Ruch Chorzów - GKS Bełchatów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Siemce_Fan

#76 Post autor: Siemce_Fan » 4 maja 2005, o 21:22

Panie Wyrobek , niech sie pan do dymisji poda zanim wiekszosc kibiców pana znienawidzi :?

arcio
Kontakt:

#77 Post autor: arcio » 4 maja 2005, o 21:26

Siemce_Fan pisze:Panie Wyrobek , niech sie pan do dymisji poda zanim wiekszosc kibiców pana znienawidzi :?
za późno :(
nigdy nie jest za późno

Bachol

#78 Post autor: Bachol » 4 maja 2005, o 21:41

brykol-chorzow pisze:Wła.śnie wróciłem i jak cholera jestem w****iony na wyrobka... Śrutwa przez cały mecz nic nie groł (czyt. zero, h**nia, itp),a on ściągo najlepszwego chopa Ćwielonga (tzn. może nie najlepszego, ale najwięcej biegającego, najbardziej ambitnego) za Adamskiego... Sędziowanie takie siakie... moja nadzieja na zostanie w II lidze zostanie poddana ciężkiej próbie w sobote <--- Brak zycięstwa koniec marzen

JEEEEEESTTT 1:0 dla PSV :P przynajmniej tera trocha polepsza mi humor :D
No tak Wsumie masz racje :cry:

Gl0bal
Kontakt:

#79 Post autor: Gl0bal » 4 maja 2005, o 21:42

nooo w sumie niejest najgorzej :] najwazniejsze ze niebylo blamazu, bo niech mi nikt niegodo ze remis to porazka bo w tej rundzie to dla nos sukces ! A Ruch sie przbebudzi i mom nadzieje ze zacznie duzo lepiej grac w przyszlym sezonie dalej w II lidze :)

PozdRawiam

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#80 Post autor: HKSADIK » 4 maja 2005, o 21:49

ciuu niby co oni dobrze zagrali tak??ehhh to jo sie chyba nie znom!!Jo nie wiem ale sero ten Bełchatów nie chcioł wygrać z nami..Był od nas lepszy pod każdym względem.. :? Zoboczymy co te nasze je***e gwiazdory zagrają w sobote z leszczami z Radomska...
Ciuu ale żeby rzadnego protestu nie było..Wydaje mi sie że zero dopingu z naszej strony(chodzi mi tu oczywiście o choców z młyna,a nie o tego jednego starszego synka i o dzieci) to za mało!!
Postarajmy sie o coś na Radomsko...
I żeby ani razu nie zaśpiewać RUCH TO MY!! :D

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#81 Post autor: RadiatoR » 4 maja 2005, o 21:53

Po prostu za grali na max swoich mozliwosci i lepiej nie bedzie !!
Jedynymi zmiennymi sa tu skutecznosc i ilosc bledow indywidualnych ale to zalezy od szczescia i tego jak im sie pilka odbije.

A co do osob bojacych sie o baraze to wystarczy spojrzec na tabele i wtedy jest to roziazanie optymistyczne, bo jak widac Radomiak i Piast moga ns wyprzedzic. Pozdro i do zobaczenia w sobote.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

Doboszek

#82 Post autor: Doboszek » 4 maja 2005, o 22:20

Mecz ustawiony na Remis tragedia :| slow szkoda:| gratulacje dla tych ktorzy klasakli im za walke na koniec szpilu:|

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#83 Post autor: Patton » 4 maja 2005, o 22:38

Oficjalny Komunikat Pattona - mecz ustawiony, ch** w dupe pilkarzykom sprzedawczykom. Powiem tylko, ze jakby Belchatow chcial, to nam je***e z 6 :lol:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Pawlo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#84 Post autor: Pawlo » 4 maja 2005, o 22:47

za PS
"Podczas konferencji prasowej po meczu piłkarskiej drugiej ligi Ruch Chorzów - GKS Bełchatów, zakończonym remisem 1:1, trener gospodarzy Jerzy Wyrobek podał się do dymisji. Wyjaśnił, że rezultat środowego spotkania nie miał wpływu na tę decyzję, którą podjął już wcześnie"
TYLKO i ZAWSZE RUCH!

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#85 Post autor: KOCHŁOWICE » 4 maja 2005, o 22:49

Doboszek te oklaski to w wiekszosci byly dla Cecota :wink: Przeciez Ruch i Belchatow ch*** grali.Przy torze zdupil Nowak,takie cos to lon powinien chytac :? I te sciepniecie Cwielonga to juz paranoja :?
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#86 Post autor: spyru » 4 maja 2005, o 22:54

W zasadzie to szkoda tylko że ostatnio Bełchatów przegrał w Sosnowcu. Jakby tam wygrali to by dzisiaj byłby inny wynik :wink:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Doboszek

#87 Post autor: Doboszek » 4 maja 2005, o 22:57

Akurat pod koniec siedzialem na trybunie i klaskali ogolnie naszym bo onie pozniej schodzili ;) co do cwielonga to na konferencji Pepek wyjasnil(podobno) ze nie mial juz sil i trener widzac to go zdjal .Jak bylo na preawde to sie nie dowiemy ;) pozdRawiam

figaro

#88 Post autor: figaro » 4 maja 2005, o 22:57

NAJBARDZI MIE BOLI TO ŻE NIY MA DRUŻYNY NA KIERY BY MOGLI ZDOBYC PUNKTY MOŻE NASTE PNY TRENER ???DAJ BOŻE
WYROBEK JESTEŚMY Z TOBOM!!!

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#89 Post autor: KOCHŁOWICE » 4 maja 2005, o 23:14

Doboszek pisze:Akurat pod koniec siedzialem na trybunie
Wiem,wiem siedzialem chyba 3 krzeselka obok :wink: A co do szpilu to podobol mi sie Kuczma i Cwielong,bardzo ambitni.Nareszcie podol sie do dymisji Wyrobek za co bardzo mu dziekuja,moze teroz sie cos ruszy i zaczna grac na przyzwoitym poziomie bo to co teroz graja to wolo o pomsta do nieba.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#90 Post autor: grzej » 4 maja 2005, o 23:14

Widzialem dzisiejszy mecz, jest lepiej, bo zaczęli rozgrywać piłkę po ziemi (przynajmniej do 75min, bo wtedy sil im starczalo na chodzenie po boisku), żadnych górnych piłek, przed meczem wszyscy wzieliby remis w ciemno...wiec nie narzekajmy

W ustawianki to bym uwierzyl gdyby Ruch gral tak jak gra i wszystko wygrywal...zamiast im placic lepiej byloby zaplacic bramkarzowi druzyny przeciwnej, wszyscy byliby zadowoleni, kibice, zarzad, trenerzy, mniej pilkarze bo oni znowu by strajkowali bo im nie placa...

ODPOWIEDZ