Ruch Chorzów - Górnik Zabrze - 28 luty 2009

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Dantes
Kontakt:

#1 Post autor: Dantes » 12 lut 2009, o 12:09

A ja nie jestem. Nasza drużyna nie jest silniejsza niż rok temu, natomiast rywal wymienił zimą połowę składu więc łatwo nie będzie, choć zwycięstwo jest absolutnie w naszym zasięgu.

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: mulan » 12 lut 2009, o 12:15

ciężki mecz będzie ale zwycięstwo dla Ruchu! :) 1-0 87' Adamski ( wejdzie i strzeli ) :P
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

staRvin
Kontakt:

#3 Post autor: staRvin » 12 lut 2009, o 12:16

Jo mom nadzieja ze chopcy mi sprawia prezent uRodzinowy i bydzie 3:0 chodz wazne aby my wygrali i dolazylli cegielka do spadku szczew. No i aby Grzyb "łagodnie" potraktowal nażelowanego.

Ps mulan tos tera z Adamskim pojechal po bandzie :D

sklad na szczewa

---------Pilarz-------------

Grzyb--Sadlok -- Baran -- Brzyski

Zając -- Pulkowski -- Nowacki -- Balaz

Jezierski ---- Sobiech
Ostatnio zmieniony 12 lut 2009, o 12:41 przez staRvin, łącznie zmieniany 1 raz.

valderama
Kontakt:

#4 Post autor: valderama » 12 lut 2009, o 12:24

Z pewnością nie ma się co sugerować sparingami (z Widzewkiem w szczególności ;) ) gdyż po zgrupowaniu takim jakie mieli Niebiescy to rzecz normalna. Wiele zależy od tego jak pójdą przygotowania na tym zgrupowaniu ... jeśli coś będzie spieprzone to posprzątane, ale myślę że sztab dobrze przygotuje Niebieskich na ten mecz i całą rundę wiosenną.

To że Ruch stać na wygraną z każdym klubem z Ekstraklasy wiemy doskonale, ale deRby to deRby i wbrew pozorom wzmocnienia Górnika mogą okazać się dla nich nie istotne.

Moim zdaniem bardzo trudno przewidzieć scenariusz tego meczu ... może być niesamowita walka jak rok temu lub gra bardziej na remis. Liczę jednak na jednobramkowe zwycięstwo Niebieskich.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#5 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 12 lut 2009, o 12:31

Cieżki mecz szczegolnie że nie zagra Grodzicki. Ale mecz do wygrania i obstawiam 1:0 po bramce Jezierskiego lub Fabusa.

Skład na żaboli :

Grzyb--Sadlok -- Adamski -- Brzyski

Zając -- Pulkowski -- Nowacki -- Baran -- Balaz

---------------- Jezierski ---------------------------

Jestem za tym żeby zagrał Adamski ale pod warunkiem , ze spisze sie tak jak na poprzednich WDŚ.

Pivko
Kontakt:

#6 Post autor: Pivko » 12 lut 2009, o 12:42

ja mam szczerze zle przeczucia...ale poczekam na sen bo w tamtym roku wysnilem wygrana 3-1 :p Bez Grodzickiego moze byc bieda w obronie i nie ma co teraz mowic o skladzie skoro nie mamy nawet mozliwosci zobaczyc chlopakow na boisku. Byl co prawda sparing z Widzewem ale gralismy po ciezkim obozie i mysle ze wieksze powody do zmartwien bylyby jesli wygralibysmy ten mecz po fantastycznej grze.
"One day I'll be stronger and you better watch out"

Lukasy
Kontakt:

#7 Post autor: Lukasy » 12 lut 2009, o 12:43

valderama pisze:Z pewnością nie ma się co sugerować sparingami (z Widzewkiem w szczególności ;) ) gdyż po zgrupowaniu takim jakie mieli Niebiescy to rzecz normalna. Wiele zależy od tego jak pójdą przygotowania na tym zgrupowaniu ... jeśli coś będzie spieprzone to posprzątane, ale myślę że sztab dobrze przygotuje Niebieskich na ten mecz i całą rundę wiosenną.

To że Ruch stać na wygraną z każdym klubem z Ekstraklasy wiemy doskonale, ale deRby to deRby i wbrew pozorom wzmocnienia Górnika mogą okazać się dla nich nie istotne.

Moim zdaniem bardzo trudno przewidzieć scenariusz tego meczu ... może być niesamowita walka jak rok temu lub gra bardziej na remis. Liczę jednak na jednobramkowe zwycięstwo Niebieskich.
Wszystko fajnie,pieknie....ale godka,ze nei ma co sie sugerowac wg mnie jest takim kiepskim uspawiedliwienie.Widzew tez przeszedl ciezkie treningi i nie mozna w kozdym meczu godac,ze byli przemeczone itp.....tez sie tak to godom,ale widza,ze to nie idzie w dobrym kierunku :suchy:

Awatar użytkownika
waRan1920
Kontakt:

#8 Post autor: waRan1920 » 12 lut 2009, o 12:45

19_kRzysiek_20 pisze:Cieżki mecz szczegolnie że nie zagra Grodzicki. Ale mecz do wygrania i obstawiam 1:0 po bramce Jezierskiego lub Fabusa.

Skład na żaboli :

Grzyb--Sadlok -- Adamski -- Brzyski

Zając -- Pulkowski -- Nowacki -- Baran -- Balaz

---------------- Jezierski ---------------------------

Jestem za tym żeby zagrał Adamski ale pod warunkiem , ze spisze sie tak jak na poprzednich WDŚ.
zagrać asekuracyjnie i bydzie dobrze. Górnik ten mecz musi wygrać aby sobie zrobić dobry start w walce o utrzymanie. Z każdą minutą bez strzelonej bramki będą bardziej zdenerwowani. Wtedy pare szybkich akcji z kontry może ich dobić. Utrzymanie piłki w środku pola będzie kluczowe.
: : : Wielka Niebieska eRka : : :

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#9 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 12 lut 2009, o 12:49

W tym meczu trzeba wystawić zawodników którzy bedą walczyć nie na 100 ale 199%.

Adamski jeśli dostanie szanse to bedzie walczył za dwóch bo ma coś do udowodnienia trenerowi.

Trzeba zabezpieczyć tyły jednym bardzo defensywnym pomocnikiem ktory bedzie asekurował pare stoperow. A wiec Baran.

Następnie Marcin Nowacki musi wziąść na siebie ciezar gry a Jezier schodzić głebiej do środka po piłki albo Fabus. Aby ją przytrzymac i dopiero skrzydła z Kicajem i Balazem włączając sie do ataku.

Zagrac wysokim presingiem.

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: Zip » 12 lut 2009, o 14:37

Pilarz-Grzyb, Bara, Sadlok, Nykiel-Zając, Pulkowski, Nowacki, Brzyski, Balaż - Jezier...
o to magiczny skład, który rozjedzie Żaboli 2-0 ;) a strzelą Nowacki i Jezier :padam:
In Siemian We Trust

Pavlique
Kontakt:

#11 Post autor: Pavlique » 12 lut 2009, o 14:47

realnie rymis 1:1; w życzyniach zwyciynstwo 3:1 a w marzeniach 1:0 i brama Grzybka w 92 minucie szpilu po keryj syndzia nawet niy wznowio gry... :hyhy:
I'm a man who walks alone

fansiemce
Kontakt:

#12 Post autor: fansiemce » 12 lut 2009, o 15:17

a mi wszystko przypomina ubiegly rok i oby tak bylo do konca;p najpierw afera z biletami dla gosci potem niepewnosc co do formy grajkow a na koniec WIELKI RUCH W WIELKICH DERBACH mam nadzieje ze te tak bedzie do konca i 3 pkt zostana w Chorzowie. 3-0 Grzybek, Brzyski, gorawski w 90 samoboj :hyhy:

Wojtas-28
Kontakt:

#13 Post autor: Wojtas-28 » 12 lut 2009, o 15:20

ja myśle ze Ruch wygra 2 - 0 po bramkach Balaza i Jezierskiego!
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant

Awatar użytkownika
ch-R

#14 Post autor: ch-R » 12 lut 2009, o 15:41

Po tym wszystkim co działo sie ostatnio w klubie remis biore w ciemno :znudzony:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Kris KLZ
Kontakt:

#15 Post autor: Kris KLZ » 12 lut 2009, o 15:47

mysla ze fest ciynzki szpil...tak jak ktos juz pisol-zabole dobre transfery zrobili a my?my momy lipa trocha w skladzie.

boja sie trocha o wynik ale wiadomo ze my kibibe mogymy podbudowac naszych i wtedy zabki szans nie majom :hyhy: takze licza na minimalne zwyciestwo (cos w stylu 1-0,2-1)
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

ODPOWIEDZ