PREZENTACJA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
slavo
Kontakt:

#451 Post autor: slavo » 6 mar 2007, o 23:27

wolfik pisze:
gerhat pisze:Jo się bardzo Ciesza że nie wszyscy weszli bo w końcu jest to objaw jednej z normalniejszych rzeczy jakie zdarzają się w porządnych klubach.
No i zeby kazdy siedzial na swoim krzeselku caly mecz
nie daj panie Boże by dopadły nas jakieś durne Anglosaskie czy Germańsko-Frankońskie zwyczaje. Niech żyje Azja
i bron Boze z niego nie wstawal :roll:
i zakazać dopingu i bla bla bla.

Niech się święci 3 maja i prezes słoneczko Rogala

loveparadee

#452 Post autor: loveparadee » 6 mar 2007, o 23:28

milcz gorolu :lol: :lol: 8)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#453 Post autor: wolfik » 6 mar 2007, o 23:33

slavo pisze:Niech się święci 3 maja i prezes słoneczko Rogala
Skad twoja obsesja na punkcie rogali, wyciagasz jego nazwisko przy kazdej okazji nie wiadomo po co. Jego w Ruchu juz dawno nie ma i na szczescie juz tu nie wroci
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

slavo
Kontakt:

#454 Post autor: slavo » 6 mar 2007, o 23:38

wolfik pisze:
slavo pisze:Niech się święci 3 maja i prezes słoneczko Rogala
Skad twoja obsesja na punkcie rogali, wyciagasz jego nazwisko przy kazdej okazji nie wiadomo po co. Jego w Ruchu juz dawno nie ma i na szczescie juz tu nie wroci
tęsknoty za Rogalą mają ci którym odpowiadał ten burdel i to że różne grupki kibiców mogła sobie z nim utargować coś dla siebie po za oficjalnym obiegiem.
Stąd się tez wzięły te nawyki "pi***olić wejściówki, każdy wlezie".

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#455 Post autor: wolfik » 7 mar 2007, o 00:18

slavo pisze:
nie daj panie Boże by dopadły nas jakieś durne Anglosaskie czy Germańsko-Frankońskie zwyczaje. Niech żyje Azja
Ot mam takie dziwne zboczenie, ze niesamowicie cieszy mnie widok tak zapelnionego stadionu, ze dla mnie nie ma juz wolnego stolka. Zreszta niejeden Anglik tez nie przepada za obowiazujacymi tam zwyczajami, widac tez tesknia niektorzy za czasami rogali :lol:
slavo pisze: tęsknoty za Rogalą mają ci którym odpowiadał ten burdel i to że różne grupki kibiców mogła sobie z nim utargować coś dla siebie po za oficjalnym obiegiem.
Stąd się tez wzięły te nawyki "pi***olić wejściówki, każdy wlezie"
Nijak tu nie ma specjalnego zwiazku z rogala, kazdy chetny wchodzil na mecze od czasow kiedy wybudowano ten stadion w latach 30-tych, a to troszke przed rogala. A haslo "kazdy wlezie" wzielo sie raczej od meczow wyjazdowych, gdzie niezaleznie od ilosci biletow wszyscy jechali. I to tez z rogala nie ma zadnego zwiazku...
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Esiu.

#456 Post autor: Esiu. » 7 mar 2007, o 00:23

Jakby wszystko bylo profesjonalne, to by wpuścili te 900 osób + karnety, nie wpuszczali by ludzi na chybil trefił jak braklo wejściówek, nie dowali by po 30 biletów 1 osobie i nie godali by kożdemu czegoś inkszego.
Zaczyno to wyglądać tak, że tworzenie profesjonalnego klubu jest wymowką na błędy i pomyłki, kerych jak wiadomo nie idzie uniknąć. Niestety coroz częściej te pomyłki odbywają sie noszym kosztem.
Co do tematu kożdy wlezie, kożdy pojedzie itd. Nie byda dużo pisać.... Abo wszyscy abo nikt....

Co do prezentacji w zeszlym roku byla moim zdaniem lepszo + za doping - za organizacja i najebańców

empisek

#457 Post autor: empisek » 7 mar 2007, o 01:01

A mie sie wydaje ze jakos pewna osoba w zarzondzie jet za to odpowiedzialno.Niechca tu czegos insynuowac ale mie sie to nie podobo.SkoRo mo byc pRofesjonalny klub to jeszcze jest ni do konca!!!Ale pRzeca my fani som w tym klubie tyz waznym ogniwym ktory twoRzy tyn klub :!: Szlo ta pRezentacjo zRobic baRzyj pRofesjonalnie chodzi dokladni o wejsciowki i cza belo pedziec kibicom widzonc wolne miejsca ze wlyzie tyla i tyla dodatkowo osob i ni belo by spRawy.Ale ni Robmy z tego haji.W piontek wazny szpil i cza sie na tym skupic.Cisnienie jest sRogie aly my kibice jestesmy z gRajkami i pokozmy na szpilu ze wazna czescia Ruchu som kibice i nalezy nom sie SZACUNEK WIELKI.Za to ze wolny czas i foRsa pRzeznoczomy na klub RUCH CHORZOW.Miejcie do nos szacunek aby my mieli do wos(zarzondu)
W PIONTEK WSZYSTKIE BANY PROWADZOM NA SZTADION RUCHU CHORZOW

Elmer
Kontakt:

#458 Post autor: Elmer » 7 mar 2007, o 08:45

Podsumowując Waszą dyskusję: ROGALA WRÓĆ :? On zrobi z tym porządek i "nie będzie niczego"

Skończcie się wadzić :!:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#459 Post autor: Patton » 7 mar 2007, o 10:13

A dlaczego ciagle Rogale przywolujecie? Przeciez kazdy z was dobrze wie, ze mozna bylo na hale wpuscic reszte spokojnie. Ciekawi mnie, czy pisalibyscie o pelnym profesjonalizmie, gdyby to dla was zabraklo tych wejsciowek... Prezentacja Ok, jak zawsze. Podziekowania dla organizatorow :)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Murzyn

#460 Post autor: Murzyn » 7 mar 2007, o 10:40

Patton pisze: Ciekawi mnie, czy pisalibyscie o pelnym profesjonalizmie, gdyby to dla was zabraklo tych wejsciowek...
Jasne, bo jakbym nie miał wejsciówki to nawet bym nie jechał pod hale.
Chyba wiadomo ze jak nie mam "biletu" to nie wejde. I to mnie właśnie wk***ia ze niektórym to nie może wejsc do głowy, ze nie wszedzie sie wepchaja za darmo.
Osobiscie mnie bardzo wk***ia jak ide z laska na mecz i kupuje dwa bilety a pod kasami pełno je***ych sępów którzy tylko czekaja jak sie wkręcic.
Nie masz kasy to ku*** nie idź na mecz=proste.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#461 Post autor: uRodzony na sektoRze » 7 mar 2007, o 10:44

Murzyn pisze:Jasne, bo jakbym nie miał wejsciówki to nawet bym nie jechał pod hale.
Chyba wiadomo ze jak nie mam "biletu" to nie wejde. I to mnie właśnie wk***ia ze niektórym to nie może wejsc do głowy, ze nie wszedzie sie wepchaja za darmo.
Osobiscie mnie bardzo wk***ia jak ide z laska na mecz i kupuje dwa bilety a pod kasami pełno je***ych sępów którzy tylko czekaja jak sie wkręcic.
Tyle ze wejsciówki byly za darmo wiec nie wiem co mają sepy do tego.
Czyli wedlug Ciebie wszyscy Ci którzy przyjechali na prezentacje bo mysleli ze wejdą zrobili źle? :roll:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Murzyn

#462 Post autor: Murzyn » 7 mar 2007, o 10:47

źle, bo jak nie mieli wejsciówki to mogli przypuszczac ze nigdzie nie wejda.
Ale niektórzy juz maja taka mentalnosc, że nie wytłumaczysz im niczego.
Wszedzie na chama :!:

gizm
Kontakt:

#463 Post autor: gizm » 7 mar 2007, o 10:49

Murzyn pisze:
Patton pisze: Ciekawi mnie, czy pisalibyscie o pelnym profesjonalizmie, gdyby to dla was zabraklo tych wejsciowek...
Jasne, bo jakbym nie miał wejsciówki to nawet bym nie jechał pod hale.
probym wtym ze na szpile tysz zadarmo wlajzom i sie stego cieszom i nawet sie sam chwolom ze im sie udowo wlyjz na ksziwy ryj a nikt ztym nic niy zrobi puki niybydzie pozondnego Stadionu ze pozondnym ogrodzyniym i innymi zapespieczyniami chyba ze bydom na Hali grac kaj ino 2,5tys wlejzie a potym dzwiyze zawrom :wink:

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#464 Post autor: uRodzony na sektoRze » 7 mar 2007, o 10:49

Murzyn pisze:źle, bo jak nie mieli wejsciówki to mogli przypuszczac ze nigdzie nie wejda.
Ale niektórzy juz maja taka mentalnosc, że nie wytłumaczysz im niczego.
Wszedzie na chama :!:
A jesli kiedys na Giekse dostaniemy 200 biletów to kazda osoba która pojedzie bez biletu zasługuje na potępienie bo chce "na chama"? :roll:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Murzyn

#465 Post autor: Murzyn » 7 mar 2007, o 10:51

Ja jestem za profesjonalizmem, w tej rundzie też nie bede miał na każdy mecz kasy, ale wtedy bede siedział w domu a nie jechał pod stadion i czekał czy "szanowni" ochroniarze mnie wpuszcza.

A co do tych 200 biletów to niestety dostaniemy 200 to niech jedzie 200.
To z mojej strony.

ODPOWIEDZ