cenzura na oficjalnej !!!
cenzura na oficjalnej !!!
Mialo nie byc cenzury - ale nerwy zarzadowi naszego Ruchu juz puszczaja - od wczoraj cenzura stala sie faktem - kazano zdjac komiksy oraz komentarze to newsow. Komiksy umieszcze na mojej stronie - o ile bede mial pozwolenie Ralfa - on jest autorem komiksow. Zarzad zamiast szukac przyczyn wiadomo jakiej sytuacji - szuka przyczyn wszedzie tylko nie u siebie !!! Co komu ku*** przeszkadzaja komentarze ????
Co zlego jest w komiksach - ktore opracowuja sami kibice ?
Czy te komiksy kogos obrazaja ?
Zreszta pod komiksami byl zapis - Uwaga! Wszelkie podobieństwo do osób i zdarzeń jest (nie)zupełnie przypadkowe.
Jak ktos chce sobie zgrac komiksy - to podaje adres:
http://69.57.173.4/~ruch/multimedia_komiksy.php
Co zlego jest w komiksach - ktore opracowuja sami kibice ?
Czy te komiksy kogos obrazaja ?
Zreszta pod komiksami byl zapis - Uwaga! Wszelkie podobieństwo do osób i zdarzeń jest (nie)zupełnie przypadkowe.
Jak ktos chce sobie zgrac komiksy - to podaje adres:
http://69.57.173.4/~ruch/multimedia_komiksy.php
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Jak ku*** na boisku nie idzie, to do strony sie dopierdalaja za***ane dzialacze. wy***rdalac komuchy zasrane!!! Dobrze wam bylo za PRL co? Cenzura sie przypomina? To ja chyba wprowadze narodowy socjalizm, jezeli to ma byc jedyny srodek do wypierdolenia komuny :twisted:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I po co było włazic w tyłek Rogali.
Myslę, że Kris teraz sobie w brodę pluje.
Własnie gdzie są administratorzy???
nawet na forum się nie wypowiadają, czyzby geby (a raczej kalwiatrury) tez im zamknięto?
Kris kiedys się obużył, że porównałem oficjalną do Trybuny Ludu. To młody człowiek, ale ja w tamtym systemie żyłem i tamta władza zamiast prasy miała tuby propagandowe. A lekarstwem na wszystko była cenzura. Wychodzi na to, że miałem wtedy rację. Kris wpadł w te pułapkę i co ma teraz biedny zrobić? jak się postawi to Klub się wycofie z oficjalnej strony, jak bedzie cicho to kibico go obsobaczą. A moze podpisywał jakieś umowy z Rogalą, które teraz wiążą mu ręce.
W takich sytuacjach najważniejsze jest sumienie.
Myslę, że Kris teraz sobie w brodę pluje.
Własnie gdzie są administratorzy???
nawet na forum się nie wypowiadają, czyzby geby (a raczej kalwiatrury) tez im zamknięto?
Kris kiedys się obużył, że porównałem oficjalną do Trybuny Ludu. To młody człowiek, ale ja w tamtym systemie żyłem i tamta władza zamiast prasy miała tuby propagandowe. A lekarstwem na wszystko była cenzura. Wychodzi na to, że miałem wtedy rację. Kris wpadł w te pułapkę i co ma teraz biedny zrobić? jak się postawi to Klub się wycofie z oficjalnej strony, jak bedzie cicho to kibico go obsobaczą. A moze podpisywał jakieś umowy z Rogalą, które teraz wiążą mu ręce.
W takich sytuacjach najważniejsze jest sumienie.
to już po prostu przechodzi wszelkie pojęcie!!! z tego wychodzi że możemy albo chwalić zarząd i rogalę albo siedzieć cicho!!!??? boicie się krytyki?? przecież to chore!!! jak MY - KIBICE możemy być zadowoleni z tego co jest obecnie!!!!
pozdrowienia dla wszystkich niebieskich i ch.. w dupe grabarzom Ruchu
pozdrowienia dla wszystkich niebieskich i ch.. w dupe grabarzom Ruchu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Juz wczoraj wieczorem założyłem taki post ale ktoś mi go skasował. Tłumaczyłem parę miesięcy KKubickiemu i ostrzegałem go przed tą czerowną świnią, niestety stalo sie, człowiek bez honoru bawi sie w socjalizm i wprowadza cenzure. Sytuacja przypomina koniec lat 80tych w bloku panstw socjalistycznych. Wszyscy wiedzą że to dalej nie ma sensu tylko komuchy u władzy łudzą sie i walczą dalej. Rogala uważaj oby rewolucja była aksamitna i zakonczyla sie jak w Polsce w tamtych latach, przypomnij jednak sobie grudzien w Rumuni i jaki los spotkał "Słonce Karpat".
Moim zdaniem Krzysiu powinien znowu prowdzic niezależną stronke tak jak dawniej. Może było biedniej z informacjami ale stronka była nasza, kibiców i nikt w nią nie ingerował.
Przepraszam za straszny chaos w tym poscie ale jestem naprawdę wzburzony.
P.S. Pytam się gdzie teraz jest słynny przyjaciel Rogali nie jaki Vahanara??
Moim zdaniem Krzysiu powinien znowu prowdzic niezależną stronke tak jak dawniej. Może było biedniej z informacjami ale stronka była nasza, kibiców i nikt w nią nie ingerował.
Przepraszam za straszny chaos w tym poscie ale jestem naprawdę wzburzony.
P.S. Pytam się gdzie teraz jest słynny przyjaciel Rogali nie jaki Vahanara??
ale my sa do tej strony przywiązani bo przecież kiedys nie była oficjalna i była najlepsza z wszystkich stron Ruchu, dopiero tera zaczyna robić sie syf wszyscy wiemy przez kogo ! Trza wrócić do formy nieoficjalnej i niech sie pseudo prezes zrobi swoja i wypisuje na niej psalmy pochwalne dla siebie samego.Piter pisze:Mam małe pytanko
Strony nieoficjalnej nie macie żadnej?
Jeżeli tak, to proponuje bojkot OFICJALNEJ i przenosiny na Nieoficjalną
- vahanara
- Kontakt: