Dokładnie, przecież jakby było to solidnie zoorganizowane to klub może niezłą kasę z tego wyciągnąć na rok. Niech zarząd pomyśli nad zainwestowaniem w oficjalne sklepiki klubowe w niebieskich miastach czy dzielnicachtommy tauzen pisze:jo mom nadzieja ze jak wleza do sklepiku to mi sie we łbie zakreci od proponowanego asortymentu. niy tak jak do tyj pory w oficjanym kilkanascie produktów i kapa. stroje lotto to jedna sprawa ale powinno być w ciul innych gadżetów np szale wybór przynajmniyj kilka, to samo tyczy sie koszulek nie meczowych bluz, smycze kufle kieliszki zapalniczki flamastry mycki itd itd. jak nojwiekszy asortyment a ciągle powiekszac oferte produktów do sprzedazy.
i jak wskazuja sondaze Nasz Kibic ma najwieksze zaufanie spoleczne w Naszym kraju,AdiC pisze:Wprawdzie forum powino być wolne od polityki, ale dzisiejszy dzień jest ważny do całej Europy i bohaterem tego dnia jest nasz kibic. Propnuję by zarówno na oficjalnej jak i niebieskiej stronce znalazła się jakaś wzmianka i gratulacje. Ja jestem dumny, z tego że nasz kibic został Euromarszałkiem. Mam nadzieję, że nie raz w jego biografii i informacjach na jego temat znajdzie się informacja komu kibicuje i dlaczego. Gratulacje Panie Jerzy i do zabaczenia na Cichej 6!!!!!!!
Sklep podzielony pół na pół z Lotto. Tak jak Żabole mają z Allianzem. Z jednej strony rzeczy klubowe, z drugiej odzież sportowa.Rzecznik Prasowy pisze:Witam serdecznie.
Ciągle padają pytania odnośnie sklepu klubowego. Może gdy pojawią się nowe stroje coś roszy w tym kierunku. Ale podkreślę jeszcze raz, żeby mieć sklep z prawdziwego zdarzenia potrzebna jest niemała kasa, duży sponsor...
Sklep klubowy, maskotka, miesięcznik klubu, o tym wszystkim cały czas rozmawiamy, ale bez kasy ciężko jest ruszyć.
W tej chwili priorytetem jest wypuszczenie info o kalendarzu na 2010 rok, bo to też już miało być dawno zrobione.
Pismo do Atletico jest gotowe, ale spokojnie, taki proces trochę trwa.
Pozdrawiam.
a wg mie to byla dobro decyzja, niech w pelni zarobio na tym klub... ino musza byc gadzety - w kij tego tyla wiela u frontala abo jeszcze wiyncy19Ryan20 pisze:Oddac Frontalowi prawo do eRki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 29 gości