[2 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Łęczna 27.07.14 godz.15:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
miquel
Kontakt:

Re: [2 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Łęczna 27.07.14 godz.1

#91 Post autor: miquel » 27 lip 2014, o 18:06

Oj tam, to była zasłona dymna dla wysłannika z Danii. :hyhy: :hyhy: :hyhy:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#92 Post autor: Lutz » 27 lip 2014, o 18:10

xprzemo92x pisze:Coś mi sie zdowo że bydymy w ty sezonie z babiarza fest zadowoleni :D Drugo kolejka ni ma co dramatyzować. Yno czamu gigołajew ni ma w składzie i co tam robi helik ??
Bo Gigołajew jeszcze niy ma gotowy, a Rzuchowski jeszcze niy jest fertig ..... ;) a co tam robiom Kowalskie, Surmy, Heliki i Starzyńskie ? Oni som gotowi ale jeszcze niy fertig. Starzyński wnosi na tyn przykład duuuuuużo spokoju do poczynań drużyny, Surma zaskakuje i dezorientuje przeciwnika swoimi niecelnymi podaniami, Kowalski robi wiater bo gorko jak ciul, a Helik swoim wzrostem zasłonio przeciwnikowi światło bramki i gro za dwóch stoperów bo Stawarczyk musi szczylać tory ;)

Swojom drogom to tyn szpieg z Danii musioł sie chyba pocedzić ze śmiychu jak tych clownów oglondoł :)
..... ale doś żartów ...... jedyn pozytyw jednak je : gorzy już chyba być niy może.
Ostatnio zmieniony 27 lip 2014, o 18:14 przez Lutz, łącznie zmieniany 2 razy.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: heli » 27 lip 2014, o 18:12

Słabo, nie rozumia co się stało w drugiej części pierwszej połowy, że nagle tak bardzo oddali my pole (zepchali nas?)

Mecz do dupy, natomiast nie wiem czy znamienne nie jest to, że najwięcej lotoł (walczył?) Szewczyk (inno sprawa co z tego wynikało) jak wlozł kery cały okres przygotowawczy był kontuzjowany i "nie ładowoł akumulatorów".

Oby zdążyli zaskoczyć i oby jak już zaskoczyli to na dobre...

Helik nie robi jakiś farfocli (jak Stawar czy Skuter), ale jakoś zdecydowanie częściej jego złe ustawienie, spóźnienie jest przyczyną straty bramy niż ewidentny kiks tej dwójki.

Też nie rozumia czemu grając co trzy dni przy takiej formie fizycznej tak mało rotujemy składem, no chyba, że ta nasza ława to jakieś same fajtłapy, ale jednak paru tam grało już trochę Konczkowski czy Skuter inni grali trochę mniej, ale tak źle to nie wyglądało Janik, Gigołajew. Nie godom zmieniać co mecz skład, ale 3-4 zmiany może by wniosły trochę więcej ożywienia, bo niebyli by zmęczeni meczem z Vaduz i walczyli by podwójnie licząc, że przebiją się do składu, a tak to potem wyłazi Figo i myśli, że może stać i się podpierać, bo i tak mo miejsce.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: Ozor » 27 lip 2014, o 18:17

Helik nie robi jakiś farfocli (jak Stawar czy Skuter), ale jakoś zdecydowanie częściej jego złe ustawienie, spóźnienie jest przyczyną straty bramy niż ewidentny kiks tej dwójki.
po mojemu to zgodzę się z Lutzem ,Helik ma fatalną koordynację ruchową , ale już jednego takiego widziałem Gęsior się nazywał i po czasie się wyrobił nawet na reprezentanta.
Trudno powiedziec czy wspomniany Helik pójdzie w jego slady.

ASM

#95 Post autor: ASM » 27 lip 2014, o 18:20

Co wy chcecie? To sa te ciu..... transfery. Kogo my mamy? Pilkarski zlom. Dpbrym pilkarzom nie przedluzyli umowy, bo po co?

Blek
Kontakt:

#96 Post autor: Blek » 27 lip 2014, o 18:23

A kto był dobry i z nim umowy nie przedluzyli ?

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

19kyjok20
Kontakt:

#97 Post autor: 19kyjok20 » 27 lip 2014, o 18:24

To jak dzisiej w hu** groł Starzyński to jest niemożliwe. On chyba naprowdy myśli że jest gwiazdą nie wiadomo jaką a z tego co jo wjym to gwiazdy są ino na niebie. Gra Kowalskiego totalnie bezproduktywna do drużyny, widać że chłop chce ale nimo umiejętności. Helik w pierwszym składzie to jakieś nieporozumienie.

wiesiek1
Kontakt:

#98 Post autor: wiesiek1 » 27 lip 2014, o 18:25

Wlasnie tego nikt nie wie z kim to takim dobrym nie przedluzyli.Na forum coraz wiecej glupot sie pojawia.Zaczna wygrywac i bedzie morda w kubel jak zwykle.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

ASCETO
Kontakt:

#99 Post autor: ASCETO » 27 lip 2014, o 18:42

Obrazek

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#100 Post autor: Kotlet » 27 lip 2014, o 18:44

Ja sie nie znam ale po mojemu to oni wogóle nie maja szybkości.
Była masa podań do których nie umieli dobiec a które wyglądały iż były na wyciągnięcie nogi - nie wiem czy w tym nie upatrywać naszej formy.
Co do meczu wreszcie Kaminski jakaś dobra interwencja. Nieźle Zieńczuk, Efir po wejściu starał sie jak mógł ale nie miał z kim grać, Kuś poprawnie ale widać że to drewno, nie raz prosto w piłkę trafić nie umiał. babiarz jak zwykle motorek w du*** - starał się.
Numerami jeden jednak byli dziś Starzyński i Kowalski - jeżeli tak wygląda gra zawodników z ekstraklasy za 15 tys zł to ja dzis wysyłam swoje CV - gorzej nie zagram.
Ktos tu pisał o Szewczyku - co ten chłop pokazał po wejściu ? Kompletne nic oprócz zrobieniu kilku kilometrów - jak dla mnie póki co słaby strasznie. Już lepiej za Starzyńskiego wpuścić Efira.
Czemu nie grał Gigołajew ? Ostatnio pokazał sie z dośc dobrej strony ?
O Surmie który powinien mieć już przezwisko "niecelne podanie" nie wspominam.
Kuświk bezproduktywny a gdy miał dobrą okazje i trzeba było podać 3 metry do Starzyńskiego na czystą pozycje to ten wali w przeciwnika.

To dopiero początek ale generalnie po 4 meczach gdzie widziałem 3 bardzo słabo to wygląda.

adamo_R

#101 Post autor: adamo_R » 27 lip 2014, o 18:51

Ktoś tu zasugerował że Kocian zajechał drużynę w okresie przygotowawczym i jestem w stanie się z tym zgodzić. 4 mecze za nami, w tym dwa w pucharach i gra wygląda tak samo, tak samo beznadziejnie. Brak szybkości u większości zawodników, w dodatku "Dziwny" w jednej akcji został tak bezczelnie objechany przez jednego z Łęcznej, co mu się rzadko zdarza, to musi coś w tym być, że jakby zostali w blokach. Co się dało zauważyć, ze jakby wszyscy się umówili na brak celności w podaniach, nawet nie chodzi o celność tylko "podanie wykop", co też może sugerować, że są jakby uziemieni nie czują bali. Kiedy to puści, nie mam pojęcia. Na razie bym się wstrzymał z "jechaniem" po zawodnikach, zapewne los się odwróci we Wrześniu, jak zagramy na C6 i będzie już po LE, bo chyba nikt nie wierzy że zdołamy awansować.
Zbieg okoliczności z trawą jak dotychczas spotkał się z zerowymi punktami, co można uznać za lekkie zrozumienie że jest jak jest.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#102 Post autor: gerhat » 27 lip 2014, o 19:08

Fatalnie to wyglada, Dziwnel i Kuświk w 4 meczach żadnej dobrej akcji. Dzisiaj Helik i Kuś lepsi o klasę od Dziwnela. Kowalski drugi mecz gra piach, szybkością równa do Konczkowskiego przez co nie daje rady do piłek na dobieg bo jak dostaje piłkę pod nogi to po akcji. Ogólnie bez pomysłu na grę. Figo na stojąco ale mimo wszystko to jest chop który na 5 zagrań zepsutych jedno na otwierające drogę do bramki no i ma stałe fragmenty. Uważam że Kocian postąpił zbyt pochopnie ściągsjąc go.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
ch-R

#103 Post autor: ch-R » 27 lip 2014, o 19:15

xprzemo92x pisze:Coś mi sie zdowo że bydymy w ty sezonie z babiarza fest zadowoleni :D Drugo kolejka ni ma co dramatyzować. Yno czamu gigołajew ni ma w składzie i co tam robi helik ??
Jak by wszyscy , czyli cało 10 grajków tak lotało jak Babi to o cały sezon był bych spokojny .
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#104 Post autor: Kotlet » 27 lip 2014, o 19:18

Napiszcie tylko czy faktycznie był spalony ? Bo z trybun cięzko było ocenić.

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#105 Post autor: Radvan138 » 27 lip 2014, o 19:20

Kotlet pisze:Napiszcie tylko czy faktycznie był spalony ? Bo z trybun cięzko było ocenić.
byl richtich

Zablokowany