych co wiedziec powini i kumatych dziekuje zegnam
wstrzymam sie od glosu bo przeciez przyklad idzie z samej gory
czytam forum co dzien i z zalem musze stwierdzic ze stalo sie ono klubem dyskusyjnym grupki tych co wiedziec powini i kumatych dziekuje zegnam
wstrzymam sie od glosu bo przeciez przyklad idzie z samej gory
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:lol: niedośc że nudny to jeszcze obrażalski
a mnie sie wydawało, ze forum jest od wymiany poglądów a nie obrażania, każdy ma prawo mieć swoje zdanie nudny, tak jak Ty i Twoi oponenci, więc zamiast stawiać fochy próbuj przekonywać oponentów lub uzasadniac swoje zdanie.
Wypowiadając się tutaj musisz sie liczyć z tym, że ktoś się z Tobą nie zgodzi, jeżeli po twoich pierwszych postach spodziewałeś się oklasków to pomyliłeś to z konkursem recytatorskim
cóż, z nudy ludzie rówżne rzeczy wypisują
:lol:
a mnie sie wydawało, ze forum jest od wymiany poglądów a nie obrażania, każdy ma prawo mieć swoje zdanie nudny, tak jak Ty i Twoi oponenci, więc zamiast stawiać fochy próbuj przekonywać oponentów lub uzasadniac swoje zdanie.
Wypowiadając się tutaj musisz sie liczyć z tym, że ktoś się z Tobą nie zgodzi, jeżeli po twoich pierwszych postach spodziewałeś się oklasków to pomyliłeś to z konkursem recytatorskim
cóż, z nudy ludzie rówżne rzeczy wypisują
:lol: