Terminarz Wiosna 2007

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gizm
Kontakt:

#46 Post autor: gizm » 8 lut 2007, o 05:29

na szpilu 10/11.03 Ruch - Górnik Polkowice jak bydzie 5tys ludzi to bydzie duzo

to jest PP 13/14.03 Ruch - Dyskobolia Grodzisk Wlkp to tyz niy liczcie ze bydzie wiyncyj

na tyn szpil 17/18.03 Ruch - Polonia Warszawa pszidzie napewno duzo ludzi a szczegolnie ci co na tych piyrwszych niy byli :wink:

arcio
Kontakt:

#47 Post autor: arcio » 8 lut 2007, o 08:42

gizm pisze:na szpilu 10/11.03 Ruch - Górnik Polkowice jak bydzie 5tys ludzi to bydzie duzo

to jest PP 13/14.03 Ruch - Dyskobolia Grodzisk Wlkp to tyz niy liczcie ze bydzie wiyncyj

na tyn szpil 17/18.03 Ruch - Polonia Warszawa pszidzie napewno duzo ludzi a szczegolnie ci co na tych piyrwszych niy byli :wink:

w innym temacie piszesz
jeszcze sie nawet sezon niy zaczol a wy juz wiecie wiela ludzi bydzie lajzic na szpile
a sam prorokujesz liczbe widzów

masz rozdwojenie jaźni czy jak :shock:
nigdy nie jest za późno

gizm
Kontakt:

#48 Post autor: gizm » 8 lut 2007, o 22:57

:roll:
Ostatnio zmieniony 22 lut 2007, o 06:56 przez gizm, łącznie zmieniany 1 raz.

Elmer
Kontakt:

#49 Post autor: Elmer » 13 lut 2007, o 23:15

Podobno pierwszy mecz z Polkowicami będzie w niedzielę o godz. 13 (podobno transmisja w TV ma być). To jest info od piłkarza z... Polkowic, więc nie wiem jak jest naprawdę
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#50 Post autor: SzaRlin » 14 lut 2007, o 11:24

Ligowy w niedziela o 13, Puchar w środa, i ligowy w sobota... 7 dni 3 mecze. mimo wszystko licza na to, ze z polkowicami zagromy w piątek, puchar we wtorek i kolejny ligowy w sobota :)
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
ch-R

#51 Post autor: ch-R » 14 lut 2007, o 11:35

gizm pisze:na szpilu 10/11.03 Ruch - Górnik Polkowice jak bydzie 5tys ludzi to bydzie duzo

A jo mom akurat inne wizje, zupelnie odwrotne . Trocha mnie to denerwuje juz zaczynocie liczyc , ludzie mniej uzywek a na bilet nazbierocie!!!!

sebaro
Kontakt:

#52 Post autor: sebaro » 14 lut 2007, o 11:37

Rolik pisze:
arcio pisze:
MkF pisze:
arcio pisze:
kleyu pisze:Tak w ogóle to mamy piękny początek rundy:

10/11.03 Ruch - Górnik Polkowice
13/14.03 Ruch - Dyskobolia Grodzisk Wlkp.
17/18.03 Ruch - Polonia Warszawa

W ciągu tygodnia 3 szpile u siebie. To dobrze, bo jak pokazuje frekwencja na sparingach kibice są głodni piłki :)
no i tu nie zdajesz sobie sprawy z tego że po tych trzech meczach będziemy mieli jeszcze większe kartoflisko niż teraz :(
przeca momy Sląski :roll: :? :lol:
no tak - zapomniałem :roll:
No i bedemy ubozsi o 45 zl lub wiecej w jeden tydzien :roll:
Ale będziemy bogatsi o 6 punktów w lidze i jedną nogą w półfinale PP :flaga:

Według czego liczyłeś 45 zł ? :shock:
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#53 Post autor: Rolik » 14 lut 2007, o 11:45

sebaro pisze:
Rolik pisze:
arcio pisze:
MkF pisze:
arcio pisze:

W ciągu tygodnia 3 szpile u siebie. To dobrze, bo jak pokazuje frekwencja na sparingach kibice są głodni piłki :)
no i tu nie zdajesz sobie sprawy z tego że po tych trzech meczach będziemy mieli jeszcze większe kartoflisko niż teraz :(

No patrz jo jako zwykly kibic laza na DZIES10NA i tam mosz bilety w cenie 15 ( do niedawna dycha :roll: ) i jak sie przeleza 3 razy tydniu na stadion tam kaj beda chciol juz bede ubozszy o 45 zl :evil: no chyba ze na PP bydzie taniej o ta 5 ale to i tak jest trocha kasy niy :?:
19NIEBIESKI BYTKÓW20

Obrazek

Awatar użytkownika
ch-R

#54 Post autor: ch-R » 14 lut 2007, o 11:55

Rolik pisze:
sebaro pisze:
Rolik pisze:
arcio pisze:
MkF pisze:
arcio pisze:

No patrz jo jako zwykly kibic laza na DZIES10NA i tam mosz bilety w cenie 15 ( do niedawna dycha :roll: ) i jak sie przeleza 3 razy tydniu na stadion tam kaj beda chciol juz bede ubozszy o 45 zl :evil: no chyba ze na PP bydzie taniej o ta 5 ale to i tak jest trocha kasy niy :?:
To nie łaz wogóle to bydziesz bodatszy o 45 zl :evil:

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#55 Post autor: Rolik » 14 lut 2007, o 12:13

chorzowskaR pisze:
Rolik pisze:
sebaro pisze:
Rolik pisze:
arcio pisze:
MkF pisze:
arcio pisze:

To nie łaz wogóle to bydziesz bodatszy o 45 zl :evil:
Nie zrozumiales mnie lazi mi tylko o to ze to jest duzo kasy uwgledniajac jeszcze moj wyjazd do Opola a potem zas szpil u siebie to troche wydatkow bedzie zarzad moglby np dopiero w kwietniu podniesc ceny biletow wtedy bylo by gittes tak swoja droga to juz od 3 lat nie opuscilem zadnego szpilu u nas i poki co nie mam zamiaru psoc tej dobrej passy :)
Ostatnio zmieniony 14 lut 2007, o 12:37 przez Rolik, łącznie zmieniany 1 raz.
19NIEBIESKI BYTKÓW20

Obrazek

Awatar użytkownika
ch-R

#56 Post autor: ch-R » 14 lut 2007, o 12:25

Napisz od siebie tak jak jest u mnie. Wiec tak jo zawsze sie liczol z groszem na fajki na woda na dyskoteki(jak zech byl mlodszy)i róznego tego typu uzywki ale na Ruch to nawet bych dol 50 zl choby na rodzinnym bych siedziol :lol:

salas
Kontakt:

#57 Post autor: salas » 16 lut 2007, o 17:04

Drugoligowe kluby nie chcą meczów w poniedziałek

Od zeszłego roku wybrane mecze drugiej ligi transmitowane są w TVP 3. Umowa pomiędzy Telewizją Publiczną, a PZPN parafowana była również przez Polską Ligę Piłkarską. Od rundy wiosennej, TVP chce przeprowadzać relację z meczów w niedzielę i poniedziałek, co nie spodobało się działaczom drugoligowych klubów.

Spotkania z zaplecza Orange Ekstraklasy miałyby być transmitowane w niedzielę (godz. 14:30 lub 18:30) oraz w poniedziałek (godz. 17:00). Drugi termin wywołał oburzenie wśród działaczy. - Jeśli będę zmuszony przełożyć mecz na poniedziałek, kiedy nasi kibice normalnie pracują, to zacznę chyba szukać azylu z dala od Białegostoku - mówi wiceprezes Jagielloni Białystok, Artur Kapelko, a wtóruje mu również dyrektor Ruchu Chorzów, Krzysztof Ziętek. - Nie zgadzamy się na przełożenie naszych meczów na poniedziałek. Powinniśmy usiąść do stołu i przedyskutować ten problem.

Innego zdania jest natomiast Jarosław Idzi, zastępca dyrektora sportowego TVP Sport. - Termin ma poparcie wśród większości klubów, bo w weekend uwaga kibiców skupia się na rozgrywkach ekstraklasy. Niektórzy obstają jednak przy dotychczasowych przyzwyczajeniach - powiedział.

DEBILE NIECH ZROBIA W SRODA O 10 RANO BO W PON O 17 LECI TELEEKSPRES!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: kibol-siem-ce » 16 lut 2007, o 17:42

BAFista pisze:
RadiatoR pisze:
Elmer pisze:Mam nadzieję, że mecz z Sosnowcem nie wypadnie w sobotę, bo się chyba pochlastam.
To by bylo juz dwoch kibicow Ruchu mniej.
trzech :cry:
czterech :cry:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
Siwy82
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#59 Post autor: Siwy82 » 16 lut 2007, o 17:56

salas pisze:
Innego zdania jest natomiast Jarosław Idzi, zastępca dyrektora sportowego TVP Sport. - Termin ma poparcie wśród większości klubów, bo w weekend uwaga kibiców skupia się na rozgrywkach ekstraklasy. Niektórzy obstają jednak przy dotychczasowych przyzwyczajeniach - powiedział.
ja Idzi idz sie polotej to ci moze przejdzie, poniedzialek? - chore! i te bzdury o zainteresowaniu ekstraklasa, mnie interesuje moj klub i takie jest pewnie stanowisko wiekszosci kibicow druzyn II ligi, a orange sie zainteresuja jak w niej bedziemy.
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#60 Post autor: gerhat » 16 lut 2007, o 21:04

Mnie montag nie przeszkodzo bo Niymcach tyż tak jest.
W poniedziałki mecze bydom o 19.00 lub 20.00 jak w porzondnyj cwajtebundeslidze.

A ci co som przeciw to przepite polaczki zza brynicy co im się w poniedziałki nic niy chce :krol:

ODPOWIEDZ