Ruch - Piast

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Mik20
Kontakt:

#61 Post autor: Mik20 » 2 paź 2004, o 11:43

fuhr pisze:no ja dzis biore pierwszy raz swoja bratanice 8) szkoda ze nie s ynek ale coz zrobic

:roll: :lol:
a jo biora dzis drogi roz na szpil swojego bracika mo 10 lot pierwszy to byl Lksa ale mam nadzieje ze dzis bedzie mogl zobaczyc prawdziwy mecz
a nie ten na trybunach

TrevoR

#62 Post autor: TrevoR » 2 paź 2004, o 12:22

No i nadeszla pora wyjazdu na szpil!!
DO BOJU NIEBIESCY!!

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#63 Post autor: THOMY » 2 paź 2004, o 15:15

Sieg :) 3 pkt. co cieszom i zaro tabela lepi wyglondo, teraz z ciekawosciom czekom na relacje ze szpila
pozdRo :wink:
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Doboszek

#64 Post autor: Doboszek » 2 paź 2004, o 15:20

aaaaaaaaaaaa 3 pkt!!!!Jak sie ciesze :D

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#65 Post autor: spyru » 2 paź 2004, o 15:27

Właśnie wróciłem z meczu. Generalnie poziom nie najgorszy. Doping jak zwykle do dupy, a gra naszych napastników porażająca. Super mecz Mrózka, dla mnie zdecydowanie najlepszy na boisku. Brawo za gre i dzięki za 3 punkty.
:!!!!:
Łysy rządzi dziś w Gliwicach :lol:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#66 Post autor: KOCHŁOWICE » 2 paź 2004, o 15:38

Wrocilem z meczu oto moje spostrzezenia:
1.dobra frekfencja
2.kompletnie nie udany szpil dla Bizackiego,mial tyle sytuacji bramkowych a zadnej nie wykorzystal
3.Bardzo dobry wystep Mrozka
4.doping:wielkie podziekowania dla ludzi z trybuny za bardzo glosny doping:D i niestety musze powiedziec ze Pepek nie nadaje sie na młynowego,siedzialem na sektorze 6 i to prawie wcale go nie bylo slychac,a jak facet z trybuny ryknal niebiescyy to sto raz lepiej bylo go slychac od Pepka,przydlaby sie ten megafon albo zmiana prowadzacego:D
W sumie doping na srednim poziomie(koncowka w 5 sektorze byla dobra):D
No i bardzo cieszy wygrana Niebieskich,oby tak dalej:D
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#67 Post autor: osik » 2 paź 2004, o 15:39

dzieki za 3 pkty

ale kaleczom :roll:
Biza ze Śrutwą to choćby na kacu grali :shock:

elane

#68 Post autor: elane » 2 paź 2004, o 15:40

Ja tez wlasnie wrocilam. Mecz dobry, swietne sytuacje naszych, ogolnie spox. Szkoda, ze niektorym nie chce sie ruszyc dupy i nawet wstac do dopingu :?

fo(R)umowicz
Kontakt:

#69 Post autor: fo(R)umowicz » 2 paź 2004, o 15:47

NIEBIESCY DZIĘKUJE WAM.
Dzisiej bołch pierwszy roz na cichej od maja i nyżałuja było za***iscie ino szkoda niyzliczonych niywykorzystanych 100% sytuacji i cza sie cieszyc że piastolom nic niy wlazło.

Mody

#70 Post autor: Mody » 2 paź 2004, o 15:47

To Ty ku*** poprowadz doping Kochlowice!!! Jedynie co mozesz, to narzekac bo w niczym innym nie pomagasz nikomu. A megafon w dupe sobie wsadz!!! Jakby ludzie chcieli, to by dopingowali i tyle. A nie pisz mi teraz, ze Pepek sie nie nadaje!!

To bylem ja, Patton 8)

rafal102-78

#71 Post autor: rafal102-78 » 2 paź 2004, o 15:50

CIESZĄ 3 PUNKTY. MUSZE PRZYZNAĆ ZE TO CHYBA JEDEN Z LEPSZYCH WYSTĘPÓW MRÓZKA . ŚRÓTWA CHYBA ZAPOMNIAŁ ŻE GRA W 2 LIDZE A NIE W OKRĘGÓWCE. DOPING SŁABY ALE TO CHYBA WINA BRAKY PRZECIWNIKA {KIBICÓW GOSCI} .STOŁKI NAWET DOŚC PORZĄDNIE ZAMONTOWANE . POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW NIEBIESKICH :P :twisted:

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#72 Post autor: KOCHŁOWICE » 2 paź 2004, o 15:52

Nie napinej sie,i nie godej ze ludzie nie spiewali bo spiewania mielo duzo ludzi chec i to bylo widac ale caly 6 sektor prawie nie spiewol bo nie bylo Pepka slychac,to jest moje zdanie :D
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#73 Post autor: Ozor » 2 paź 2004, o 15:53

Ważne 3pkt. gra dobra,dużo walki i prażająca nieporadnosc napastników może następnym razem będzie lepiej.Zaliczył pierwszy mecz w swoim życiu na Ruchu mój 4letni syn i mu się podobało a to ważne.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#74 Post autor: HKSADIK » 2 paź 2004, o 15:59

Brawo Niebiescy!!Naprawde nasi piłkarze grali całkiem niezłe spotkanie:)Tak z moich wyliczeń wynika,że z 4-o lub nawet 5-0 powinno być :)Bizak dziś miał słabszy dzień,nie umiał zdobyć gola.Ale najbardziej przeraźiła mnie ta akcja w której Śrutwa nie strzelił gola sam na sam z bramkarzem Piasta.Myślałem,że mnie zawał chyci :)Ale słyszałem potem,że niestety byl spalony i choćby Mariusz strzelił to i tak gol nie zostałby uznany :)Dobrze,że momy Ćwielonga,który zdobył dziś fajnego tora!!Mam nadzieje,że nic sie nie stało Bartosowi bo bez niego to czarno widze naszą defensywe :(
No doping stał na słabym poziomie niestety.Głośno było tylko po zdobyciu bramki przez Ruch i pod koniec szpilu.Ale ja z kumplem nie mamy sie czego wstydzić ,gdyż jako nie liczni głośno śpiewaliśmy w środku sektora 5 :)pozdRo :)

Ryjek
Kontakt:

#75 Post autor: Ryjek » 2 paź 2004, o 16:03

KOCHŁOWICE pisze:Wrocilem z meczu oto moje spostrzezenia:
1.dobra frekfencja
2.kompletnie nie udany szpil dla Bizackiego,mial tyle sytuacji bramkowych a zadnej nie wykorzystal
3.Bardzo dobry wystep Mrozka
4.doping:wielkie podziekowania dla ludzi z trybuny za bardzo glosny doping:D i niestety musze powiedziec ze Pepek nie nadaje sie na młynowego,siedzialem na sektorze 6 i to prawie wcale go nie bylo slychac,a jak facet z trybuny ryknal niebiescyy to sto raz lepiej bylo go slychac od Pepka,przydlaby sie ten megafon albo zmiana prowadzacego:D
W sumie doping na srednim poziomie(koncowka w 5 sektorze byla dobra):D
No i bardzo cieszy wygrana Niebieskich,oby tak dalej:D
co ty dupisz ze go slabo slychac jak kozdy cos do siebie godo i nie slucho to nigdy niy bydzie slyszec a kto chce uslyszeć to co on godo to nie ma ch*** zeby nie uslyszol nie wiem kurrwa denerwuje mie takie gadanie jak chcesz megafon to nam zalatw czekom :twisted: Ps. jak byś był w Bielsku to byś zmieniol zdanie na temat Pepka

ODPOWIEDZ