SA.RUCH Chorzów ??? jak długo jeszcze.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gregor
Kontakt:

SA.RUCH Chorzów ??? jak długo jeszcze.

#1 Post autor: gregor » 8 sty 2004, o 22:59

:evil: Pytam gdzie jest ta obiecana Spółka Akcyjna gdzie są, co akcjonariusze niech mi ktoś odpowie, bo mnie ku***ca bierze dziennie jak czytam prasę i wiedze jak RUCH tonie. Rogala ty przeginasz już na całej linii czy ty, mosz obiecane coś za likwidacje klubu? lini :evil:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#2 Post autor: 19r20 » 9 sty 2004, o 09:36

te całe gadanie o SA to było kolejne mydlenie oczu przed wyborami

moje pytanie jest takie: co rogalik ma z tego że jest prezesem tego klubu? pieniędzy nie ma na nic więc chyba i on nic nie doi
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

choRz
Kontakt:

#3 Post autor: choRz » 9 sty 2004, o 11:29

Tam juz wszystko tak tonie w gownie, ze nawet Spolka Akcyjna nie pomoze.

Juz widza te firmy: "EMA LEPSZEJ NIE MA" itp.

Teraz nie da sie juz chyba nic zrobic. Bylo trzeba usunac rogale z 5 lat temu.

Szkoda, ze tylko losem klubu nie przejeli sie do tego stopnia, aby pomoc K. Warzcha, R. Gilewicz itp. Ze swoja mniejsza czescia kasy i znajomosciami mogli by zaczac wyprowadzac RUCH na prosta jak robi to Kozminski w gorniku. Ale do tego trzeba trocha nowych strategii, nowoczesnego marketingu i poki rOGALA bydzie siedziol na stolku to mogemy zapomniec. Do tego tyn Cwik :/ Jeszcze yno brakuje zeby Mario sie przez to zdziadzil i juz bydzie "swietnie" :(
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?

volek
Kontakt:

#4 Post autor: volek » 9 sty 2004, o 14:12

Dokładnie tak jak powiedział Lysy-Rado jest w zarządzie GKS Tychy.

choRz
Kontakt:

#5 Post autor: choRz » 9 sty 2004, o 22:32

No racja - Rado jest w Tychach. Ale dlaczego u nas nikt wczesniej o nim nie pomyslal...
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?

obeRschlesien

#6 Post autor: obeRschlesien » 9 sty 2004, o 23:22

mom nadzieja na GUCIA mysla ze KRZYSIU przyjdzie i pomoze to jest moje ciche marzenie ,ale zoboczymy co bydzie i jak bydzie ,a ROGALA jak bydzie chioł to tak i tak sp***doli wszytko bo wkoncu ku*** on jest tym jeb...prezesem szkoda słow

NAJWAZNIEJSZA JEST TRADYCJA

bRyłek zawsze niebieski zawsze z Ruch-em

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#7 Post autor: Scypion » 10 sty 2004, o 23:36

Czekamy na gucia jak Żydzi na mesjasza , oni czekają juz dobre kilka tysiecy lat my nie mamy tyle czasu...nie sadze zeby Gucio mial za tyle kasy zeby zaryzykowac wtopienie pieniedzy w Ruch...

kurczak1920

#8 Post autor: kurczak1920 » 13 sty 2004, o 06:16

Ostatnio gdzieś czytałem wypowiedź rogali, że na wiosne mamy przystąpiś jako SSA. Czasu co raz mniej, więc jesli przystąpimy to będzie to na prędce zrobiona spóła kolegów rogali. Bo normalne firmy potrzebuą trochę czasu niż wejdą w jakiś interes. Sprawdzenie stanu Ruchu, płynności finansowych, innych udziałowców .....
Co do Gucia to wydaje mi się, ze jego zadanie niekoniecznie mysiałoby polegać na wielkim zastrzyku finansowym. Po prostu on ze swoimi znajomościami zarówno w Grecji jak i w Polsce, ze swoje dobrą opinią może przyczynić się także do tego, że w końcu ktoś będzie chciał zainwestować w Ruch. Przecież polotki, że już dawno zainwestował by w Ruch, gdyby nie rogala chodzą od dawna, a w każdej plotce jest ziarenko prawdy.

Niebieska
Kontakt:

#9 Post autor: Niebieska » 16 sty 2004, o 07:32

Właśnie o to chciałam zapytać, też słyszałam, że Gucio już dawno zainwestowałby swój czas i pieniądze w Ruch, ale nie zrobi tego dopóki prezesem będzie Rogala. A Rogala dalej zajmuje to stanowisko, jakie więc są szanse, że to zrobi? Gucio liczę na Ciebie, ja i tysiące innych kibiców, proszę pomóż. Zgadzam się, że taka osoba jak Krzysiek może przyciągnąć sponsorów i dobrych piłkarzy, którzy już nie będą się bali o swoją przyszłość w Ruchu, mam tu na myśli wypłaty i poziom sportowy. Teraz co lepsi słysząc Ruch Chorzów uciekają gdzie pieprz rośnie. Ogromne zasługi tej drużyny i tradycja nic tu nie zmieniają. Zresztą trudno się im dziwić, kto chciałby grać w drużynie, która się stacza, a perspektyw na poprawę jak na lekarstwo. Oby coś drgnęło i za rok grać będziemy również w 2 lidze, bo o pierwszej chyba można zapomnieć. Moim zdaniem trzeba najpierw zbudować drużynę, a w przyszłym sezonie powalczyć o awans w takim stylu, by później od razu zawojować pierwszą, a nie wlec się w ogonie. Pozdrawiam.

Marik
Kontakt:

#10 Post autor: Marik » 13 lut 2004, o 11:37

Szczakowianka w rundzie rewanzowej wystapi już jako SSA, a na Cichej dalej tylko obiecanki i przesuwanie daty rejestracji spółki. Panie Rogala może pan popyta w Jaworznie jak oni zarejestrowali SSA w tak krótkim czasie.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#11 Post autor: vahanara » 13 lut 2004, o 18:59

M.Śrutwa :
"- Przed rundą wiosenną na pewno nie uda się przekształcić klubu w spółkę, ale ta sprawa cały czas pozostaje jednym z głównych celów zarządu. Inna sprawa, że samo powstanie SSA nic nie zmieni, bo nie sztuką jest założyć spółkę, ale problemem jest znalezienie wiarygodnych udziałowców."

gregor
Kontakt:

#12 Post autor: gregor » 13 lut 2004, o 20:19

A gzie ci potencjalni sponsorzy których przed wyborami Rogala trzymał w kopercie. Znowu KŁAMSTWO i OBŁUDA. Rogala miej trochę honoru i odejdź , przestań nas już cyganić bo kiedyś możesz się przeliczyć. :evil: :evil: :evil: :evil:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Robson
Kontakt:

#13 Post autor: Robson » 13 lut 2004, o 22:39

kurczak1920 pisze:Ostatnio gdzieś czytałem wypowiedź rogali, że na wiosne mamy przystąpiś jako SSA.
Zapomniał tylko powiedzieć na którą wiosnę !!! :roll:

kurczak1920

#14 Post autor: kurczak1920 » 14 lut 2004, o 05:59

właśnie czytałem wypowiedź Śrutwy, że na pewno nie będzie spółki przed rundą wiosenną. Kolejna obetnica prezesunia od siedmiu boleści nie spełniona.

marcyk
Kontakt:

#15 Post autor: marcyk » 16 lut 2004, o 07:09

gregor ta koperta musiol mu ftos ciulnonc. Co tu duzo mowic o SSA jak w taki interes potencjalny udzialowiec musialby wlozyc powazna kase, a tu drobny sponsorek ni z tad ni z owad wycofuje sie nagle z finasowania obozu.
tak jak ktos powyzej napisal, ze rogalik zapomnial dodac "na ktora wiosne". Zycze sobie i wszystkim abysmy tej wiosny kiedys doczekali.
Moje zdanie jest takie , ze dopuki spawy w fotelu rogalika nie puszcza to ta wiosna dlugo nie nadejdzie.

ODPOWIEDZ