Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec
Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec
POKONAMY GOROLI!!!!!!!!!!
mam taką nadzieje!!
mam taką nadzieje!!
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2007, o 20:47 przez niebieskobiala, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
realnie rzecz biorac, 'genialne' prygotowanie grajkow przez wleciala podczas przerwy zimowej, ciagla nieumiejetnosc wykonczenia akcji, idiotyczne zmiany Sz.P. Wleciala oraz dobra forma goroli... niestety przykro to godac ale realnie patrzac stracimy lidera, chyba ze nastapi jakis nagly zwrot w skutecznosci w co watpie
Realnie Ruch 0 - 2 Zaglebie
Optymistycznie Ruch 1 - 0 Zaglebie
Pesymistycznie Ruch 0 - 3 Zaglebie
niestety, ale h*j trzeba wierzyc...
Realnie Ruch 0 - 2 Zaglebie
Optymistycznie Ruch 1 - 0 Zaglebie
Pesymistycznie Ruch 0 - 3 Zaglebie
niestety, ale h*j trzeba wierzyc...
-
- Kontakt:
no a jo proponuja wogole nie przilazic na szpil. Bo po co? i tak sp***dolą nie? po co tracic 15 zł jak za to moga sie kupic pora piw i posiedziec przy relacji na necie. Nie rozpierdalejcie mie. Jo i tak przida choby sie nie wiem co sie działo... Łaził żech zawsze nawet jak nos na stadionie ledwo 1000 było i zawsze dra ryja bo WIERZA, że wygrajom. Albo poprostu jak pilkarze wlezą jebnymy głośnym pierdolnieciem "zagrajcie dla nas..." i zoboczymy czy sie grają żeby ino hajs dostac czy zalezy im na klubie, kibicach.... :roll:kz pisze:A ja proponuje Ultrasom wymyślić na ten mecz jakiś Protest albo coś ;] jakaś ręcznie robiona fana z hasłem do trenera i piłkarzy, albo coś innego... bo jo już som nie wiem....
Niebiescy
Jo nie pedzioł żeby na szpil nie przyjść ino o jakimś transparencie ale ch** z tym. Śpiewać tyż byda chobych mioł zdechnąć, a 15zł to DLA MNIE (żeby nie było) majątek nie jest i nawet jakby było za 30zł to i tak bych przyloz.BykowinaHKS pisze:no a jo proponuja wogole nie przilazic na szpil. Bo po co? i tak sp***dolą nie? po co tracic 15 zł jak za to moga sie kupic pora piw i posiedziec przy relacji na necie. Nie rozpierdalejcie mie. Jo i tak przida choby sie nie wiem co sie działo... Łaził żech zawsze nawet jak nos na stadionie ledwo 1000 było i zawsze dra ryja bo WIERZA, że wygrajom. Albo poprostu jak pilkarze wlezą jebnymy głośnym pierdolnieciem "zagrajcie dla nas..." i zoboczymy czy sie grają żeby ino hajs dostac czy zalezy im na klubie, kibicach.... :roll:kz pisze:A ja proponuje Ultrasom wymyślić na ten mecz jakiś Protest albo coś ;] jakaś ręcznie robiona fana z hasłem do trenera i piłkarzy, albo coś innego... bo jo już som nie wiem....
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak jest Pyjter. Jakieś STRAJKI nic nie pomogą, nie ma co robić z siebie (mówiąc delikatnie) dziewczynek. Nie powiem, ktoś ma prawo być zdegustowany (i rozumiem go w 100%). Może nie przyjść na mecz. Zrozumiem go. Ale przychodzenie na Cichą tylko po to, żeby WYZYWAĆ Wleciałowskiego i piłkarzy, odstawiać jakieś SZOPKI nie ma sensu. Ja mam proste podejście - albo ide na mecz i dopinguje, przeżywam to co się dzieje na boisku, albo zostaja w doma i czekam na wynik.
Nie chce wyjść na jakiegoś "neostradowego mędrca", ale taka jest moja opinia, wyraziłem ją na forum i możecie mnie za nią zbesztać.
Pozdrawiam i życzę Wesołych (mimo wszystko) świąt. Bo w życiu nie tylko Ruch jest ważny
Nie chce wyjść na jakiegoś "neostradowego mędrca", ale taka jest moja opinia, wyraziłem ją na forum i możecie mnie za nią zbesztać.
Pozdrawiam i życzę Wesołych (mimo wszystko) świąt. Bo w życiu nie tylko Ruch jest ważny

-
- Kontakt: