Cennik biletow....(propozycja?)
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bardzo dobro decyzja, tyla było narzekania na ceny, że ulga tylko do 11 lat, a jak zarzad coś robi dla kibiców to słowa pochwały trudno sie doszukać, w tej chwili młodziez do 15 lat wchodzi za 2 złote, nie znam cenników biletów innych klubów ale jest to bardzo niska cena.Sportowa Spółka Akcyjna "Ruch" Chorzów wychodząc naprzeciw oczekiwaniom kibiców zwiększyła pulę i granice wieku dla osób chcących nabyć wejściówki ulgowe. Bilety w cenie 2zł znajdą się w kasie nr 3 (od strony Alei Bojowników) i w kasie nr 10 (od strony DTŚ). Będą mogły je zakupić kobiety, dzieci oraz młodzież szkół gimnazjalnych. Tym ostatnim przypominamy o konieczności zabrania ze sobą legitymacji szkolnej, której okazanie będzie niezbędne przy zakupie biletu oraz wejściu na stadion.
- swce
- Kontakt:
Kurde ale fajnie że te bilety som po 2 zlote
Bo jakby tak nie zrobili to szpil z Piastem bylby moim ostatnim bo juz by mi starzy kasy nie dali teroz to moga byc na wszystkich do konca sezonu 

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
ja - ino potym bydzie zas problem na bramie, bo chop niy bydzie umiol udroznic legitymacji s liceum od tyj s gimnazjum, a jak by umiol, to bryli pewnie nie bydzie miol...
skonczy sie na tym ze polowa lepkow do kajs osiemnastki bydzie za te 2 zlote wlazic...
pomysl dobry, tylko zeby dopilnowac jego wlasciwej realizacji
skonczy sie na tym ze polowa lepkow do kajs osiemnastki bydzie za te 2 zlote wlazic...
pomysl dobry, tylko zeby dopilnowac jego wlasciwej realizacji
- ch-R
-
- Kontakt:
-
to teraz zamiast 5 minut byda stol 20 bo facet nie bydzie widziol co tam jest napisane, albo bydzie miol wonty ze na zdjeciu wyglado inaczej niz w realu....
heh, zoboczycie jakie sam byda cyrki z tymi legitkami, ale przynajmniej zacheci to wiekszosc modych do łazenia n Ruch, a jak podrosna to i moze wielu z nich zostanie...

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
typisz polish.... :?Siemce_R pisze: a może se podrobia legitka
Jak to jest, ze zawsze znajda sie narzekacze: bo legitka, bo facet bez bryli nie zobaczy,bo to, bo tamto bo siamto :?
Kurna, ludzie - wiecej optymizmu!
Jakby na Ruch wpuszczali za darmo, to gadalibyscie: eeee, a czymu za darmooo...juz lepiej za 1 zl bo klub sie wzbogaaaaci ... ehhh :co_jest2:
Decyzje Klubu uwazam za sluszna - a to od Was zalezy, czy bedzie burdel przy kasach/bramkach czy nie. Ja bym jeszcze obnizyl cene dla Klubu Kibica, ale solidnie przestrzegal sektorow - wtedy mlyn w 100% pelny.
-
- Kontakt:
Ktos moglby kupic tanszy bilet dla KK i isc bez przeszkód na prostą, obecny układ naszego stadionu niestety uniemozliwia takie rozwiązanie jak proponujesz...Harpo pisze:Ja bym jeszcze obnizyl cene dla Klubu Kibica, ale solidnie przestrzegal sektorow - wtedy mlyn w 100% pelny.
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]