Piast Gliwice - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
bogas1985

Piast Gliwice - Ruch Chorzów

#1 Post autor: bogas1985 » 20 paź 2008, o 13:08

Po efektownym zwyciestwie nad Kolejorzem, czeka nas teoretycznie łatwiejsze spotkanie. Na neutralnym terenie w roli gościa gramy z Piastem Gliwice.

Druzyne gospodarzy prowadzi Marek Wlecialowski, ktory jak wiadomo wprowadzil nas do Ekstraklasy. W Piascie gra takze, nasz byly zawodnik Piotr Petasz.

Ostatnie 3 punkty poza Chorzowem zgarnelismy w 8 marca 2008 roku w Kielcach. Pilkarze musza udowodnic, ze zwyciestwo z Lechem nie bylo przypadkowe i najlepiej bedzie jak potwierdza zwyzke formy wygrywajac.

Ewentualne zwyciestwo ponownie przyblizy nas do czolowki tabeli, co moze miec duze znaczenie psychologiczne przed czekajacymi nas meczami z sasiadami w tabeli w najblizszych kolejkach.

Zwycieskiego skladu podobno sie nie zmienia. Licze, ze w Wodzislawiu wyjdzie identyczna "11" co na Lech.

No i najwazniejsze. Trzeba w koncu odczarowac ten za***any Wodzislaw.

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: west72 » 20 paź 2008, o 14:34

zgadzam się w 100% -tach.
Czas najwyższy przełamać złą passę w Wodzisławiu i odczarowac stadion tym bardziej że przez stracone punkty z szczewami musimy jeszcze ograć Odrę w PE :hyhy: .
Jeśli zagramy z takim zaangażowaniem jak z Lechem to nie widza innej opcji jak nasze zwycięstwo,choć trzeba przyznać ,że Wisła strasznie się z Piastem męczyła.
Mam nadzieje,że Sobczak dostanie szansę powiększenia swojego konta bramkowego i wreszcie odblokuje się PEPE ;) Będzie 0:2 po ciężkiej walce,bo inaczej zwycięstwo z Lechem nic nam nie da.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
cwirek
Kontakt:

#3 Post autor: cwirek » 20 paź 2008, o 14:35

tyz sie zgadzom cza wkoncu wygrac w tej wiosce:)
Liczy sie tylko zwyciestwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#4 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 20 paź 2008, o 14:59

nie wiem jak wy ale ja bym postawił w tym meczu na Sobczaka

dla mnie skład na Piasta bedzie bardzo ciekawą zagadką ponieważ wszyscy sie pokazali z bardzo dobrej strony ale Grodzicki odniósł kontuzje , Nykiel już jest gotowy do gry , Pulo tez niechce siedziec na ławce . Naprawde robi sie ciekawie :hyhy: a jak wiadomo rywalizacja nikomu nie szkodzi a wrecz przeciwnie wpływa na siłe drużyny ;)

Nie zmienia to faktu że tylko 3 pkt!!!!!!

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: grzej » 20 paź 2008, o 15:10

Tak poza tematem: w C+ Grodzicki mówił, że poprosił o zmianę, bo już fizycznie nie wytrzymał, a nie z powodu kontuzji, więc powinien zagrać z Piastem.
historiaruchu.pl

Popek
Kontakt:

#6 Post autor: Popek » 20 paź 2008, o 15:43

A wiy ktoś ile momy biletów na Piasta? Bydzie organizowany ino wyjazd cugiym, czy tyż tak jak na odra autami? Trocha żadnie że w piontek, bez łikynd byłoby wiyncyj ludzi szczególnie po takim meczu jak z lechym!

Awatar użytkownika
zico1920
Kontakt:

#7 Post autor: zico1920 » 20 paź 2008, o 20:18

grzej pisze:Tak poza tematem: w C+ Grodzicki mówił, że poprosił o zmianę, bo już fizycznie nie wytrzymał, a nie z powodu kontuzji, więc powinien zagrać z Piastem.
a jo słyszoł jak Grodzicki pedzioł, że poprosioł o zmiana z przyczyn / tu chwila zastanowiynia i lekki uśmieszek/ fizjologicznych

niy wiym o co mu łaziło, a może sie ino przejynzyczył, co niy zmiynio faktu, że do mie Rafał był wczoraj bohaterym meczu

Awatar użytkownika
aruna19
Kontakt:

#8 Post autor: aruna19 » 21 paź 2008, o 06:44

Popek pisze:A wiy ktoś ile momy biletów na Piasta? Bydzie organizowany ino wyjazd cugiym, czy tyż tak jak na odra autami? Trocha żadnie że w piontek, bez łikynd byłoby wiyncyj ludzi szczególnie po takim meczu jak z lechym!
Wyjazd jest organizowany busami i wtedy kosztuje 40zl a jak chcesz se autem jechac to placisz ino 15 zl za bilet

BBB
Kontakt:

#9 Post autor: BBB » 21 paź 2008, o 14:45

Dostalismy 1000 biletow od Piasta.Jesli wszystkie zejda mamy zapewnione ze dostaniemy nastepna porcje.Dobrze by bylo znow pokazac sie w Wodzislawiu w liczbie 2 tys glow.Na meczu prowadzimy glosny kulturalny doping.Zero bluzgania na przeciwnika!!!

INWAZJA NA WODZISLAW

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#10 Post autor: Kotlet » 22 paź 2008, o 17:09

19_kRzysiek_20 pisze:nie wiem jak wy ale ja bym postawił w tym meczu na Sobczaka

dla mnie skład na Piasta bedzie bardzo ciekawą zagadką ponieważ wszyscy sie pokazali z bardzo dobrej strony ale Grodzicki odniósł kontuzje , Nykiel już jest gotowy do gry , Pulo tez niechce siedziec na ławce . Naprawde robi sie ciekawie :hyhy: a jak wiadomo rywalizacja nikomu nie szkodzi a wrecz przeciwnie wpływa na siłe drużyny ;)

Nie zmienia to faktu że tylko 3 pkt!!!!!!
Grodzicki normalnie trenuje, wylezie w podstawowym na 100%
Jo bych zostawił taki s kad jak na Lech ino za Cwielonga dał Sobczaka a Cwielong na zmiane w 65 minucie jakby co :)

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: grzej » 23 paź 2008, o 18:00

Sędzią meczu będzie Marcin Borski, który w zeszłym sezonie sędziował nam trzy mecze: z Groclinem wygrany 1:4, z ŁKS 0:0 i z Lechem przegrany 2:0 na Śląskim.
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
J_Klimzowiec
Kontakt:

#12 Post autor: J_Klimzowiec » 23 paź 2008, o 18:14

w meczu z Piastem licza na wygraną :] jeżeli obrona zagra tak jak z Lechem to o wynik byda spokojny.... Na szpicy bym wystawił Sobczaka :hyhy: . Może w końcu uda się przełamać kompleks Wodzisławia kaj jeszcze nigdy nie wygraliśmy :przestraszony:
All Cops Are Bastards

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: grzej » 23 paź 2008, o 20:04

historiaruchu.pl

Kowal
Kontakt:

#14 Post autor: Kowal » 23 paź 2008, o 23:44

http://piastgliwice.eu/news.php?id=1114 PiastGliwice.eu przed meczem ;]

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#15 Post autor: Kotlet » 23 paź 2008, o 23:59

Ciekawy fragment :
"W Ruchu nie zagrają Martin Fabusz, Gabor Straka, Remigiusz Jezierski i Artur Sobiech. Dwa ostatni wracają już jednak do normalnych treningów." ;)

ODPOWIEDZ