Puchar Polski - sezon 2010 / 2011

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Puchar Polski - sezon 2010 / 2011

#511 Post autor: bluemario » 15 mar 2011, o 21:52

Facet zagrał jeden mecz i już go skreślają, ludzie Wam nawet Messi by nie dogodził.

Cwajka
Kontakt:

#512 Post autor: Cwajka » 15 mar 2011, o 21:52

miedza ewidentnie jakis kompleks masz. Prosze cie uspokoj sie bo robisz sie nudny, zeby nie powiedziec zenujacy.
UN'08

Roni2580

#513 Post autor: Roni2580 » 15 mar 2011, o 21:53

Ja powiem tak, że była to najmniej bolesna porażka, od wielu,wielu tygodni, praktycznie szanse na to że wywalczymy ten puchar były nikłe (w półfinale już czekał lech pewnie i wisła i ktoś z dwójki lechia/jagiellonia) na dzisiaj wszystkie drużyny lepsze od nas. Co do samego meczu Peskovic strasznie niepewny. Podoba mi sie Abbott widać że ma umiejętności i coś z niego będzie. Komac dzisiaj bardzo niedokładny. Wyszliśmy w 70% rezerwowym składem więc widać, że chłopcy szykują się na derby.

sebaro
Kontakt:

#514 Post autor: sebaro » 15 mar 2011, o 21:53

ruchfans pisze:To nie zawsze świadczy o mądrości napastnika.
Mam rozumieć, że w takim razie taki Janoszka czy Olszar to są już profesorowie futbolu...
ruchfans pisze:Aczkolwiek świadczy jak najbardziej o zaangażowaniu
Przede wszystkim świadczy...
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#515 Post autor: Ozor » 15 mar 2011, o 21:55

bluemario pisze:Facet zagrał jeden mecz i już go skreślają, ludzie Wam nawet Messi by nie dogodził.
powiedzialem swoje zdanie ty swoje ,zobaczymy po sezonie kto miał rację no chyba że potrzeba wiecej czasu tak jak z naszą 10.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#516 Post autor: Patton » 15 mar 2011, o 21:57

Generalnie zagralismy dobre spotkanie, skrzydla wymiataly, Olszar z Janoszka blyszczal. Abbott sie rozegra, Peskovic wyrobi. Na Wisle tez gralismy jak rowny z rownym. A to, ze przegrywamy? Trudno... W tym sporcie nie chodzi o to, zeby wygrywac, tylko przegrywac po dobrej grze.

P.S. Tak - jestesmy slabi... Bardzo slabi :/
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

kattowitz
Kontakt:

#517 Post autor: kattowitz » 15 mar 2011, o 21:59

Dobrze ten nasz występ określili komentatorzy - Ruch przyjechał po to by rozegrać mecz - Nic więcej. Do tych fachowców od fusbalu, Abbott nie mioł prawa w pojedynka nic wskórać. Derbich bardzo poprawny mecz rozegroł. Lisowski niestety nie udźwignął ciężaru gry w pierwszej jedenastce. Jakubowski po tak długiej przerwie też na +. Peskowić, no cóż przy bramkach nie mioł nic do powiedzenia więc nie winicie go za przegraną. Ecik to moje najwieksze rozczarowanie sezonu. Jak można roztrwonić taki talent? Olszar , dla mnie ten zawodnik może od jutra już nie grać, nic nie wnosi do gry zespołu. Ogólnie pojechaliśmy do Warszawy żeby odbębnić mecz żeby nie było walkowera.

moRi95
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#518 Post autor: moRi95 » 15 mar 2011, o 22:03

kattowitz pisze:Dobrze ten nasz występ określili komentatorzy - Ruch przyjechał po to by rozegrać mecz - Nic więcej. Do tych fachowców od fusbalu, Abbott nie mioł prawa w pojedynka nic wskórać. Derbich bardzo poprawny mecz rozegroł. Lisowski niestety nie udźwignął ciężaru gry w pierwszej jedenastce. Jakubowski po tak długiej przerwie też na +. Peskowić, no cóż przy bramkach nie mioł nic do powiedzenia więc nie winicie go za przegraną. Ecik to moje najwieksze rozczarowanie sezonu. Jak można roztrwonić taki talent? Olszar , dla mnie ten zawodnik może od jutra już nie grać, nic nie wnosi do gry zespołu. Ogólnie pojechaliśmy do Warszawy żeby odbębnić mecz żeby nie było walkowera.
Gdyby Peskovic chycil bala normalnie to by wogole niy bylo tego rzutu roznego... :zdegustowany:

miedza
Kontakt:

#519 Post autor: miedza » 15 mar 2011, o 22:03

19Cwajka20 pisze:miedza ewidentnie jakis kompleks masz. Prosze cie uspokoj sie bo robisz sie nudny, zeby nie powiedziec zenujacy.
psycholog czy jasnowidz??

mom kompleks leśny oraz kompleks budynków w niskiej zabudowie pod Garwolinem...

widza, ze coroz bardziej odczuwosz strzał we własno stopa tym transem :]

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#520 Post autor: 19flasteR20 » 15 mar 2011, o 22:09

moRi95 pisze:
kattowitz pisze:Dobrze ten nasz występ określili komentatorzy - Ruch przyjechał po to by rozegrać mecz - Nic więcej. Do tych fachowców od fusbalu, Abbott nie mioł prawa w pojedynka nic wskórać. Derbich bardzo poprawny mecz rozegroł. Lisowski niestety nie udźwignął ciężaru gry w pierwszej jedenastce. Jakubowski po tak długiej przerwie też na +. Peskowić, no cóż przy bramkach nie mioł nic do powiedzenia więc nie winicie go za przegraną. Ecik to moje najwieksze rozczarowanie sezonu. Jak można roztrwonić taki talent? Olszar , dla mnie ten zawodnik może od jutra już nie grać, nic nie wnosi do gry zespołu. Ogólnie pojechaliśmy do Warszawy żeby odbębnić mecz żeby nie było walkowera.
Gdyby Peskovic chycil bala normalnie to by wogole niy bylo tego rzutu roznego... :zdegustowany:
Gdyby babcia miala wasy ! Ni ma co gdybac gdyby my pierwsi szczelili tora był by inny szpil.Gdyby Legia grala w piatek a my w niedziela sklad wyjsciowej 11 byłby inny ! Gdyby...

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#521 Post autor: Marceli ~Sk~ » 15 mar 2011, o 22:09

Fajnie spada sie na ziemie? Nie? Ostatnie wielkie achy , ze, forma w Jankowskim, Piech rosnie, ktos nawet zaczal porownywac jego do Niedzielana i Sadloka. Teraz co?
Zostala konfrontacja z Gornikem , co z tego wyniknie? Doszlo cos do mnie o Fornaliku. Nie wiem co mam sadzic ? Moze chlop tez ma juz tego dosyc. Co zbuduje Fornalik to dzialacze rozpierdola. Pozniej wielkie powiedzmy (wielkie wzmocnienia na miare Niedzielana i Sobiecha) A jakie to widzimy.

kattowitz
Kontakt:

#522 Post autor: kattowitz » 15 mar 2011, o 22:10

moRi95 pisze:
Równie dobrze możesz powiedzieć że jak by dobrze nasi obrońcy byli ustawieni to by nie było tora. Takie co by było gdyby? W tym meczy Peskovicia nie winię w żadnej z bramek. Wszystkie padły w wyniku błędów w kryciu zawodników Legii.

miedza
Kontakt:

#523 Post autor: miedza » 15 mar 2011, o 22:11

Marceli ~Sk~ pisze:Fajnie spada sie na ziemie? Nie? Ostatnie wielkie achy , ze, forma w Jankowskim, Piech rosnie, ktos nawet zaczal porownywac jego do Niedzielana i Sadloka. Teraz co?
Zostala konfrontacja z Gornikem , co z tego wyniknie? Doszlo cos do mnie o Fornaliku. Nie wiem co mam sadzic ? Moze chlop tez ma juz tego dosyc. Co zbuduje Fornalik to dzialacze rozpierdola. Pozniej wielkie powiedzmy (wielkie wzmocnienia na miare Niedzielana i Sobiecha) A jakie to widzimy.
syzyfowo robota... :dobani:

kattowitz
Kontakt:

#524 Post autor: kattowitz » 15 mar 2011, o 22:14

Marceli ~Sk~ pisze:Fajnie spada sie na ziemie? Nie? Ostatnie wielkie achy , ze, forma w Jankowskim, Piech rosnie, ktos nawet zaczal porownywac jego do Niedzielana i Sadloka. Teraz co?
A tak poważnie to wierzysz tym ciulom z TVN czy żartujesz?

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#525 Post autor: 19flasteR20 » 15 mar 2011, o 22:20

kattowitz pisze:
A tak poważnie to wierzysz tym ciulom z TVN czy żartujesz?
cyt. z 90 min. pisze: ZL napisał - 15 marca 2011, 20:38:06 - aeeo47.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ten TVN to tak nieobiektywny jest, że myślałem, że im tam spuszcza się w trakcie meczu na koszulki.
Niech zrozumieją, że nie tylko kibice Legii siedzą przed tv. Jeżeli by (odpukać) udało im się wygrać przetarg na ekstraklasę to będzie katastrofa. WON amatorzy!!!

W koncu grali na stadionie iti wiec spuszczanie obowiazkowe 90 min o jednym klubie. :znudzony:

ODPOWIEDZ