To byłby już za***isty pomysł:P mogli by się np. na Wolce zatrzymać i napewno ktoś by kupił biletyraul1974 pisze:Fajny pomysł,ale jeszcze lepiej by było ,gdyby w tym aucie można było kupić bilety..

modne ostatnio narzekania na zarząd to i ja se coś napisze... nie po to by klawisze pozdzierać ale z nutką nadziei ze ktoś z zarządu tu zajrzy i zapozna sie z opinią jednostki (którą i tak ma w du***)bluemario pisze:do biletow rozdaja probki energi drink iRonPlus moze ktos wie cos wiecej
W 95% aby poprawic to co piszesz to potrzeba więcej kasy w klubie. Kasy której nie ma!!! Tak więc na razie (oby tylko na razie) nic z tego nie będzie...Midway pisze: CO BYM ZMIENIŁ W RUCHU:
-katering ( większy wybór, więcej stoisk, niższe ceny)
-wejścia na stadion (więcej bramek wejściowych)
-identyfikatory (wy..... bym to w pizdziet!) Wprowadziłbym ekektoroniczny system
-konkursy z nagrodami, losowania atrakcyjnych nagród
-dwutygodniki (zamiast tego nieudolnego miesięcznika) Gazety te tworzyliby ludzie z prawdziwego zdarzenia.
-ZMIENIŁBYM TEGO SPIKERA NA CICHEJ!!! (gdy go słyszę odechciewa mi się meczu!) Ciota jakich mało...Powinni zatrudnić chłopa z jajami! TAki człowiek nawet w trudnych chwilach powinien poderwać ludzi do dopingu!
-podziekowanie dla strzelca bramki (jak w Niemczech: 3* imię trybuny nazwisko, Ruch: jeden Lech: zero.)
-aby było słychać spikera potrzebne jest też nagłośnienie. Działacze powinni wystąpic do Morisu z prośbą o sfinansowanie nagłośnienia na stadionie.
-więcej spotkań działaczy z zarządem i spokojna wymiana poglądów na temat klubu (co należy zmienić, co zostawić)
-reklamy meczów w radiu, telewizji, plakatach, bilbordach
-atrakcje dla dzieci z sektoru 1
-SKLEP Z GADŻETAMI RUCHU (nizsze ceny!!!!) koszulki puścić po 90 zł i napewno nie byłoby strat, więcej gadżetów
-więcej toalet na stadionie
a komu to szkodzi?jalboss pisze:A to jest normalne żeby kibice dbali o plakaty?BlueMarek pisze:Kolego niy do wszystkiego cza kasy. Plakaty rozprowadzomy sami i niy potrzeba do tego ani grosza ino trocha własny inwencji i chęci.
zdecydowanie trzeba spikera wymienic a przecież wiemy kto powinien byc na tym miejscu ,, Ja ja my wos tez pozdrowiomy"Midway pisze:Gnz w pełni się z tobą zgadzam. Ja też mam karnet (już od kilku sezonów) i co roku jest to samo. Obiecują różne rzeczy, a potem ich nie widać. JAK W WYBORACH PREZYDENCKICH CZY PARLAMENTARNYCH W NASZYM KRAJU...
Ten zarząd jest nieudolny! Wystarczy miesiąć ciężkiej pracy, aby na Ruch przyciągnąć więcej ludzi!!!
CO BYM ZMIENIŁ W RUCHU:
-katering ( większy wybór, więcej stoisk, niższe ceny)
-wejścia na stadion (więcej bramek wejściowych)
-identyfikatory (wy..... bym to w pizdziet!) Wprowadziłbym ekektoroniczny system
-konkursy z nagrodami, losowania atrakcyjnych nagród
-dwutygodniki (zamiast tego nieudolnego miesięcznika) Gazety te tworzyliby ludzie z prawdziwego zdarzenia.
-ZMIENIŁBYM TEGO SPIKERA NA CICHEJ!!! (gdy go słyszę odechciewa mi się meczu!) Ciota jakich mało...Powinni zatrudnić chłopa z jajami! TAki człowiek nawet w trudnych chwilach powinien poderwać ludzi do dopingu!
-podziekowanie dla strzelca bramki (jak w Niemczech: 3* imię trybuny nazwisko, Ruch: jeden Lech: zero.)
-aby było słychać spikera potrzebne jest też nagłośnienie. Działacze powinni wystąpic do Morisu z prośbą o sfinansowanie nagłośnienia na stadionie.
-więcej spotkań działaczy z zarządem i spokojna wymiana poglądów na temat klubu (co należy zmienić, co zostawić)
-reklamy meczów w radiu, telewizji, plakatach, bilbordach
-atrakcje dla dzieci z sektoru 1
-SKLEP Z GADŻETAMI RUCHU (nizsze ceny!!!!) koszulki puścić po 90 zł i napewno nie byłoby strat, więcej gadżetów
-więcej toalet na stadionie
DOPISUJCIE DALEJ
... i niższe ceny...Midway pisze: -więcej spotkań działaczy z zarządem i spokojna wymiana poglądów na temat klubu (co należy zmienić, co zostawić)
DOPISUJCIE DALEJ
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], pyjter1920 i 25 gości