meczu z pogonia nie ma

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
pko

meczu z pogonia nie ma

#1 Post autor: pko » 2 cze 2003, o 13:05

jak w temacie

co robimy?????

pko

#2 Post autor: pko » 2 cze 2003, o 13:09

apm wreszcie mnie dostales ... a zakladam bo info jest juz oficjalne
pzpn juz sie okreslil

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#3 Post autor: m-p » 2 cze 2003, o 13:27

Za onet.pl
Ruch - Pogoń: Mecz odwołany!

Sobotni mecz Pogoni Szczecin z Garbarnią Szczakowianką Jaworzno był ostatnim w wykonaniu „portowców” w ekstraklasie. Prezes klubu, Les Godnor, podjął decyzję, że zespół nie pojedzie do Chorzowa na mecz z Ruchem.

„W klubie nie ma pieniędzy na ten wyjazd. W ubiegłym tygodniu poprosiliśmy o pomoc prezydenta Szczecina Mariana Jurczyka. Sądziliśmy, że miasto jako udziałowiec spółki może drużynie zafundować jeden wyjazd. Tym bardziej, że prezydent obiecywał pomoc. Nie doczekaliśmy się, a ja nie mam ochoty wydawać kolejnych 5 tys. złotych” – powiedział Gondor.

W poniedziałek do PZPN napłynęło pismo Pogoni informujące o tym, że zarząd szczecińskiego klubu zdecydował się nie wysyłać drużyny piłkarzy na mecz z Ruchem – poinformował PZPN na swojej oficjalnej stronie.

Mecz został odwołany, a decyzje w sprawie jego weryfikacji podejmie Wydział Gier PZPN w środę, 4 czerwca 2003 roku.

Gość

#4 Post autor: Gość » 2 cze 2003, o 13:36

No i co teraz mam siedziec w doma i patrzec sie na ekran. CZekac na wynik Garbow. Cholera szkoda ze nie przyjada a juz mialem zaplanowany wtorek. PZPN powinien wylozyc kase POGONI :D :D :D

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#5 Post autor: radzion » 2 cze 2003, o 13:50

apm na szczescie nie ma takiej mozliwosci,regulamin pzpnu jednoznacznie okresla co w takiej sytuacji musi miec miejsce!!!walkower
i chocby nie wiem jakprobowali to innego wyjscia nie mzoe byc!!!
tak wiec teraz czekac tylko na jutrzejszy wynik z jaworzna!!tylko chujowo z enie ma szpilu!!!wolalbym zeby grali i zebysmy albo mogli wszyscy azem cieszyc sie z barazy,albo wszyscy azem przezyc 3 spadek:(
a tak!chujowizna jak nic!!
trza wierzyc w fornalika i uczciwosc zaboli,choc czuje ze bedzie i tam walek jak ch**

Tomasz_W

#6 Post autor: Tomasz_W » 2 cze 2003, o 13:53

ku*** !!! Jestem zalamany, liczylem ze na stadionie bedzie feta z okazji awansu do barazy a tak gowno...
Poza tym liczylem na wysoki wynik.
Moze zrobimy sciepa na Pogon ? Oni potrzebuja tylko 5 kola na dojazd. a jak nie to Rogala powinien wylozyc kasa !
Jak uwazacie ?
I jak sprawa wyjazdu - czy bedzie wyjazd do Jaworzna ?
Czy na Cichej bedzie jakis mecz typu 1 druzyna kontra druga ?

volek
Kontakt:

#7 Post autor: volek » 2 cze 2003, o 13:55

PZPN 3 punkty musi nam dać,to nie z naszej winy nie ma szpila,a swoją drogą szkoda.Teraz zostaje nam czekac co zrobi Fornalik i spółka w meczu z wsiokowianką.Byle im sie nie podłożą.

Adam - M-ce

we wtorek do Jaworzna !

#8 Post autor: Adam - M-ce » 2 cze 2003, o 13:57

Caly Ruch na mecz do Jaworzna! I pilkarze i kibice !!! I ten jeden raz w zyciu dopingowac Gornika ! Zalejemy Jaworzno "niebieskimi" - trzeba ich zdeprymowac i pomoc "zabolom" ! Gornik ma okazje wyrownac zaleglosci (Ruch Radzionkow) - chyba, ze zamiast derbow wola jezdzic na LZS-y!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#9 Post autor: radzion » 2 cze 2003, o 14:00

hmmm szczerze watpie by ktos z ruchu jechal do jaworzna!!!!!!nie wierze w to poprostu!!!choc nie mowie ze ja bym nie chcial pojechac!

Ruda Śląska

#10 Post autor: Ruda Śląska » 2 cze 2003, o 14:06

Panowie a może by tak normalnie przyjść na Cichą.... może bramy bede otwarte...... Zawodnicy mogliby wyjsc zagrac jakis meczyk..... i czekac na wiadomosci z Jaworzna .... Pamiętacie ostatni mecz z Polonia u siebie kazdy z radiem i ta radosc gdy spiker powiedział wynik Lecha moze to powtorzyc... PozdRawiam

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: jalboss » 2 cze 2003, o 14:17

Siedzenie i czekanie jest najbardziej wkur..., wole na żywo obejrzeć szpil w jaworznie, a potem albo zaleje się z radości albo z rozpaczy. Każdy powód będzie dobry.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

pko

#12 Post autor: pko » 2 cze 2003, o 14:24

nie bede za zabolami
jak beda chcieli i mieli zdrowe podejscie to wygraja jak nie to dziekujemy i ch** im w dupe

mozemy jechac ale jako obserwatorzy przynajmniej bedziemy wiedzieli czy sie podloza czy nie czy moze beda na tyle slabi ze sami z siebie sfala

jaruch
Kontakt:

#13 Post autor: jaruch » 2 cze 2003, o 14:25

Jo jada do jaworzna w doma to bych nie wytrzymoł !.
Pozdrawiam

PePeK zapomnialem sie zal

#14 Post autor: PePeK zapomnialem sie zal » 2 cze 2003, o 14:25

Ja bym chcial jechac do jaworzna ale co chcecie siedziec na jednym sektorze z zabkami ??? :? A moze na stadionie ruichu postawic 2tele biny tak jak to bylo na lidze mistrzow ?? i kto na to da kase ??

Ruda Śląska

#15 Post autor: Ruda Śląska » 2 cze 2003, o 14:28

Własnie Pko ja tez za nimi nie bede kibicował , trudno Ruch sie obijał będą tego skutki, ale nigy nie będę skandował ich nazwy....Jechac też by szło ale tak jak pisze Pko jako obserwatorzy i nic wiecej...Swoją drogą ciekawe jakby reagowały psy słysząc "Ruch Ruch Hks" hehe.PozdRawiam

ODPOWIEDZ