Licencja
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Licencja
Wy mocie cos niy tak z deklami? Co wos obchodzi klub szczewika?
Dychnijcie sie, wyndzcie na jakie piwko a niy zyjeci od rana licencjom do Zabrza
Dychnijcie sie, wyndzcie na jakie piwko a niy zyjeci od rana licencjom do Zabrza
-
emocje jak WDŚ co tu sie dzieje 

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dokładnie, żebyśmy my za rok nie byli na ich miejscu.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Chudy81
- Kontakt:
Panowie jeżeli ktoś nie zasługuje organizacyjnie na grę w ekstraklasie to w po prostu grac w niej nie będzie.

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szczewiki dostali licencja
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Robson 10
- Kontakt:
mają licencję.
-
- Kontakt:
Napięcie jakby Ruch grał w finale LM ... Ludzie opanujcie się trochę bo takie zachowanie jest naprawdę żałosne
-
- Kontakt:
szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że po tych 4 godzinach wynik będzie pozytywny... a jednak.
ciekawy jestem jakie argumenty zadecydowały za tym że jednak grają w ekstraklasie.
na portalach sportowych rozpisują się o rzekomym nowym inwestorze i innych wątpliwego pochodzenia informacjach. trudno mi zrozumieć że jednego dnia jest 30 mln długów a drugiego dnia problemu już niema. może faktycznie ktoś poświadczył za nich ? choć to również uznałbym raczej jako bajkę...
temat licencji na ten sezon zawarty.
ciekawy jestem jakie argumenty zadecydowały za tym że jednak grają w ekstraklasie.
na portalach sportowych rozpisują się o rzekomym nowym inwestorze i innych wątpliwego pochodzenia informacjach. trudno mi zrozumieć że jednego dnia jest 30 mln długów a drugiego dnia problemu już niema. może faktycznie ktoś poświadczył za nich ? choć to również uznałbym raczej jako bajkę...
temat licencji na ten sezon zawarty.

-
- Kontakt:
zas sie komuchom udalo. Szkoda, ze niy ma wiyncyj informacji o nadzorach finansowym i infrastrukturalnym. Bo jesli my momy na miesiac, to jak u nich sprawa wyglondo. Cos mi sie zdaje, ze dobre ujki pochytala sprawa.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- kodak1920
- Kontakt:
mnie to ciekawi sdostali licencje bez rzadnego nadzoru na infrastrukture i finanse a my dostalismy.cos tu niegra chyba czy mi sie wydaje
-
- Kontakt:
No jak to dostali.
Ponoć w lipcu wchodzi duży inwestor ze Śląska a za kilka tygodni ponoć mają zacząć budować stadion.
Te "ponoć" to takie nasze "za dwa tygodnie"
Ponoć w lipcu wchodzi duży inwestor ze Śląska a za kilka tygodni ponoć mają zacząć budować stadion.
Te "ponoć" to takie nasze "za dwa tygodnie"
-
- Kontakt:
Dostali nadzor i finansowy i infrasrukturalny.Licencje dostali dlatego , ze posiadali ugody a to wystarczy.Tylko z ugodami jest tak , ze od podpisania do realizacji daleka droga.Swoja droga jakbysmy wyszarpali tyle kasy od boguducha winnych obywateli swojego miasta co oni to juz bysmy pewnie mistrzem Polski byli.To jest ciekawy uklad , klub trwa tylko dlatego , ze miasto od x czasu na kazde zawolanie pompuje w niego miliony , miasto jest zapuszczone jak obskurna latryna i zadluzone na niespotykana skale.Co ciekawe nikt nie protestuje.Pisze bez ironii.Istny fenomen jak dla mnie.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No i będą grali w Gliwicach
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... gliwicach/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... gliwicach/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
DZPolonia Bytom bez licencji na grę w Ekstraklasie
Polonia Bytom nie otrzymała licencji na grę w Ekstraklasie. Decyzja PZPN jest tylko formalnością, bo i tak klub spadł do I ligi.
-
- Kontakt:
Tyz mie to zastanawio. Godolech z ludzmi i z Zabrza i z Tychow, min o budownie nowych stadionow przez miasto jak i finansowania przez nie, dzialalnosci klubu. Zowzdy byla odpowiydz ''i bardzo dobrze niych budujom''. Byly to osoby, kiere stadiony znajom z uobrozkow a szpile z relacji we cajtungach. Uwazom, ze ludzie niy zdajom sie sprawy z prostyj rzeczy, ze jesli kasa pojdzie na budowa zabraknie jyj kaj indzyj. Podejrzewom, ze wielu woli miec wizytowka jakom je stadion niz np. dobre drogi.wiesiek1 pisze:Dostali nadzor i finansowy i infrasrukturalny.Licencje dostali dlatego , ze posiadali ugody a to wystarczy.Tylko z ugodami jest tak , ze od podpisania do realizacji daleka droga.Swoja droga jakbysmy wyszarpali tyle kasy od boguducha winnych obywateli swojego miasta co oni to juz bysmy pewnie mistrzem Polski byli.To jest ciekawy uklad , klub trwa tylko dlatego , ze miasto od x czasu na kazde zawolanie pompuje w niego miliony , miasto jest zapuszczone jak obskurna latryna i zadluzone na niespotykana skale.Co ciekawe nikt nie protestuje.Pisze bez ironii.Istny fenomen jak dla mnie.
Jeszcze co do szczew to mogli spasc, bo teroz bydom dodatkowe wplywy z T-Mobile, takze trocha hajsu by ich ominelo.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.