Ruch bez Mariusza Srutwy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#91 Post autor: Kirek » 26 cze 2006, o 22:19

1) 10 torów 10 asyst
2) relacje na Com Tv (ujęcie z wyjścia na drugą połowe oraz radośc po zwyciestwie) kto sie najbajdziej darł chyba nie trzeba godać.
3)
Robson pisze:Dziś piłkarze i trenerzy wspomogli nas kwotą 948 złotych!
Sam Mariusz Śrutwa dał 500 złotych!
4)nie che mi sie szukac ale Paśnik zapytany o poprawa jego gry na przedpolu i kto mu w tym pomógł nie wymienił żodnego trynera ino Mariusza.
5)
Wojciech Grzyb pisze:Nie wiem czy ktoś o tym wie, ale ja po meczu ze Śląskiem powiedziałem na niedzielnym rozbieganiu do Mariusza: Ile zostało meczów do końca? On odpowiedział: 10. Więc mówię: Chodźcie, zamknijmy sklepik i nie przegrajmy do końca rundy.
nawet w takiej dupereli pojawio sie Mariusz :D
6) to że Mariusz pierwszy Cisł do kibiców po szpilach - chyba każdy widzioł i za to powienien mieć u nas ogromny szacunek
7)
Mariusz Śrutwa pisze:Powiedziałem to oficjalnie na dzisiejszym zebraniu przedstawicielom klubu, że przez szacunek dla kibiców Ruchu, nie skorzystam z żadnej oferty gry w innym klubie, a myślę, że nie miałbym z tym na chwilę obecną problemu

Ocenianie go bo łostanie 2 sezony groł padlina tylko ta runda mu sie udała... jest kompletnie bezsensu bo jeśli byśmy mieli spojrzec na zawodników przez taki pryzmat to mogliby my pedzieć że Cwielong tez nic nie groł na jesien... no ja ale łon jest mody, tylko dziwne że jak popatrzymy na inne drużyny zagraniczne czy reprezentacje nawet, to jest dużo przykladow gdzie starsi zawodnicy prezentuja gorszy poziom od drużyny ale graja, bo potrafia zebrać drużyne do kupy, poprowadzić ich do zwycięstwa. A Mariusz wcale tym poziomem nie odstawał w Ruchu!!

Mom ino nadzieje że ta decyzja nie odbije sie diametralnie na atmosferze w drużynie, i zamiast w OE to po słaby jesieni, zmianach trenerów, bydymy sie modlić o utrzymanie...
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, o 22:20 przez Kirek, łącznie zmieniany 1 raz.

conir

#92 Post autor: conir » 26 cze 2006, o 22:19

zywa legenda odchodzi tako prowda :( benefis musi byc nie ma hoja nalezy mu sie

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: HKSADIK » 26 cze 2006, o 22:23

ehhhh...ja tam nie wiem czemu te wykonanie wg. was jest ch***we...kontrakt nie został przedłużony--tyle dziękujemy...Wręczyc jakies kwiatki,dyplomy na pierwszym meczu w nowym sezonie,potem zrobić jakiś benefis i sprawa załatwiona!!!Co tu można innego zrobić? :shock:

bolo23

#94 Post autor: bolo23 » 26 cze 2006, o 22:31

no to Lysy jo ida na ten zaklad, ino ze nie o skrzinka bolsa a o flaszka, bo mie alkohol szkodzi jak sie ostatnio okazuje...
zatem flaszka bolsa na to ze wlecialowski po 7 kolejkach dalij bydzie trenerem
i nie skrzinka a drugo flaszka ze awansujemy do OE za rok. (ze srutwa czy bez tak by my awansowali abo nie...)
idziesz na to??
weryfikacja pierwszego za kwartal, drugiego za rok

geRalt74
Kontakt:

#95 Post autor: geRalt74 » 26 cze 2006, o 22:36

JEDNO PYTANIE : KTO JESIENIĄ W ATAKU ? (BO CHYBA NIE BIZACKI) DLA TYCH KTÓRZY NAPISZĄ ŻE MIKI PYTANIE NUMER DWA : MIKI MA JESIEŃ TAKA JAK MIAŁ WIOSNE I ODCHODZI Z RUCHU KTO W ATAKU WIOSNA ?

COBRA

#96 Post autor: COBRA » 26 cze 2006, o 22:37

Ja powiem krotko,Srutwa to nie jakis byle jaki pilkarzyk i ta decyzja ktora podjaol Wlecial bedzie jedna z wazniejszych decyzji w tym sezonie moze nawet wazniejsza od transferow i innych rzeczy.Bez Maria napewno bedzie nam trudniej awansowac do extraklasy i niechce tutaj snuc jakichs smiesznych teorii ale bez Srutwy to juz niebedzie to samo co bylo!A na dodatek Biza zostaje ciekaw jestem za co?polityka uklady i nic wiecej sie niezmienilo tyla moga pedziec.A jak tak jest to nawet niema co myslec o OE!Wlecial dziekujemy.Cos mi sie zdaje ze bedzie kiepsko w nadchodzacym sezonie i ze wszystko sie sypnie ale pozyjemy zobaczymy.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, o 22:53 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#97 Post autor: Mirek » 26 cze 2006, o 22:51

Lysy pisze:[A jabkys sie czul brelok jakbys dobrze grol a trenerek by ci pedziol .Idz weg,ty juz tu nie pasujesz.
:brawa: Lysy

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#98 Post autor: spyru » 26 cze 2006, o 22:57

A jakbyś Ty sie Lysy czuł jakbyś był trenerem, pracował najlepiej jak potrafisz, a piłkarzyki którym coś sie nie podoba, grają przeciwko tobie ( czyt. tracisz prace po 4-5 kolejkach ) ? Ilu takich trenerów było których piłkarze ze Śrutwą na czele zwolnili? Kto może o tym wiedzieć wiecej niż Wleciałwski, który grał ze Śrutwą razem przez wiele lat ? My nie wiemy o pewnych sprawach.
Tylko żeby nie było że Wleciała jakoś specjalnie bronie, a na Śrutwe najeżdżam. Chce tylko pokazać że każdy kij ma dwa końce, a w tej sytuacji punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, o 22:59 przez spyru, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Paweł 19R20
Kontakt:

#99 Post autor: Paweł 19R20 » 26 cze 2006, o 22:58

Obrazek

Paweł 19R20
Kontakt:

#100 Post autor: Paweł 19R20 » 26 cze 2006, o 22:58

Obrazek

arcio
Kontakt:

#101 Post autor: arcio » 26 cze 2006, o 23:00

narazie nei weimy co jest a już dupne spekulacje
wiemy ze nie bedzie Srutwy w Ruchu
tyle wiemy

moze trzeba poczekać z osądzaniem jak sie pozna dwie wersje?
nigdy nie jest za późno

brelok

#102 Post autor: brelok » 26 cze 2006, o 23:04

A kto Ci Łysy powiedział, że Srutwa dobrze grał. To twój subiektywny osąd ( i bardzo proszę nie wyjeżdzaj mi tu z asystami, ok ? Bo Srutwie łatwie zrobić asystę niż Mikiemu czy Cwielongowi z powodów banalnych - Srutwa nie musi 7 razy podać żeby egzekutor w końcu trafił).
Zaś targować na temat wielkości wiary w Ruch to się możesz z dziećmi na rodzinnym, nie ze mną, bo to nie ta kategoria (a mój tata, to może twojemu tacie ...)

prezes22

#103 Post autor: prezes22 » 26 cze 2006, o 23:09

wed;ug artykulu z wyborczej jeszcze nic nie wiadomo w kazdym razie mysle ze tu jeszcze nima nic pewnego:)

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#104 Post autor: cisiu » 26 cze 2006, o 23:23

gregor pisze:jo chca ino odpowiedz na 1 pytanie

Dlaczego Śrótwa mo odejśc a Bizacki mo zostać

Odpowiedzcie mi na to pytanie??
jo wos prosza chopcy tyn chop juz 17lot gro w Ruchu :twisted: :twisted: :twisted:
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Michalik

#105 Post autor: Michalik » 27 cze 2006, o 00:18

kur**a trocha cos jest nie tak.Bizak zostaje a Srutwa odchodzi.... wystarczy spojrzec kiedy Bizak strzelil ostatnio brama do Ruchu i wszytstko jasne. Jednak miol trocha sytuacjii do udowodnienia swojej przyszlosci w klubie..

Zablokowany