i co kupilidreamtox pisze:Chłopaki się relaksują, Widziołch dzisioj Niedzielana i Zająca w Silesii

Sobiech bydzie grol z odra?

i co kupilidreamtox pisze:Chłopaki się relaksują, Widziołch dzisioj Niedzielana i Zająca w Silesii
DZIES.10.NA pisze:Chyba bez Grzybkaoby sie wykurowol do wtorku http://www.sportslaski.pl/Grzybek-sie-r ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Raczej chodzi o to, że bierze antybiotyki, a te jak wiadomo osłabiają cały organizm.Lukas89 pisze:DZIES.10.NA pisze:Chyba bez Grzybkaoby sie wykurowol do wtorku http://www.sportslaski.pl/Grzybek-sie-r ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wojtek da rade tak mi się wydaje![]()
mówiąc pół żartem,pół serio: przecież gardłem się nie kopie, nie strzela i nie podaje'Wtorek' też mówił,że przecież nogi ma sprawne,więc czucia piłki nie stracił więc tym bardziej wydaje mi się,że Grzyb da rade wyzdrowieć na tyle żeby mógł grać
bzk pisze:Oby. Mam nadzieję, że Artur zagra i nie zdecydują się go sprzedać za psi grosz do Ligi Polskiej. Lewandowski w cale nie jest lepszy a chcą go popchnąć za 5 mln euro :xHellun pisze:i co kupilidreamtox pisze:Chłopaki się relaksują, Widziołch dzisioj Niedzielana i Zająca w Silesiialbo co robili?
Sobiech bydzie grol z odra?
Jak go klub sprzeda za mniej niż 3 mln euro to (mówię o Sobiechu) to uznam to za czyste frajerstwo i danie się robić w ciula Legii czy Lechowi.
mm
""Wiadomo, że jeżeli piłkarze grają, to oferty się pojawiają i są rozpatrywane przez zarząd. Jeżeli któraś będzie rzucała na kolana, to nie wykluczamy, że do transferu dojdzie. Nie będziemy trzymać piłkarzy na siłę. Też chcemy im dać możliwość rozwoju - skomentował prasowe doniesienia w rozmowie z "Wirtualną Polską" Mariusz Gudebski. "
Bo w końcu w Ruchu ich w ogóle nie ma... nie Panie Guberski?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75916,titl ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Z takimi wypowiedziami długo Pan w Ruchu nie powinien pracować. My mamy być tą możliwością rozwoju! Ba nasza młodzież już to pokazuje! Każdy młodzik chce grać w Ruchu, a Pan takie bzdury mówi, zamiast zadbać o porządny wizerunek Ruchu.
reszta siedzi albo nie moze sedziowacMirek pisze:Ruch Chorzów - Odra Wodzisław Śląski, godz. 18:45, sędzia: Piotr Siedlecki (Warszawa).
czy w tym kraju nie ma innych sędziów????
Też o tym pomyślałem,myśla,że 35 minut później nie będzie problemem dla ekstraklasy,pzpn-u czy orange sport,bo dla nas kibiców Ruchu to ogromno różnica,ino ktoś z władz klubu by musioł o to poprosić.bzk pisze:Mogli by przesunac na 19:20. Byłoby pieknie:)
poszukaj na soccer-live.pl ale też relacja będzie na Niebiescy.plNIEBIESKI FCD pisze:bydzie kajs transmisjo na necie.....
najpierw by musiol na to wpasc, a na to nie liczcieRidej1920 pisze:Też o tym pomyślałem,myśla,że 35 minut później nie będzie problemem dla ekstraklasy,pzpn-u czy orange sport,bo dla nas kibiców Ruchu to ogromno różnica,ino ktoś z władz klubu by musioł o to poprosić.bzk pisze:Mogli by przesunac na 19:20. Byłoby pieknie:)
byloby pieknie, ale lepi, zeby juz nikt nic nie zmieniol - mogymy uczcic 35minuta meczu - jakby nie bylo Ruch mo gracScypion pisze:najpierw by musiol na to wpasc, a na to nie liczcieRidej1920 pisze:Też o tym pomyślałem,myśla,że 35 minut później nie będzie problemem dla ekstraklasy,pzpn-u czy orange sport,bo dla nas kibiców Ruchu to ogromno różnica,ino ktoś z władz klubu by musioł o to poprosić.bzk pisze:Mogli by przesunac na 19:20. Byłoby pieknie:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], MaRio1920R, ondrasz i 41 gości