Na mecz za darmo !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Manolo

Na mecz za darmo !!!

#1 Post autor: Manolo » 8 maja 2003, o 19:33

(Ciepłe wieści) Ci ktorzy przidom do obojetnie z ktorej z kas z identyfikatorem " Klubu kibica "otrzymaja bilet na mecz za darmo - pozdrawiom wszystkich wybierajacych na mecz 8) 8) 8) - ZAWSZE NIEBIESKI !!!

Bolek
Kontakt:

#2 Post autor: Bolek » 8 maja 2003, o 19:58

Jezeli to prawda to pierwszy dobry pomysl zarzadu.

p.s. Gdzie do ch*** te identyfikator :P
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

DIDI
Kontakt:

#3 Post autor: DIDI » 8 maja 2003, o 20:06

Czy to dobry pomysl?
Kibice chca za darmo na spiel, a klub ginie w biedzie!
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Dzyn

#4 Post autor: Dzyn » 8 maja 2003, o 20:11

Jak gnije, rogala mo tam dosc kasy ... :x

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#5 Post autor: vahanara » 8 maja 2003, o 20:15

Jeśli darmowe bilety mają być tylko dla klubu kibica to jest to bez sensu!
Ci kibice i tak przyjdą na mecz. Darmowe wejściówki powinny ściągnąć "pikników" i zrobić atmosferę a tak kapa...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#6 Post autor: radzion » 8 maja 2003, o 20:57

vahanara pisze:Jeśli darmowe bilety mają być tylko dla klubu kibica to jest to bez sensu!
Ci kibice i tak przyjdą na mecz. Darmowe wejściówki powinny ściągnąć "pikników" i zrobić atmosferę a tak kapa...
dokladnie,jak dla mnie to bedzie glupi pomysl,mimo iz mam identyfikator w takim wypadku kupie i tak bilet,albo wchodza za friko wszyscy albo nikt!!!!

Viro

#7 Post autor: Viro » 8 maja 2003, o 21:00

wg mnie pomysl zarzadu jest najbardziej poronionym pomyslem jaki mogli wymyslic
ludzie z klubu kibica to wlasnie Ci co sa na stadionie w wiekszosci i kiedys wyrobili identyfikatory
albo wszyscy albo nikt to , ze tylko z identyfikatorem to nic nie zmieni kompletnie nic w frekfencji takie moje zdanie

Mik20
Kontakt:

#8 Post autor: Mik20 » 8 maja 2003, o 22:30

Ja jescze mam identyfikator ale zobaczcie ile ludzi juz go nie ma przeciez od pewnego czasu wszyscy o nim zapomnieli i nikt juz go sobie nie robil.
Nastepny pomysl by zamknac nam twarzyczki.
Rogala pozniej powie ze mecz byl za darmo a frekwencja mala i nastepny mecz placa wszyscy.

Cobra-Piotrowice

#9 Post autor: Cobra-Piotrowice » 9 maja 2003, o 07:00

Ja tez sądze ,ze to poroniony pomysł ,ale czy ktos moze tą informacje potwierdzić :oops:
PIOTROWICE KS RUCH

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#10 Post autor: Patton » 9 maja 2003, o 08:24

Ma ktos drukarke laserowa kolorowa? Nadrukujemy pelno tych identyfikatorow 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

pko

#11 Post autor: pko » 9 maja 2003, o 10:14

mam tylko pytanie ... podobno mialo to byc odpowiednio naglosnione ciekawe kiedy moze jutro o 18:45?
zalosne zaczynam ignorowac wypowiedzi ludzi pokroju naszego rzecznika

Ruda Śląska

#12 Post autor: Ruda Śląska » 9 maja 2003, o 12:31

Według mnie zarząd znowu postąpił tak:
na tym forum padały zdania żeby zadrmo wejsć na mecz więc mamy.
Wpuszczą trochę ludzi za darmo ale nie na tyle ze mieliby wielkie straty

Gość

#13 Post autor: Gość » 9 maja 2003, o 12:40

Jezeli to prawda z tymi darmowymi biletami ,to moim zdaniem jest to kompletny niewypał.przecierz Ci ludzie co maja identyfikatory i tak sa zawsze (przewarznie )na meczu bo to oni stwarzaja doping i atmoswerę wokół meczu.Tu chodzi o zwykłych ludzi co nie maja identyfikatorów bo ich nie potrzebowali chyba ze chieli jezdzic na wyjazdy.dziewczyny raczej tez nie maja identyfikatorów a z pewnoscia chciały by zobaczyć ten mecz ,bo wstępu za darmo juz nie mają.jak juz zarzad cos wymysli to nic innego nie pozostaje tylko się pochlastać.jutro przyjdzie ze 5000 tyś i to wszystko,a rogala potem powie że wstep był darmo a i tak frekfencja się nie popisała

Bolek
Kontakt:

#14 Post autor: Bolek » 9 maja 2003, o 12:56

Wiecie co ja was nic a nic nie rozumie.
Jeszcze kilka, kilkanascie dni temu wszyscy byli oburzeni ,ze zarzad nie wpuszacza na mecz za darmo,teraz gdy zrobil cos takiego dla kibicow ktorzy posiadaja identyfikatory to wszyscy nagle chca placic za bilety!!
Przeczycie sami sobie.

Jak juz bedzie pewne z tymi identyfikatorami to zamisat wydawac je na bilety dajcie ja nam na orpawe (to pomysl ViRo) :P a napewno nie pozalujecie :)

P.S. Nie piszcie za chwile,ze bronie zarzad itp.
Bo ich mam gleboko w du***
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#15 Post autor: radzion » 9 maja 2003, o 13:23

Bolek pisze:Wiecie co ja was nic a nic nie rozumie.
Jeszcze kilka, kilkanascie dni temu wszyscy byli oburzeni ,ze zarzad nie wpuszacza na mecz za darmo,teraz gdy zrobil cos takiego dla kibicow ktorzy posiadaja identyfikatory to wszyscy nagle chca placic za bilety!!
Przeczycie sami sobie.

Jak juz bedzie pewne z tymi identyfikatorami to zamisat wydawac je na bilety dajcie ja nam na orpawe (to pomysl ViRo) :P a napewno nie pozalujecie :)

P.S. Nie piszcie za chwile,ze bronie zarzad itp.
Bo ich mam gleboko w du***
bolek kurna czy ty nie rozumiesz jednej rzeczy???co da to ze my wejdziemy za friko(ci co maja identyfikatory) skoro my jestesmy na kazdym meczu i teraz tez bysmy byli!!tu chodzi oto zeby bylo jak najwiecej ludzi i tylko wpuszczenie wszystkich za friko moze przyniesc oczekiwany efekt,a jak tylko my wejdziemy to i tak bedzie tyleludzi co wczesniej,bo wiekszosc z nas ma identyfikator!!
widze ze to ty tego nie rozumiesz.1
zreszta co to za sprawiedliwosc,w czym npo cico maja identyfikatory sa lepsi od tych co nie maja!mysmy dali tylko zdjecia i dostalismy identyfikator!!innym sie nie chcial,zreszta nie ma takiej potrzeby!
a tak popatrz,ktos nie chodzi caly sezon na mecz a teraz wejdzie za friko bo ma identyfikator,a ktos byl na wszystkich szpilach zaplacil juz za bilety poad 100 zl i teraz tez bedzie msual placic bo nie ma kawalka papieru ze zdjeciem???

co ty na to??/??

ODPOWIEDZ