Sektor rodzinny w takiej formie w jakiej go sobie nasi dzialacze wyobrazaja musi byc na 1. On zreszta zawsze tam byl, i wydaje mi sie ze wlasnie po to budowali ta "fose" miedzy jedynka a sektorem dla gosci
druga opcja to 5 zl dla kobiet i dzieci na caly stadion, nie wiem co lepsze
Z tym gazem wyszlo bardzo niefajnie, ale nie w tym winy klubu i naszych kibicow. Poza tym wrazenia z mecfzu z pewnoscia sa dla tych z jedynki bardzo pozytywne i mysle ze klub powinien wyjsc teraz z jakas inicjatywa np. jakies prezenty dla dzieci w nastepnym meczu zeby tych kibicow znow przyciagnac na mecz
i jak na 1 jest fol to wpuscie kibicow na inne sektory, gdzie jeszcze od biedy miejsca sie znajda
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.