Działania marketingowe

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
hydroxy
Kontakt:

#751 Post autor: hydroxy » 15 mar 2008, o 23:07

niebo1 pisze:i pozyskanie jakiegoś zawodnika!!!!
Brzyski, Grodzicki, Pilarz, Nowacki, ..... Straka :?:

ślepy czy zaślepiony ?
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"

Chorzowianin
Kontakt:

#752 Post autor: Chorzowianin » 16 mar 2008, o 12:51

Wszystko będzie jawne i uczciwe , na szczęście - bo w polskiej piłce jest dużo przekrętów ..

dzikidzik
Kontakt:

#753 Post autor: dzikidzik » 16 mar 2008, o 13:38

niebo bardzo prosto pokazujesz ze koszty przewyzszyly przychody lub tak manipulujesz wielkoscia kosztow aby dochod byl tak niski zeby podatek byl smieszny. Mam w rodzinie kilku pracownikow w US wiec wiem jak przedsiebiorcy walkuja na lewo i prawo a najgorsze jest to ze rzadko da sie cos udowodnic.

niebo1
Kontakt:

#754 Post autor: niebo1 » 16 mar 2008, o 17:46

No ja mam tylko nadzieję ,że skoro to takie proste to ,że nie przerosnie ich to i nie bedą robic żadnej lewizny bo z grubych milionów odprowadza się gruuubbby podatek:)

Chorzowianin
Kontakt:

#755 Post autor: Chorzowianin » 17 mar 2008, o 19:14

Podatek podatkiem , jednak wole słowo gruuube miliony i to one mnie nastrajają pozytywnie odnoście tej całej sytuacji z giełdą :)
Lewizny nie będzie na pewno , tak jak ktoś wcześniej napisał - wszystko jawne i oczywiste , tak powinno być zawsze ze wszsytkim :)

Awatar użytkownika
NRŚL
Kontakt:

#756 Post autor: NRŚL » 18 mar 2008, o 00:28

Marketing czy podatek ku***?????? o to jest pytanie?
"Policjanci w toku wykonywania czynności służbowych mają obowiązek respektowania godności ludzkiej oraz przestrzegania i ochrony praw człowieka."
art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji

Obrazek

niebo1
Kontakt:

#757 Post autor: niebo1 » 18 mar 2008, o 11:51

Wiesz jawność jawnością a jak sie ma układy to robi sie przekręty. Ja mam tylko nadzieję ,że tu będzie wszystko w porządeczku.

dzikidzik
Kontakt:

#758 Post autor: dzikidzik » 18 mar 2008, o 16:38

cos ucichlo ostatnio w temacie Ruch-giełda trzeba chyba odgrzac sprawe panie odpowiedzialne za to. Musi byc glosno bo tylko tak sie zdobywa inwestorow. To tak jak z reklama kazda wmawia ze jej produkt jest najlepszy a co najwazniejsze ze go POTRZEBUJESZ.

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#759 Post autor: AdiC » 18 mar 2008, o 18:15

Co do giełdy to zech jest spokojny o p. prezes, ale martwi mie cisza przed Lechem. Skoro na Widzewie było widać jak bez marketingu trudno jest sprzedac 24 tys biletow to w przypadku Lecha niy można sie udpuscić, chyba że kogoś zadowoli wynik 16 tysięcy. Z Lechem muszymy wygrać - piłkarsko i kibicowsko bo ta porażka z jesiyni boli.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Chorzowianin
Kontakt:

#760 Post autor: Chorzowianin » 18 mar 2008, o 20:58

niebo1 pisze:Wiesz jawność jawnością a jak sie ma układy to robi sie przekręty. Ja mam tylko nadzieję ,że tu będzie wszystko w porządeczku.
Myslę , że o to nie ma obaw .
To będzie tak jak podstawy prawne funkcjonowania partii politycznych :
wszystkie wpływy do budżetu partii są jawne .
Tak będzie też w przypadku sytuacji z giełdą ;)

niebo1
Kontakt:

#761 Post autor: niebo1 » 19 mar 2008, o 11:10

Olaboga wszystkie wpływy do partii sa jawne?? Uwierz mi ,że nie. Ma sie na wszystko sposoby jak ominąć pewne kruczki prawne i jak ominąć pewne przepisy procedury itd...

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#762 Post autor: L.G » 19 mar 2008, o 13:37

ciekawostka z dziedziny marketing. Niy powiym, jeżech zaskoczony in plus

Obrazek
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

hantio
Kontakt:

cisza przed Lechem

#763 Post autor: hantio » 19 mar 2008, o 22:48

AdiC pisze:Co do giełdy to zech jest spokojny o p. prezes, ale martwi mie cisza przed Lechem. Skoro na Widzewie było widać jak bez marketingu trudno jest sprzedac 24 tys biletow to w przypadku Lecha niy można sie udpuscić, chyba że kogoś zadowoli wynik 16 tysięcy. Z Lechem muszymy wygrać - piłkarsko i kibicowsko bo ta porażka z jesiyni boli.

Myślę, że martwiła już bardzo cisza przed Widzewem. W sumie to nie wiem za bardzo o co chodzi, bo jeżeli organizacja meczu na Śląskim przy publiczności poniżej 30 tys. ludzi daje ujemne konto to dlaczego działanie marketingowe nie są w tym kierunku prowadzone aby tych ludzi na mecz sprowadzić (albo przynajmniej takich nie widać). Chciałoby się powiedzieć, że same informacje promujące mecz na stronie internetowej nie wystarczą, ale i takich brak (wspominane o meczu było, aczkolwiek reklama to coś widocznego, będącego na wierzchu).

Byłem w niedzielę ostatnią w Poznaniu. Plakaty reklamujące "wielką inwazję na Chorzów" były już porozwieszane (i nie wyglądały wcale na takie nowe). Przyszłotygodniowy mecz bodaj z Bełchatowem był już reklamowany. U nas poza nieśmiałymi informacjami na stronach internetowych nie widać nic. Może się mylę, że nie podejmowane są żadne kroki, ale jako zwykły śmiertelnik i mieszkaniec Chorzowa, po prostu ich nie widzę. I wiem, że gdybym nie miał internetu i nie interesował się tematem, nie wiedziałbym nic.

Myślę... co ja, prosty (tak naprawdę nie obeznany w tym wszystkim) kibic mogę w tej sytuacji zrobić. Chyba pozostaje mi jedynie zaprojektować prymitywny, ale czytelny, a przede wszystkim informacyjny, plakat, rzucić na ksero ze 100 razy i zawiesić gdzie tylko się da. Pozostaje mi powycinać kolejne tony konfetti i zanieść nie wiem gdzie, bo o żadnych zbiórkach nie słychać, a muszę przyznać, że na derbach wyglądało to świetnie. Mogę wrzucić na oprawę, chociaż na dzień dzisiejszy nie za bardzo z tego co się orientuję jest komu.

Rozpocząłem temat plakatów, ale to będę kontynuował jeżeli rozmowa na temat promocji meczów się rozwinie.

pozdrawiam.

I jeszcze jednej rzeczy się boję... Że bilety trafią do sprzedaży 4 dni przed meczem...

cicha 1920
Kontakt:

#764 Post autor: cicha 1920 » 20 mar 2008, o 11:00

DZIAŁACZOM NASZEGO KLUBU WYDAJE SIE CHYBA ŻE NA JEDNYM MECZU KOŃCZY SIE WIOSENNA RUNDA...
ZAMIAST IŚĆ ZA CIOSEM I KUĆ ŻELAZO, PANI SOBSTYL SPOCZĘŁA NA LAURACH I PEWNIE MYŚLI ŻE JEJ POMNIK WYBUDUJĄ !!!
ZARO DZIAŁAŃ ZACHECAJĄCYCH DLA SZKÓŁ I ZAKŁADÓW PRACY W NASZYM OKRĘGU,SPOTKANIA KIBICÓW Z PIŁKARZAMI ,TRANSPORT KIBICÓW Z JUŻ ISTNIEJACYCH FAN CLUBÓW TO NA POCZĄTEK PODSTAWOWE PRIORYTETY!!!
KIBICE NIECH SIE ZAJMNĄ DOPINGIEM I ORGANIZOWANIEM WYJAZDÓW.
cicha 1920

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#765 Post autor: spyru » 20 mar 2008, o 11:32

L.G pisze:ciekawostka z dziedziny marketing. Niy powiym, jeżech zaskoczony in plus

Obrazek
Dziekuje za taki marketing. Fakty są takie że jest to w dalszym ciągu poziom 3-ligowy, jak nie gorzej :/

ODPOWIEDZ