Bardziej niz nasza nieskutecznosc albo jej brak wk***ia takie pi***olenie

Bardziej niz nasza nieskutecznosc albo jej brak wk***ia takie pi***olenie
I Mezgrhani!!! Co to jest za gracz, serducho na boisku, dwoił się i troił...Szluczek wiedział co robi ściągając go do nas!! Trudno, 1 pkt do tej tabeli, Arka i Wisła też potrafili punkty. Mecz mógł się podobać, piłkarsko może brakowało umiejętności i sporą kopanina, ale walka na 100 procent... Jestem przekonany, że tak grając z innymi słabszymi drużynami na Śląskim będziemy wygrywać jak jesienią aplikując kilka bramek. Barański dzisiaj niestety się nie popisał, jego chybienie kosztowało 3 pkt...ale jest młody, nieopierzony...zjebek nie dostanie bo jest mega uzdolniony, ambitny i wyróżnia się na reszcie. Tak szczerze powiedziawszy, jestem nawet pozytywnie nastawiony na mecz z Legią po tym co zobaczyłem!! czeka nas jeszcze dużo dobrego!!PabloB1987 pisze: ↑3 mar 2025, o 20:50Ten Jehor Cykało robi robotę.. brawo i szkoda tych sytuacji..
Mam podobnie. Szulczek zbawcą nie bedzie. Do baraży daleko. Z awansem poczekajmy moze przyjdzie ten pik w połowie rundy i wzorem cy9anów lub zaboli awansujemy. Miałoby być dobre otwarcie a jest ujnia. Nie chce już Szulczka chce Fornalika.HullCityFC pisze: ↑3 mar 2025, o 20:35ch** bedzie a nie awans. Barazy nawet nie bedzie.
Z czolowka gramy gorzej niz za misia.
Użytkownicy przeglądający to forum: 19Ruch20R, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], koRnik, tynbydziedobry i 32 gości